M A S T E R P L A N U L

hfjhfhjfgj

Ești pregătit pentru următoarea pandemie?

Peste tot în lume se anunță următoarea PLandemie. Organizația Mondială a Iadului încearcă să convingă lumea că de data aceasta ar putea fi vorba de gripa aviară, o boală cu o rată a mortalității de 80%. Bill Gates a anunțat într-adevăr că următoarea pandemie va fi de multe ori mai mortală.

„De data aceasta vor fi atenți”, a spus Gates cu un rânjet larg pe față.

Ei sunt hotărâți să-și dezvolte cu forță agenda pentru a ucide majoritatea umanității, stabilind în același timp tirania asupra supraviețuitorilor.

Din acest motiv, am muncit din greu anul trecut, pentru a crea un film de succes care să le distrugă planurile.

Noul film se numește:

PLANUL PRINCIPAL PENTRU DOMINAREA LUMII

MASTERPLAN dezvăluie cum a existat întotdeauna o dorință de dominare a lumii, de-a lungul istoriei omenirii. Aceasta nu este o teorie a conspirației, ci un fapt istoric de bază. Această dorință diabolică este la fel de vie astăzi, precum a fost vreodată. Este important să știm cine sunt tiranii în vremea noastră și care este strategia lor actuală.

Filmul prezintă dovezi copleșitoare ale modului în care pandemiile fac parte dintr-un plan general de stabilire a dominației permanente a lumii.

MASTERPLAN prezintă autorități din guvernele din Statele Unite, Europa, Australia, Regatul Unit, precum și avocați și oameni de știință de prim rang mondial care avertizează omenirea că pandemiile sunt operațiuni criminale, orchestrate de o elită globală de psihopați.

Nivelul de autoritate al acestui film va fi uluitor.

Unele dintre autorități sunt Christine Anderson de la Parlamentul European, avocatul Philip Krusse, avocatul Dr. Reiner Fuellmich, fostul vicepreședinte Pfizer Michael Yeadon, senatorul australian Malcolm Roberts, senatorul american Ron Johnson, membrul Congresului Andy Gibbs, senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă din Parlamentul României și alții din întreaga lume.

MASTERPLAN se încheie cu evidențierea mișcării mondiale a sute de milioane de oameni care sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Acest lucru va da putere spectatorilor să devină parte a acestei Mari Treziri și să depună toate eforturile pentru a construi o lume mai bună a dreptății, păcii, iubirii și bunătății, împreună cu Creatorul.hdhfhfj

Vă rog să vă rugați pentru mine, pentru finalizarea acestui film. Am cu adevărat nevoie de sprijinul tău în rugăciune pentru asta, habar nu ai ce mult bine faci...

După cum am spus într-un articol anterior, ne confruntăm cu o provocare critică de a continua, deoarece majoritatea sprijinului nostru a scăzut din cauza cenzurii în curs. Este cu adevărat important să se întâmple ceva profund, astfel încât să ne putem continua misiunea.

Vă rugăm să nu ignorați acest lucru, ci fiți alături de noi cu un sprijin puternic care ne permite să eliberăm adevărul în întreaga lume în moduri pe care această lume nu le-a mai văzut până acum.

Chiar avem nevoie de tine.

Habar nu ai ce faci când ne susții munca. Chiar nu ai idee despre impact. Sprijinul tău schimbă lumea, înfrânge tirania și deschide un viitor strălucit.

Dacă am ști cu toții amploarea impactului mondial al sprijinului nostru, am sări să facem mult mai mult.

Am descoperit recent că aproape o mie de oficiali guvernamentali din SUA s-au înscris pentru a primi e-mailurile noastre împreună cu mulți alți oficiali guvernamentali din întreaga lume. Influența noastră ajunge la cele mai înalte cote...

Vă rugăm să fiți alături de noi, cu putere, astfel încât să putem dărâma mantia întunecată a înșelăciunii asupra acestei lumi și să eliberăm omenirea să vadă adevărul, să ne ridicăm și să devenim parte din construirea unui viitor pe care omenirea nu l-a mai văzut până acum.

O putem face, dacă stăm împreună.

DAVID SORENSEN

culegere internet, traducere și editare

GIGI  PETROVAN

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?