EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

HFHGHJHJ

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Exact asta a făcut Nayib Bukele, URUUTJIKpreședintele El Salvador. În urmă cu câțiva ani, a luat o poziție îndrăzneață împotriva globaliștilor criminali și a spus „GATA”. I-a dat afară din El Salvador și a început să reconstruiască această țară frumoasă din temelii. El a înlăturat judecătorii corupți și a instalat în schimb conducători drepți, împreună cu multe reforme mai dramatice.

Drept urmare, națiunea lui înflorește ca niciodată, ceea ce este un far luminos de speranță pentru restul lumii.

În timpul discursului său revoluționar la CPAC săptămâna trecută, acest curajos președinte a zguduit Statele Unite și le-a provocat să-i urmeze exemplul. Acesta este poate cel mai puternic discurs - și cel mai important - care a fost ținut vreodată Americii și lumii.

Este posibil să reziste globaliştilor satanici, care vor să înrobească întreaga rasă umană ghearelor lor crude de control şi suprimare. Este posibil să construim o lume mai bună, în care oamenii prosperă în loc să sufere. Este posibil să ne restabilim națiunile fără așa-numitul „ajutor” de la miliardarii psihopati care vor să înghită totul pentru ei înșiși.

Există o cale frumoasă de urmat.

Asigurați-vă că ascultați acest mesaj fenomenal de la Nayib Bukele, care a inspirat mulți lideri din Statele Unite și din întreaga lume. Și asigură-te că o răspândești în lung și în lat.

https://www.stopworldcontrol.com/salvador

DAVID  SORENSEN​

preluare internet, traducere, editare:

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?