(IRE)FUTABILA VEVERITA

picture

    Mafioții din Brigada de Paradire și Poliție Politică a SS împing în față numai nulități fără caracter și fără pregătire profesională. Motivele sunt simple și cât se poate de logice. Pentru execuții rapide și eficiente a celor incomozi nu poți să folosești profesioniști. Aceștia ar respecta legi, regulamente, principii, complicând și respectând proceduri, făcând aproape imposibilă paradirea cetățeanului "indisciplinat", dacă acesta este nevinovat. Așa că se selectează persoane cu un IQ redus, cu o cultură generală restrânsă, aproape de zero, cu o pregătire profesională precară, fără experiență și rezultate, cu mulți scheleți dulap. În schimb, "aleșii" trebuie să fie dispuși să execute fără scrupule orice persoană, chiar total nevinovată, paraditorii neavând nici o remușcare, ei "beneficiind" de lipsa discernământului moral.   

Dacă zeița cotruța s-a cam fâsâit, se încearcă împingerea în față a uneia mai penibile și cu mansarda chiar și mai slab mobilată, deși poate credeați că nu se poate așa ceva. Ba se poate, este o pițipoancă poreclită Veverița, din specia paraditorului activist stalinist. În afară de obrăznicia fără limite și de tupeul de țoapă, dublate de o inconștiență comică și de lipsa simțului ridicolului, nu se poate lăuda cu mare lucru. A devenit celebră fiind renumită ca o nimfomană cu pilozități pubiene spectaculoase, de unde i se trage și numele de Veverița. La cunoștințe juridice aș risca să pariez că nu depășește o blondă mediocră din anul trei de la Drept. Dar se bazează pe susținerea mafioților din Brigada de Paradire și Poliție Politică și a demenților#rezist!

Felicitări, băbăeți! Ați ales-o după chipul și asemănarea voastră!

ALBERT TOMA

 

poza

E tragedie mare la propaganda cu Veve (n.red- Alexandra Lăncrănjan) că zboară din DNA. Nu înţeleg sincer care este tragedia, din moment ce de când a adus-o acolo Slăvoiu de la SRI cu Dumbravă tot de la SRI, n-a fost în stare să facă absolut nimic. De profesionistă ce este, vorba colegilor săi, a scris jurnalista Sorina Matei pe facebook.

Să nu uităm că Veve n-a luat iniţial concursurile în DNA, de pregătită ce era, la unul nici nu s-a mai prezentat, a vrut să plece aiurea prin Ucraina la OSCE, tot de specialistă ce era în condiţiile în care PJ2 şi PTB s-au opus, apoi tot de profesionistă fără rezultate ce era a făcut campanie să ajungă în CSM, cu toate eforturile sistemului n-a obţinut voturile de bun specialist ce este, şi ulterior a fost transferată, potrivit mai multor surse din DNA, de prietenii de la SRI în DNA, şi a obţinut cu chiu cu vai postul de procuror în timp ce era în DNA, şi delegată pentru 6 luni de la PJ 2 fără niciun fel de experienţă şi rezultate, doar pentru că lucrase în dosare cu SRI. Iar în Octombrie 2017 după ce a ajuns în DNA în sfârşit cu acte în regulă chiar fără nicio experienţă, a făcut şi aici ca la PJ2 şi PTB: adică n-a făcut nimic concret. S-a plimbat pe la sindrofii cu prieteni, presă şi politicieni şi #Rezist, a făcut ture pe la agenţii de publicitate, presă, ambasade, ONGuri, a făcut proteste ilegale pe scări, în toate defilând cu dosarul lui Livache. Ba pe Brazilia, în care nu e nimic şi e închis, ba pe alte prostii ca să inflameze fals şi toate scurse la prieteni. Şi finalul de că de 1 an îşi face numai imagine pe marginea unei speţe în care n-a trimis pe nimeni în judecată şi n-a obţinut nici măcar o altă condamnare în vreun alt dosar.Deci rezultatele din DNA ale lui Veve sunt fix ca toate cele de la PJ2 şi PTB: zero! Specificul carierei ei. Aşadar, fără protestara Veve, mare pagubă-n ciuperci. Cu o ONG-istă protestatară mai puţin în DNA fără niciun fel de rezultate profesionale, singurele care confirmă un procuror, cu atât mai bine. Ce pierdere să fii când tu n-ai obţinut nicio condamnare importantă în toată viaţa ta? Nici nu te poţi numi procuror adevărat, când tu în meseria ta n-ai avut niciodată rezultate, mai scrie Matei.

 

PARTENERA DE ONG A LUI DANILET FACE VALURI CA NU INTRA IN CSM – Procuroarea Alexandra Lancranjan de la PJS 2 nu accepta ca a pierdut la un vot in fata sefei sale de parchet. Presedinta ONG-ului Liderjust, Lancranjan vrea refacerea alegerilor. Cine credeti ca i-a sarit in ajutor? Romania Curata a Mungiei Pippidi, care a primit finantari grele de la Soros. Lumeajustitiei.ro atrage inca o data atentia magistratilor asupra riscului candidatilor din ONG-uri

poza

  poza

 

 

 

 

 

 

In data de 14 septembrie 2016, la Casa de Cultura a MAI au avut loc alegerile pentru desemnarea in CSM a procurorilor de pe raza Curtii de Apel Bucuresti. La alegerile pentru procurorii de judecatorii a fost lupta stransa intre prim procurorul Parchetului Judecatoriei Sectorului 2 Tatiana Toader si vestita ONG-ista Alexandra Lancranjan, presedinta a asociatiei Liderjust. Despre aceasta asociatie ciudata, care apare ca un satelit artificial in peisajul sistemului judiciar, Lumeajustitiei.ro a mai scris, ridicand intrebari legitime despre activitatea unor magistrati in acest domeniu care nu are legatura cu speficiul unei asociatii profesionale de breasla. La vremea respectiva, am aratat ca la Liderjust a prestat, probabil ca nu pe gratis, inclusiv actualul membru al CSM Cristi Vasilica Danilet, care alaturi de Alexandra Lancranjan (vezi foto) au desfasurat diferite proiecte.

Citeste mai mult: Lumea Justitiei

Video

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags