CAMPANIE PREELECTORALA

ndhfjjkk

Bunul samaritean Viorel BLĂJUȚ – proprietar al unor firme care nu au nicio treabă cu pregătirea lui școlară și profesională – trimite așa cum scria Rechin de Bahlui într-un articol anterior, de ani buni încoace, cu ocazia Paștelui, Crăciunului și a Anului Nou felicitări scumpe /buc. în cutiile poștale din Iași.

După ce își plătise cu bani cash calitatea de parlamentar pe listele PSD și a rămas fără obiectul muncii la următoarele alegeri, domnul Blăjuț a considerat că nu a reușit să-și scoată imensa investiție în euro și de atunci se zbate în politică să deschidă ușa punându-și piciorul în crăpătură!

Ajuns vicepreședintele organizației PSD Iași, Viorel Blăjuț bagă cu orice prilej degetele în ochii ieșenilor în speranța că îi va prosti și se va alege.

Asta în timp ce una din firmele sale pe care le patronează – Spitalul criminal Sf. Sava din Iași – ucide cu bună știință oameni în vârstă aduși la secția de paleație unde li se grăbește sfârșitul! Iar asta se întâmplă cu cârdășia existentă și la nivel de DSP Iași, unde actuala șefă a instituției dr. Cristina Gâscă este pusă tot politic cu ajutorul melanjului PSD/PNL care s-au aburcat la guvernare călcând pe cadavrele alegătorilor ce nu vor mai tolera niciodată o astfel de ticăloșie.

Sfatul multor oameni care și-au pierdut recent rude apropiate în acest Abator numit spital - unde pacienților li se administrează sedative ca să nu deranjeze cu nimic personalul medical de tură - sfârșesc mult mai grabnic decât normal, deși încasează sume substanțiale ca să aibă o îngrijire mai mult decât îndestulătoare pe perioada internării!

Votați așadar anul viitor VIOREL BLĂJUȚ – candidatul PSD la Primăria Iași! Ori mai bine lăsați în continuare pe actualul tâlhar dovedit Mihai Chirica – exPSD, exPNL, ex... USR? 

ROȘU-ACTIUNEA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07