DUPA PLATA SI RASPLATA

Am mai spus-o și o s-o mai spun până ce jivinele cu ajutorul cărora a fost posibilă atâția ani intoxicarea ordinară a populației de către securiștii și nomenclaturiștii fostului PCR își vor face seppuku, vor fi stigmatizați și vânați de

Gabriel Mihaila Wed, 04/03/2019 - 09:09
ÎN PNL, OPORTUNISMUL SI JIGODISMUL AU AJUNS VIRTUTE !

Eu chiar nu știu câți tembeli cu retard pronunțat vor vota la toate alegerile de azi înainte până la dispariție, sigla PNL!

Gabriel Mihaila Fri, 03/15/2019 - 12:25
DACIAN CIOLOS A FOST PAZNIC LA POARTA DIZIDENTEI DOINA CORNEA! TERIBIL!

Cristian Bădiliță este unul dintre marii savanți ai României, expert în limbi clasice, teolog și scriitor. Suntem vechi prieteni, de pe băncile Facultății de Filologie.

Semaka Ţiroiu Mon, 03/11/2019 - 19:53

NU MAI BLOCATI DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII IN TRANSPORTURI!

L-am cunoscut pe Felix Stroe acum 36 de ani, era tanar ofiter in Comandamentul Marinei Militare, un militar inteligent, foarte bine pregatit, cu rezultate de exceptie in Institutul de Marina, dar si in activitatea desfasurata la unitatea unde a fost repartizat.

Featured

DE CE ?

Dacă știți o persoană cazuta în patima băuturii, sau care se drogheaza, ori are vreo boala, care vinde lucruri din casă, sau chiar casa la prețuri de nimic, ori pt mici cadouri, ati cumpăra de la persoana respectivă, drept chilipir, ca sa profitați?