Marele Jaf-TransGaz

picture
POZA

Laura Codruța Kovesi a săltat-o de pe stradă cu Mascații pe Alina Bica, pentru că aceasta descoperise o fraudă uriașa de peste 150 ( o sută cincizeci) de milioane de euro la TransGaz, fraudă sesizată de Corpul de Control al Primului Ministru, la care participase și Sergiu Lascu, fratele Lui Kovesi, dar și Florin Muntean, cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga, dar și al fostului procuror Ion Lascu, tatăl Laurei Codruța Kovesi, precum și mulți alții. Asta după ce Coldea îi spusese lui Bica să închidă ochii și să dea dosarul la DNA, că altfel nu e de bine. 

Pentru a-și salva fratele și a ascunde Imensul Jaf, Laura Codruța Kovesi o reține de pe stradă pe Alina Bica și o arestează luni de zile într-o cauză în care, până la urmă, este găsită nevinovată. Împreună cu Coldea, Slujirea îi mai “trage” lui Bica un dosar, o făcătură cusută cu ață albă, în care să o execute, lucru care, în măreața justiție condusă de Protocoale lui Helvigh-Tarcea, se și întâmplă. 

Motivul săltării de pe stradă, arestării și ulterior al condamnării Alinei Bica, într-o altă cauză, inventată, decât în aceea în care a fost reținută, a fost închiderea dosarului Transgaz și scăparea lui Sergiu Lascu, Florin Muntean și a unei întregi mafii. Pentru aceasta, după ce o arestează, Kovesi ia dosarul fratelui ei de la DIICOT, îl aduce la DNA unde ea era șefă și îl Închide(!!!) 

Imediat după ce a fost arestată pe stradă, în 2014, deci acum patru ani și jumătate, înainte ca dosarul să fie luat de la DIICOT, am vorbit public, în zeci de emisiuni, despre această fraudă imensă și despre motivul real al execuției, la acel moment, Alina Bica fiind în Pușcărie. Am avertizat public, și nu numai eu, că va fura dosarul de la DIICOT și-l va închide, lucru care s-a și întâmplat. 

La vremea aceea nu o cunoșteam pe Alina Bica, știam însă încrengăturile dosarului și faptul că ordinul de execuție venise de la Coldea și Kovesi, fiind implicat și Vasile Blaga, pentru a nu se ajunge la Florin Muntean, deci și la el. 
Nu era prima execuție a lui Vasile Blaga, el executându-l și pe Darius Vâlcov, pentru a-și apăra afacerea cu Tehnologica Radion, afacere despre care eu am vorbit public din 2012, și m-am ales inclusiv cu un proces de la Vasile Blaga și PD-L, ulterior neplătind/și taxa de timbru. Poate o să mai vorbesc odată și despre asta. 
Revenind însă la Slujirea noastră, ea Închide dosarul la DNA, iar fratele și toată gașca scapă, că doar aveau, și chiar aveau, “spate” tare.

O acuz public pe Laura Codruța Kovesi de transferul ilegal al Dosarului TransGaz de la DIICOT la DNA, de închiderea lui, și de ascunderea unei fraude identificată de Corpul de Control al Primului Ministru de peste 150 de milioane de euro. 


Cer public redeschiderea Dosarului TransGazPOZA
Să aveți o zi frumoasă!

   GELU VISAN,

 

Jurnalistul politician Rares Bogdan l-a nasit pe fiul fostului director al TransGaz si senator PDL de Medias, Florin Muntean. Socrul mare este nasul fiicei lui Vasile Blaga si prieten foarte apropiat al liderului acum liberal. Rareş Bogdan a fost nasul de cununie al lui Florin Muntean Jr., care s-a castorit în weekendul care a trecut. În 2008, Florin Muntean senior a fost nasul fetei lui Vasile Blaga.

Nu e de mirare că la nunta fiului lui Florin Muntean a participat toată floarea PDL-istă în frunte cu Emil Boc și Vasile Blaga.

poza

Nunta a avut loc la un hotel de cinci stele din cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca. Socrul mare, Florin Muntean, este o persoană importantă atât în politică, cât și în lumea afacerilor. A fost directorul Transgaz Mediaș, președinte al PDL Mediaș și chiar senator al Alianței D.A., pentru o scurtă perioadă. Este cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga, cu care a fost coleg de facultate și de armată. De aceea, nunta fiului său a reunit mai mulți lideri din noul PNL, foști pedeliști. 

Au onorat invitația, pe lângă întreaga familie Blaga, fostul premier Emil Boc, Liviu Ciupe, senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PNL și membru al Comisiei de Cod Electoral, fost președinte al Consiliului Județean Cluj. Nașul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a atras și invitați din media, precum Octavian Hoandră și Cozmin Gușă. S-au făcut remarcați în rândul mesenilor Ilie Năstase și Rică Răducanu, ambii sosiți la petrecere fără soții. Au fost extrem de simpatici când și-au făcut poze cu chelnerițele și au dat autografe.

Nunta a fost întreținută de formația lui Călin Geambașu, de baletul lui Edy Stancu (fost ProTv, actual Antena 1) și de Aurel Tamaș. Folcloristul ardelean i-a cântat din suflet lui Rareș Bogdan „Să trăiască Nașul Mare!”

Jurnalistul Rareş Bogdan a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o nuntă la care el şi soţia lui, Florina, au fost naşi de cununie, în weekend. Imaginile au provocat numeroase comentarii, între care multe negative, prin urmare jurnalistul a scos pozele de la rețeaua de socializare după câteva ore.

Una dintre imaginile postate de Bogdan a fost ridiculizată de „Times New Roman” (TMZ), în articolul „După ce i-au văzut poza de naș de la o nuntă, toți cocalarii visează acum să fie Rareș Bogdan”, în care omul de televiziune este numit „cea mai avansată versiune de cocalar care s-a văzut în România”.

După criticile pe care le-a primit , Rareş Bogdan a şters câteva dintre imaginile pe care le-a postat pe Facebook.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că hilarul intelectual Rareș Bogdan a șters acea amuzantă poză de pe internet, după ce mai mulți oameni au râs de el și de valoarea sa, valoarea sa”, a scris pe pagina lui de Facebook jurnalistul TMZ, Ovidiu Eftimie.

Într-o scrisoare trimisă recent de senatorul independent Valer Marian președintelui Klaus Iohannis se arată faptul că Florin Muntean este cel mai bun prieten din Mediaş al tatălui procurorului șef al DNA, Ioan Lascu.

poza

”O dovadă a acestei prietenii este faptul că, în cursul lunii iulie 2010, Sergiu Lascu, fiul lui Ioan Lascu şi fratele lui Laura Codruta Kovesi, a fost promovat de directorul general Florin Muntean director adjunct la Transgaz. Florin Muntean este si cel mai bun prieten asumat declarativ de către ex-ministrul de interne Vasile Blaga, cu care a fost coleg de armată şi de facultate. În ultimii ani au apărut informaţii şi indicii care generează suspiciunea că pentru promovarea Laurei Codruta Kovesi în funcţia de procuror general al României a fost oferită o mită substanţială de anumite cercuri de afaceri cu implicarea lui Florin Muntean n.n.) din judeţul Sibiu”, scrie inpolitics.ro.

Reamintim faptul că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA după ce numele său a apărut în dosarul lui Marian Vanghelie, într-o postură nu tocmai măgulitoare, ba chiar periculoasă, ca beneficiar al unor sume de bani ”la pungă”. MonitorulCj

 

-  CNIE ESTE MAFIOTUL SERGIU LASCU,FRATELE PROCURORULUI DNA LULUTZA LASCU ,FOSTA KOVESI!

POZA DOSARUL PRIPONIT – Raportul corpului de control al premierului Ponta cu jaful de la Transgaz, trimis la DNA in 2014, zace in sertarele procurorilor. Coincidenta, in perioada supusa verificarilor, compania Transgaz era condusa de Florin Muntean, personaj despre care senatorul Valer Marian afirma ca e cel mai bun prieten al lui Vasile Blaga si al tatalui Codrutei Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu. O alta coincidenta: la Transgaz, director adjunct a fost fratele sefei DNA, Sergiu Lascu (Raportul)

VIDEO Pur şi simplu, dosarul cu fraude de cca.150 mil euro  ajunge întâmplător la DNA Alba Lux 

Video

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags