SCUIPATI-L PE gRADU TUDOR! SA NU SE DEOACHE!

Era 1 ianuarie 2021... Mă uitam fascinată la emisunea lui Radu-cel-fără-de-autostradă și nu-mi venea a crede: emisiunea a început cu un colaj cuprinzând imagini cu focurile de artificii din noaptea Anului Nou 2021, atât din țară, cât și din marile capitale ale lumii.

TO BE OR NOT TO BE CLOSE/OPEN? THAT IS THE QUESTION!

Reporter: „Domnule Președinte, ați decis închiderea piețelor în aer liber în timp ce supermarketurile rămân deschise. Întrebarea este: nu vă este teamă de supraaglomerare? Toți oamenii care mergeau în piețe... să se îndrepte acum spre supermarketuri?

O MARE CANALIE

Dacă aș considera că Președintele României (România parțială, desigur, adică fără fragmentul ei de „râul, ramul” format din  pesediști și simpatizanți, cuprinzând vreo câteva milioane de cetățeni care n-au Președinte) ar fi înzestr

"LA CORRUPTION!" De ce Clotilde Armand si gasca ei nu sunt arestati? Sub ocupatie! Procurorul, in subordinea comandoului USR-PLUS!

Dupa publicarea imaginilor, vazute de toata tara, in care un comando de la USR-PLUS a descins dupa ora 1,40 noaptea in camera in care sunt depozitate buletinele de vot si procesele verbale de la Sectorul 1, in aceasta dimineata ar fi trebuit sa o vedem pe Clotilde Armand si cei care au partic

Featured