VOCEA DIASPOREI INTELIGENTE

jfjhfgdjh

Aș vrea să vă mărturisesc că sunt o persoană care respectă toate ființele, iar ceea ce vă voi spune, sper să nu fie interpretat în nici un fel, ci luat așa cum îl transmit.

După cum cred că ați observat, prezența mea nu este bogată în postări, este doar un mod de a ține legătura cu oamenii, de a simți pulsul din țară și caut un anumit gen de oameni care să mă bucure, prin ceea ce spun sau ceea ce fac. De aceea, nu am răbdare să trimit aprecieri formale, celor care scriu lucruri cinice și ieftine, depresive, indiferent cât de bine au impresia că ar mânui condeiul, deși, mărturisesc, nici asta nu e cazul din păcate, indiferent ce imagini sunt afișate! Realizez când cineva vrea sa atragă atenția și când nu există nimic acolo. Pot să spun că locuiesc in „lumea virtuala”, la cât de lungă este ziua de munca și e greu să mă prindă niște baloane de săpun - includ aici știrile false și manipularea care a atins cote incredibile. Sper să nu se simtă nimeni jignit, nu îmi stă în fire să fiu nepoliticos, nici cu cei mici.. E și timpul foarte limitat, ca și la voi, sigur simțiți că nu mai avem timp pentru nimic, dar nici nu îmi place unde s-a ajuns cu aceste rețele și nu vreau să fiu părtaș la această mizerie în care sunt amestecați bani, foarte mulți bani, interese și sunt manipulați oameni foarte, foarte naivi, care fac posibilă promovarea unor false valori.

Este alegerea fiecăruia și vreau să mă delimitez foarte clar. Îmi plac familiile, evenimentele de familie și vă urmăresc, atât cât pot, cu mare drag, caut orice imagini din țară, oamenii sănătoși la cap, muncitori, serioși, loiali, mentalitățile sănătoase, oamenii autentici și modești, viața la țară... Și mărturisesc, că am deja doi prieteni neprețuiți. De altfel, cred că mulți știți și ați înțeles asta! Nu înseamnă că am epuizat lista de interes, am vrut să mă explic, pentru a mă face mai bine înțeles. Și vă asigur de toată prețuirea și sinceritatea mea. Cei care nu au primit bine acest mesaj, au multiple posibilități de a opri interacțiunea cu mine.

Vreau să rețineți că nu am o problemă cu persoane, e numai o chestiune care privește modul în care îmi aleg subiectele de interes în funcție de conținut. Poate asta ține de un obicei, devenit obsesie, nu fac nimic formal, nu am făcut asta niciodată, indiferent care au fost costurile. Am pierdut tot și am luat-o de la zero, dar am continuat, la fel,  iar acolo unde lucrurile se degradează sau coboară și nu se mai potrivesc cu ceea ce văd sau simt ce e în spate, nu aștept, aleg să nu particip. Nu aștept! Am constatat că oamenii nu se schimbă, nu știu de ce, adică, nu la modul în care să facă o schimbare fundamentală, în general, se schimbă aparențele și..

No, thanks!

Cu mult drag și prețuire!

ALEXANDRU IORGA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?