ABUZURILE PRIMARIEI IASI

HDGDGHHJ

Iași TvLife – televiziunea locală de casă a primăriei Iași – o adunătură de sclaveți pupincuriști care taie frunze la câini și se hrănește cu osanale ridicate de trei mandate Bulibașei care a bulibășit Iașiul, este părtașă la crimele împotriva confortului social comise de trei decenii de cei mai inepți și mai mari șnapani pe care i-a avut vreodată Moldova!

Circulă pe Facebook un videoclip decupat din emisiunile lor de debara în care apar în ordinea înmormântării politice Primarul Chirica și „directorul General” al Poliției Locale – fostă cândva Paza Contractuală prin care sar la gâtul votanților din Iași pe motiv că parchează mașinile pe Banda 1 în Păcurari, aproape de intersecția de la Poșta Păcurari.

Iată cum PRESA - CARE ARE ROLUL SĂ FIE MEREU DE PARTEA COMUNITĂȚII,  să sancționeze toate derapajele Administrației publice, devine părtașă la acest haos din capitala Moldovei, care este produs din nepăsarea și  rea voința edililor.

Primarul Chirica își arată erudiția sa de  „inginer” ge-olog de ambele creiere cu toate că Geologia nu are aproape nimic cu ingineria. El explică fraierilor pe care îi va chema curând să-l voteze iarăși și din nou, încă o dată și apoi încă și altă dată - sub protecția ambasadei Israelului care conduce astăzi Iașiul - „DE CE” se îngreunează și se blochează circulația rutieră în Păcurari, de parcă el ar cunoaște și ar înțelege acest fenomen.  Elucubrează explicând lumii de ce nu poartă musca chiloți tetra, în loc să spună cât se poate de corect că la Iași până nu vine Primar un om deschis la minte și care va pune pe primul loc cetățenii, iar nu afacerile lui personale sau ale găștii, va rămâne o urbe nenorocită, de nelocuit și de necirculat.

Chirica este un ticălos ca și cei pe care i-a luat și i-a numit în subordinea lui, precum acest Diliu Zamfirescu – fost comandant local la Poliția Națională care a comis mai multe golănii sub Nichita și Simirad, iar pentru asta, a treia cizmă l-a proiectat „director genital” la Piulița locală.

Nemernici, nemernici, nemernici!

Vor trebui demiși cu toții în 24 de ore de la schimbarea primarului în cazul când ieșenii nu au rămas complet idioți ca în ultimele trei decenii și ori nu se vor prezenta la vot - lăsând galeria lui Poli Iași să voteze aceiași ticăloși - ori vor vota un om nou, justițiar hotărât să curețe Primăria de lepre și de molii, un inginer adevărat care să știe cu ce se mănâncă o Administrare a unei mari comunități.

Nu este nimic adevărat din ceea ce se mănâncă la TvLife Iași de primarul Chirica sau de Diliu Zamfirescu de la Piulița locală călare pe câini.

Sunt măsuri abuzive luate datorită incompetenței lor evidente! Pe acești inepți ar trebui lumea să-i scuipe pe stradă unde îi întâlnește!

Chirica trebuia în atâția ani de mandate să împânzească Iașiul cu parcări auto supraetajate pe toate cartierele, în toate zonele comerciale! Asta trebuia să fie prioritatea nr.1 a primarului! Nu construcția unor clădiri care să servească interesul unor șnapani autointitulați „investitori” care au doar rolul aducător de șpăgi grase.

Ești investitor? Mai întâi faci unde îți spun eu o clădire de parcări supraetajate pe 5-6 niveluri și apoi te las să faci și clădiri de locuințe! Apoi poți să faci ordine în circulație și să-ți impui tu legea! Există în cartiere pericolul unui incendiu generalizat datorat imposibilității accesului pompierilor. Complicitate la vârf între Administrația locală, județeană, ISU, Poliție, SRI, Justiție, care formează un Grup de crimă organizată și acoperă contra șpăgi și privilegii escrocherii și tunuri cu bani publici!

Acesta este adevărul și nu minciunile interesate ale IașiTvLife!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07