SFÂRSITUL UMANITATII

hfghdfhjj

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Știați că există o agendă oficială pentru înlocuirea rasei umane cu roboți, cyborgi și AI ? Această agendă este puternic promovată de Forumul Economic Mondial. Ei propun să pună capăt ereiității și să introducă o nouă eră a neo-umanității , în care oamenii sunt un amestec de om și mașină. De asemenea, ei afirmă că gândurile și emoțiile noastre vor fi monitorizate de AI , pentru a combate combaterea climatice. Asta e lumea pe care o vrei pentru tine și copiii tăi?

Pe 20 aprilie lansăm filmul revoluționar „THE END OF HUMANITY” pentru a avertiza lumea despre acest complot nefast.

 Sfârșitul umanității

gydysyhuyu

Mulți dintre noi am văzut popularele filme științifico-fantastice despre roboții care preiau lumea și eradicau umanitatea. Dar puține știm că acest lucru este exact ceea ce este pregătit de liderii globali. Ei susțin chiar că aceasta este singura modalitate de a salva Pământul de la colapsul total. Fără a ieși din era omenirii și a intra în era NEO-UMANITĂȚII, lumea este condamnată, spun ei. Unul dintre argumentele lor este că oamenii sunt cauza schimbărilor climatice și prin urmare trebuie înlocuiți cu alternative artificiale pentru „salvarea planetei”.

Această reformă mondială se numește „A patra revoluție industrială” și are scopul de a digitaliza complet fiecare aspect al vieții de pe Pământ.

Viitorul nostru film „THE END OF HUMANITY” dezvăluie această agendă globală, care este puternic împinsă cu sprijin masiv din partea celor mai puternice organizații din întreaga lume.  Acesta nu este doar un film. Aceasta este realitatea.

Această fotografie o arată pe Nadine,hfhjjkkj

un robot umanoid care înlocuiește oamenii.

Treaba ei este să fie asistent social.

Klaus Schwab, fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial, a declarat în timpul recentului Summit al Guvernului Mondial de la Dubai:

„Viitorul este deja aici. Vine ca un tsunami! Această a patra revoluție industrială nu numai că va schimba tot ceea ce facem, dar va avea un impact asupra cine suntem.

Sunt în curs de dezvoltare majoră pentru a transplanta personalitatea umană în purtători robotici, pentru a oferi omului nemurire artificială. Visul suprem al elitelor: să devină nemuritor.

Deja roboții înlocuiesc asistentele, asistenții sociali, asistenții psihologici, medicii, casierele, bucătarii, oamenii legii etc., în mai multe zone ale lumii. Primele cipuri de computer sunt deja implantate în oameni. Îmbinarea omului cu mașina este o realitate, în timp ce AI cucerește lumea cu asalt, eliminând milioane de locuri de muncă umane în timp ce vorbim.

Această tânără frumoasă este Erica,jhdhfhjj un robot umanoid, construit pentru a înlocui oamenii. Sarcina ei este să ofere sprijin emoțional pentru cei singuri și bătrâni.

Lucrul îngrozitor este că în special acele locuri de muncă sensibile în care oamenii au nevoie de o atingere umană, înțelegere adevărată și sprijin emoțional sunt înlocuite cu roboți. Vă puteți imagina că sunteți îngrijit de un robot în spital sau azil de bătrâni? Exact asta se întâmplă. Îndepărtarea experienței umane, care este atât de prețioasă, frumoasă și profundă, și înlocuirea ei cu alternative robotice nesimțite.

Înlocuirea gândurilor și emoțiilor în toată lumea. În același timp, în fiecare națiune a lumii sunt instalate tehnologii care vor înregistra continuă toate gândurile, emoțiile și visele tuturor. Aceste tehnologii au chiar și capacitatea de a introduce gânduri și emoții în populație. Acest lucru este declarat public de fostul președinte al Chile,Sebastian Pinera, și de tânărul lider global alForumului Economic Mondial,Ida Auken, fost ministru al mediului din Danemarca.

În Europa, publicul „School TV” le spune copiilor câte de „cool” este să ai un cip în creier.

Google organizează simoane care declară cum oamenii vor deveni una cu computerele, în timp ce CEO-ul Nokia spune că în câțiva ani toată lumea va avea smartphone-urile în interiorul corpului . Aceasta înseamnă că fiecare detaliu al vieții noastre poate fi monitorizat în mod constant. Între timp, Forumul Economic Mondial găzduiește conferințe despre „transparența creierului” , unde se discută despre modul în care toate datele noastre cele mai intime și personale vor fi stocate în cloud și controlate de Big Tech . Toate acestea sunt în concordanță cu anunțul WEFpână în 2030 nimeni nu va avea nicio intimitate . Klaus Schwab spune că va trebui să ne obișnuim cu o societate a „deplinei transparențe” , în care tot ceea ce gândim, simțim și visăm este monitorizat.

Filmul „ Sfârșitul umanității” este un avertisment critic pentru omenire, menit să prevină acest plan nefast. Filmul va fi lansat pe 20 aprilie în multe limbi pe StopWorldControl.com

Scopul nostru este să facem acest film disponibil în câte mai multe posibilități. Avem deja următoarele limbi: engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, italiană, olandeză, japoneză, rusă, maghiară, slovacă. Mai avem nevoie de traducători pentru greacă, chineză, suedeză, norvegiană, română , coreeană, hindi. Contactați-ne dacă nu puteți ajuta cu traducerea: network@stopworldcontrol.com

DAVID SORENSEN

preluare, traducere, adaptare, editare,

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07