RUȘINEE!

bdhfjhfjhjh

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY  a reușit un chinuitor egal de 1-1 acasă, pe Național Arena.. .

Toate leprele care comentează Sport la televizor, toți rahații ăștia uscați care put îngrozitor bine cu toată aia de Maria Iordănescu de-i surioara lui Edy și toate mazetele care nu pot pronunța multe nume străine scrise pe prompter, dar sunt „vedete Tv” nu au curajul să pronunțe „echipa națională a României”, că nici nu putem să o numim așa. Este Națională lui Edi, națională mafioților din fotbalul românesc condusă de Burleanu, Stoichiță , generalul de fotbal Iordănescu , Gigi, robul lui Dumnezeu, MM Stoica și alți câțiva mâncători de paté maro pe la Digi 24 - care nu s-au făcut nici antrenori, nici „directori sportivi” sau măcar președinți de club.

Ei trăiesc pe seama televiziunilor care au crăci și rămurele de la canal Tv de Sport și până la crenguțe cu rubrici de Sport la emisiunea de Știri. Mafia le livrează textul de citit, le dă „azimutul” știrilor, trendul, tonul, iar ei latră repede și sacadat acestea dacă nu se întâlnesc cu sexul la vedere limba în gura.

Ăștia fac echipa, ăștia decid cine intra la cantonament, cine joacă, cine stă pe bancă, în funcție de prietenii pe care unii tați de fotbaliști le-au cu Clanul Iordănescu.

Naționala lui Edy este cel mai mare căcat din sportul românesc din ultimul secol! Este cea mai mare rușine, iar calificarea în cea mai ușoară grupă de pe Terra cu cele mai slabe și mai nereprezentative echipe de fotbal ale unor țări de mărimea orașului Vaslui au făcut din hazard un merit imens care „ne dau speranțe” că vom câștiga și la grupa europeană și apoi vom trece de optimi...

O LAE , bă, o sole mio! Dumnezeu dă, dar nu bagă în traistă! O șleahtă de golănași care se bărbieresc de doi ani și sunt amețiți de salariile imense pentru o brumă de talent eșuat între picioarele unor fufe din Dorobanți care au născut pui vii după ce au pus buzele botoxate pe țurloiul cu bani, le-a fătat gușterilor instinctul. primar și au cheltuit 80% din salariul primit în avans pe 3 ani ca să cumpere o mașină de lux ca a patronului Jiji, „robul lui Dumnezeu”.

Care valoare, care talent, care performanțele în străinătate? Ăia nu joacă în Naționala lui Edi, ăia sunt convocați lumii doar de gurta ca să facă tușa, că nu sunt în grațiile Clanului.

Sunt folosite mazete expirate precum Alibec sau Coman , că așa vin sponsorizările, iar eu știu deja lecția și fac „bara-bara” cu Burleanu&Stoichiță.

Naționala lui Edy a avut până acum noroc cu carul și sa calificat la European din hazard, ca o răsplată dată de Bunul Dumnezeu față de prostimea împătimită din România lipsită de orice altă bucurie sau nădejde...

Niciun merit al nimănui! Noroc dat de Dumnezeu și ăsta se va întoarce imediat împotrivă... Împotriva noastră! Nicio viziune tactică, nicio strategie proprie de joc, nicio punere în valoare a unor talente. Care Edy, puiul lui Tata Puiu? La naiba! Căcat! Merde! Scheize!

Pupător de icoane ca și Cel Bătrân, credința veșnică în hazard!

Să mulțumim globaliștilor că nu vor să numească această adunătură de troglodiție Echipa Națională a României și că îi spun „politically correct” Naționala lui Edy.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?