Franta va fi data afara din UE!? Aloo Frans Timmermans si Jean Claude Juncker

picture

Franţa va fi dată afară din UE! Franş Timmermans şi Jean Claude Juncker se pregătesc să pună sub acuzare Guvernul francez pentru reprimarea violenta a demonstraţiilor pentru libertate, democraţie şi o viaţă mai bună în Franţa!

Bineînţeles, este un fel de glumă. Dovada existenţei fără tăgadă a dublului standard în Uniune. Că România este batjocorita sistematic de nişte derbedei, ca Timmermans şi Juncker, în numele unei grupări nelegitime: acţiunile lor nu au nicio legătură cu prevederile tratatului de aderare.

Iată despre ce este vorba. Vi se pare cunoscut?

Ieri, potrivit oficialilor, 287.710 de persoane au demonstrat în Franţa contra politicilor guvernului de mărire a impozitării şi scădere a puterii de cumpărare. 409 de persoane au fost rănite, dintre care 28 de poliţişti, jandarmi şi pompieri. O FEMEIE DE 63 DE ANI "CARE PARTICIPĂ LA O MANIFESTAŢIE NEDECLARATĂ", după declaraţia ministrului de interne, A DECEDAT ÎN TIMPUL VIOLENTELOR. Au fost reţinuţi 287 de protestatari, 157 fiind arestaţi preventiv.

Evident, protestele din Franţa sunt asemănătoare cu cele din 10 august de la Bucureşti. Cu deosebirea că protestatarii au demonstrat şi demonstrează, încă, în Franţa, din cu totul alte motive, de natură economică. Nicidecum PENTRU A OCUPA PRIN FORŢA CLĂDIREA GUVERNULUI, ceea ce înseamnă insurgenta, tentativa de lovitura de stat, cum a fost la Bucureşti! La Bucureşti a fost CU MULT MAI GRAV!

Credeţi că va deschide gura Timmermans şi Juncker pentru că violentele au fost reprimate de autorităţile franceze în mod brutal? Iată, ministrul de interne francez motivează decesul protestatarei prin participarea la o "manifestaţie nedeclarată". Punct. Ai fost la manifestaţie nedeclarată (neautorizată), ai murit, e problema ta personală! Dacă murea cineva în 10 august, vaaaai, Iohannis dădea foc la ţară, iar taica Lazăr, procurorul general, aresta tot Guvernul şi toată Jandarmeria. Asta şi aştepta Iohannis, pândind de la Cotroceni în noaptea din 10 august!

Eu NU vreau să trăiesc într-o Uniune în care România şi romanii să fie trataţi discriminatoriu şi umiliţi. De cine? L-aţi văzut mai jos pe Juncker, care poartă un pantof maro şi unul negru.

Bă, Timmermans şi Juncker, noi, romanii, aşteptam cu nerăbdare să puneţi sub acuzare guvernul francez şi să pregătiţi excluderea din UE a Franţei! Nu vă e ruşine?

Iată cine conduce Uniunea Europeană! La o Conferinţă a UE, Jean-Claude Juncker a mers CU UN PANTOF MARO ŞI UNUL NEGRU în picioare! Aceştia ne dau lecţii de moralitate, democraţie, stat de drept? Aceasta este imaginea REALĂ a UE! Acesta este ŞEFUL lui Frans Timmermans, autorul MCV-ului prin care a fost pusă la zid România!

  Aurelian Pavelescu

poza

 poza

 

 

 

 

 

HAOS în Franța. PROTESTE URIAȘE. Morți, răniți și drumuri blocate după SCUMPIREA BENZINEI

Proteste VIOLENTE în Franţa - Peste 400 de persoane rănite, dintre care 14 grav: 'Au avut loc agresiuni, încăierări, lovituri de cuţit' 

 

Video

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags