AM GRESAT CAPETELE DE BARA!

Bună dimineața, cetățeni!

Vă rog să afișați multă înțelegere pentru lipsa mea de manifestare pă platforma asta unde sunt și io mândru cetățean și să nu mă uitați și voi precum algoritmu' lu' Marck.

Nu că aș însemna cine știe ce, da' măcar așa din umanitate.

Tags

BRADUTUL

A venit iarna cea adevărată. Adică la fel cu iernile de pe vremuri. Cu -15 grade, drumuri și șosele impracticabile, școli închise, oameni dând la zăpadă cu lopata și bineînțeles, toți înjurând primarul, guvernul, partidul și președintele. Ca în anii 80.

Tags

MARKETING DA T(D)OAMNA...

Ieri m-am dus să cumpăr un sacou. Bine, n-am cumpărat. Da' am căutat. Temeinic. Cre' că am intrat în fro' douj' dă magazine, dacă nu mai bine. Să vă faceți așa o idee, am plecat pe la 10 dimineață de acasă și m-am întors la 19 și ceva.

Tags

PANA

Într-o sãptãmânã am avut parte de douã pene la roți.

La prima, ceva mai grav, am avut noroc cã era fiu-miu acasã.

A doua, azi.

Mã tot claxonau șoferii sã mã facã atentã.

Merg la Vulcanizare, cu tristețe în suflet, ce sã fac.

Tags

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?