CRACIUN FARA MAMA

Cândva, demult, în copilărie, cu o zi înainte de Crăciun, mama se trezea  pe la 3 din noapte și se apuca de frământatul cozonacilor după ce seara punea covata cu faină pe sobă, aducea ouăle și uleiul la cald și preg

SMOTRUL CRACIUNULUI

Bună dimineața la Moș Ajun!

Beau cafeaua. Cu gesturi înțepenite și cu articulațiile ferfeniță. Țigara se tot stinge până mâna stângă cu accente artrozice ajunge la scrumieră. Și fumul se mișcă în slow-motion desenând chestii abstracte prin aer.

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

BIROUL

Când eram copil credeam ca lemnul de nuc se face din nuci.

Nah, și auzeam că lemn de nuc în sus, lemn de nuc in jos...si visam la un birou. Mă rog, nu prea aveam io idee cum arată, da' îl vedeam p'ăla din biroul directorului școlii și făceam o asociere de numa' numa'.

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?