VIOLATA ROMÂNIE

BDHDJHJ

Umblă Ciolacu cu covrigi-n coadă. Dă Buzău!

Nu voiam să mă bag în dimineața asta în vorbă, dar se pare că și anul acesta „Cărtărăscu” va lua Premiul Nobel pentru literatură . Ne spune Mândruță , cu entuziasm de adolescent virgin, cu o acnee mare pe nas, dar și nu știu ce jurnalist, care „cică” anual, încercă să prezică laureații mai ceva ca Baba Vanga , sfârșitul lumii.

Acu' dacă tot ne-am apucat, să vă zic că Premiul Nobel , pe cel pentru chimie îl va primi un chimist rus, cu școala făcută în epoca sovietică ?! Propaganda, dar și eu le-am tot zis rușilor că sunt niște inculți, vai de mama lor și fără știință de carte. Cu toate astea, se pare că nu vor să asculte deloc. Ca și în războiul din Ucraina. Tot le spunem că i-au bătut ucrainenii, dar nu vor să priceapă deloc.

Bă și a venit FMI -ul să nu inspecteze și-n gaura aia unde nu pătrunde soarele. Începe iarăși perioada aia în care nu facem nimic, dar nu facem nimic pentru că nu ne lasă FMI -ul. Și om mai vinde ceva, dacă mai e ceva de vândut. Mai e! CFR Marfă, Centrala nucleară de la Cernavodă , cu gazul ăla din Marea Neagră încă nu e stabilit concret care și cum îl va prădui.

Acum e perioada în care le vom rezolva pe toate sub îndrumarea atentă și înțeleaptă a FMI și a Băncii Mondiale . Ăștia și-au luat de curând șuturi în cur, de peste tot de prin Africa, de prin America de Sud, că au intrat aia în BRICS  și s-au reorientat către România, că la noi nu e problemă, putem plăti corect, cu dobânzi boierești.

De, Ciolacu a și declarat vom ține cont altfel de recomandari FMI și ale Băncii Mondiale , multe dintre recomandări sunt deja aplicate o dată cu modificările Codului Fiscal.

Vă pup și vă așteptați la următoarea, că trag ăștia la noi mai rău decât musca la rahat. Nu scapă poporul ăsta în veci de căpușe din astea. Cel puțin turcii erau mai cinstiți decât occidentalii. Le dădeau fanarioții birul anual, mai dădeam un peșcheș, când mergeam în vizită la Istanbul și de restul ne lăsau în durerea noastră de ghiauri, care cred că umblă câinii cu covrigi în coadă.

GOGU ORLANDO

(vezi video urmator)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?