CAMPANIE PREELECTORALA

ndhfjjkk

Bunul samaritean Viorel BLĂJUȚ – proprietar al unor firme care nu au nicio treabă cu pregătirea lui școlară și profesională – trimite așa cum scria Rechin de Bahlui într-un articol anterior, de ani buni încoace, cu ocazia Paștelui, Crăciunului și a Anului Nou felicitări scumpe /buc. în cutiile poștale din Iași.

După ce își plătise cu bani cash calitatea de parlamentar pe listele PSD și a rămas fără obiectul muncii la următoarele alegeri, domnul Blăjuț a considerat că nu a reușit să-și scoată imensa investiție în euro și de atunci se zbate în politică să deschidă ușa punându-și piciorul în crăpătură!

Ajuns vicepreședintele organizației PSD Iași, Viorel Blăjuț bagă cu orice prilej degetele în ochii ieșenilor în speranța că îi va prosti și se va alege.

Asta în timp ce una din firmele sale pe care le patronează – Spitalul criminal Sf. Sava din Iași – ucide cu bună știință oameni în vârstă aduși la secția de paleație unde li se grăbește sfârșitul! Iar asta se întâmplă cu cârdășia existentă și la nivel de DSP Iași, unde actuala șefă a instituției dr. Cristina Gâscă este pusă tot politic cu ajutorul melanjului PSD/PNL care s-au aburcat la guvernare călcând pe cadavrele alegătorilor ce nu vor mai tolera niciodată o astfel de ticăloșie.

Sfatul multor oameni care și-au pierdut recent rude apropiate în acest Abator numit spital - unde pacienților li se administrează sedative ca să nu deranjeze cu nimic personalul medical de tură - sfârșesc mult mai grabnic decât normal, deși încasează sume substanțiale ca să aibă o îngrijire mai mult decât îndestulătoare pe perioada internării!

Votați așadar anul viitor VIOREL BLĂJUȚ – candidatul PSD la Primăria Iași! Ori mai bine lăsați în continuare pe actualul tâlhar dovedit Mihai Chirica – exPSD, exPNL, ex... USR? 

ROȘU-ACTIUNEA

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?