SPIRITUL PASARII PHOENIX

JHFHDHFJJ

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, în ciuda a tot ce se întâmplă, sunt mândră de mine, că sunt o luptătoare. Privind înapoi, știu că am avut atâtea motive să renunț. Dar sunt recunoscătoare astăzi pentru că încă mai încerc, pentru că încă mai lupt… Încă trăiesc. Continui să trăiesc ca și cum n-aș fi fost niciodată prinsă în „mizerie" atât de mult timp.

bdfbfbhfghj

Știu că majoritatea oamenilor au problemele lor și încearcă din greu să meargă mai departe în fiecare zi sperând că totul va fi în sfârșit bine. De aceea vreau să spun tuturor celor care suferă acum sau trec prin ceva in viață, că oricât de grea ar fi situația voastră sper să nu renunțați niciodată la voi. Te rog să păstrezi acea mică speranță adânc în inima ta și să-ți spui că ești mai puternic decât crezi. Să ai curajul să înfrunți totul chiar și atunci când te simți atât de obosit de tot. Vreau să știi că ești important. Existența ta este importantă. Deci sper că vei alege mereu să trăiești. Trăiește pentru cei care te apreciază cu adevărat. Trăiește pentru acei oameni care încă au nevoie de tine. Și cel mai important, trăiește pentru tine, pentru că oricât de greu  ar fi acum, meriți mereu o viață frumoasă și liniștită.

PETRONELA  MIHAI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07