TEHNOCRATI MEDICALI

jhdjhfjhfj

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

BZI - în profesionalismul lui proverbial în a răspunde solicitărilor Mafiilor locale - a creat chipurile o dezbatere cu protagoniști dintre somitățile urbei cu halate albe. Foarte bine și frumos până acileașa! Tema dezbaterii ar fi cică și ea una nobilă și de actualitate. Se pare că s-a descoperit în sfârșit că medicii nu mai au empatie față de pacienți! Este purul adevăr, așa este, pacientul a devenit ori o marfă ca și cartofii de pe taraba din piață, sau cel mult o materie primă care se cere transformată în bani. În cât mai mulți bani!

Ei bine, medicii ăia de format A4 făcuți de Ceaușescu cu școlile sale comuniste precum Prof.dr. Carol Stanciu sau Prof.dr. Mircea Onofriescu de la maternitatea Cuza-Vodă, admit că generațiile venite după dânșii, de medici care au la îndemână aparatură modernă ce utilizează IT-ul și AI-ul ca să scormonească neinvaziv măruntaiele omului, au empatia față de pacienți mult scăzută, probabil concomitent cu libidoul personal.

Nu mai e dom’le ce a fost odată, nu mai dă nimeni niciun ban pe Jurământul ipocritului Hypocrate, gata bre cu grecii antici! Viitorul este al roboților, al celei de a patra revoluții industriale, pacienții de azi sunt cobaii noștri, par a spune cohortele de noi absolvenți intrați de fapt într-o industrie a producerii banilor...

De mai multă vreme scriu mult pe această temă, strig în gura mare să trezesc la realitate și loazele din alte sisteme care acum se cred mari și tari și țin palma la găoaza celor din sistemul de sănătate, care încet dar sigur se transformă sub ochii lor și ai noștri și devine un călău perfid care mâine ne ia gâtul la toți. Și LOR, dar și nouă „prostimii” care nu suntem idioți în totalitatea noastră.

În grupul celor intervievați de BZI  cu dedicație, fiecare își apără voalat interesele sale de grup. Bunăoară fratele procurorului interlop Emilian Eva - care a fost o bună perioadă de vreme tătucul clanului Simionescu&Son și implicit al BZI. Lucică – fratele lui Emilică – trage spuza pe turta lui încercând „politic” să împace și capra vecinului cu interesul său de a accede și fără pumnul în nas dat de Emilică în „lumea bună” a Iașiului cu halat alb, acolo unde acuma fac jocurile alții din care el nu  face parte... Ar vrea să le ia el și ai săi locul, dar frățiorul interlop este ușuit din justiție și nu mai poate face șantaj la nimeni.

Ei, dar vine Zeus, marele om de afaceri curate și murdare, demiurgul hemodializei pe pământ, omul de legătură al sistemului globașist de exterminat oameni cu ministrul Rafila – „omiul” OMS, legătura cu DSP-urile și CJAS-urile, fabrica de umplut sifoane. Domnul Profesor dr. Adrian Covic, păianjenul aflat la pândă după grindă, țesătorul de pânze care îți intră în ochi și în gură, care prinde acolo pe procurori, ofițeri din sistemul de informații, pe care după ce îi inoculează cu salivă otrăvită cu care se scuipă pe degete să numere banii se zbat ca peștele pe uscat și mimează că sunt docili și așteaptă la rând până vor veni pe ușa pacienților. Domnul Profestor Adrian Covic, care formează „Noua Școală” a tehnocraților medicali ce înlocuiesc medicii de ieri și care vor interacționa mâine cu pacienții de la distanță, de pe alte continente sau planete, evident, nu înainte ca aceștia să fi debitat din cardul lor virtual suma obligatorie cerută ca să le fie schimbat un șurub sau un circuit integrat! Domnul Profesor doctor Adrian Covic, care deține firele și se autodeclară Stăpânul inelelor în hemodializă pe Iași și pe Moldova deocamdată, cu firma lui proprie a familiei domniei sale, „Verde Clinic”, mereu plină cu pacienți în detrimentul concurenței pe care a înlăturat-o cu puterea lui, deși concurența de azi  - în prostia ei - l-a făcut omul puternic de acum. Acest om, care deși este asimilat lui Dumnezeu la spitalul Parhon din Iași, are doar o funcție „onorifică” de medic primar specialist în nefrologie, dar este coordonatorul Programului de transplant renal, acolo unde de fapt controlează și dirijează piața de rinichi numani pe o jumătate de țară! Nu ar fi nimic dacă domnul Prof.dr. Adrian Covic ar fi un MEDIC empatic, un om de omenie dedicat oamenilor bolnavi, însă el s-a dovedit un „piranha de Bahlui” lacom și hrăpăreț, care este dispus să calce peste cadavre ca pe covorul plușat spre seiful burdușit cu bani.

Se pare că BZI pentru El a publicat acest articol, ca să-i dea cuvântul într-o  problemă care se pare că îl ustură prin părțile moi, iar tema articolului vine ca o alifie cu care să-și dea pe fese ca să-i mai ostoiască usturimile... El este beneficiarul principal și El are aici prilejul să se explice măcar de ochii lumii la ideologia sa fascistoidă a globalismului mondial, căruia i-a devenit discipol și pe care îl servește cu trup și suflet.

Iată mai departe cum își apără domnul Prof. dt. Adrian Covic bătătura lui de gura lumii! Iară ce explicații pline de ilogică și de minciuni servește dânsul ca să dreagă busuiocul! Aferim! Se  întoarce Doamne, roata!

„Prof. dr. Adrian Covic a observat că „tehnologia a afectat relația medic-pacient”. Astfel, medicii consideră că având la îndemână mai multe posibilități pentru a diagnostica și trata anumite afecțiuni, comunicarea cu pacientul nu mai este la fel de importantă.

«Din punctul meu de vedere, empatia a dispărut într-o medicină care este mai tehnologizată. Cred că empatia este vitală și trebuie păstrată pentru medicina modernă. Mai mult decât atât, ar trebui să reprezinte un punct important pentru școlile de medicină. Cu toate acestea, nu putem spune că empatia a dispărut în totalitate, dar s-a redus foarte mult, pentru că medicina este cumva mai tehnologizată, atunci lumea apelează la aceste elemente și cumva între medic și pacient nu mai există relația de acum mai mulți ani, în care medicul stătea și punea mână pe pacient, stătea de vorbă cu el foarte mult, cumva de aici a plecat problema.

 

Medicii au un program extrem de solicitat, există tehnici de investigare care înainte nu existau și care îți oferă mai multe informații și răspunsuri. Pe de altă parte, foarte mulți medici consideră că nu mai trebuie să apeleze la elementele de discuție cu pacientul, de-al examina fizic. Acest lucru afectează foarte mult pacientul, chiar dacă tehnologia creează, fără discuție, posibilități mai mari de diagnostic, pacienții au în continuare nevoie de partea aceasta de alinare, de discuție, de relație. În continuare cred că aceasta este, de fapt, magia medicinii și că ar trebui să ne întoarcem la discuțiile acestea cu pacienții”» (BZI – „Empatia aproape că a dispărut din sistemul sanitar! Mai mulți doctori cunoscuți din Iași mărturisesc faptul că s-a degradat relația medic-pacient: „Nu mai există omenie deloc”  - 03 aprilie a.c.)

Nimeni nu contestă domnule Profesor că justificările și argumentele invocate de dumneavoastră au și un sâmbure de adevăr, dar doar un sâmbure. Ori poate că aveți deja un cip implantat sub craniul dumneavoastră cândva, într-un moment de semi-inconștiență, pe care l-ați fi avut și acum sunteți setat doar pe făcut bani cu orice preț, chiar cu prețul vieții cartofilor din sacii descărcați în curtea domniei voastre?

Bravo BZI! Aferim!

GABI MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07