VICTIME ALE SATANEI CARE JERTFESTE COPII

nfhfjhjj

Scrisori de la victimele supraviețuitoare ale elitelor satanice

În articolul anterior am văzut cum un insider din elitele financiare , Ronald Bernard , a dezvăluit cum în cercurile intime ale „imperiums bancar” se practică luciferianismul , o religie care include sacrificiul copiilor. Acest lucru este confirmat de foști directori ai CIA, FBI, poliție, jandarmerie, armată, detectivi, martori oculari, judecători și multe victime supraviețuitoare - în raportul nostru de dovezi despre abuzurile sexuale și crimele comise de oficiali la nivel înalt.

De asemenea, am în posesia mea câteva scrisori personale de la femei care au scăpat din cercurile crude ale elitelor , unde au fost violate de mii de ori.

Acestea scrisori sunt foarte tulburătoare de citit, dar am decis să includă o mică parte din ele în raportarea mea, deoarece aceste relații ale martorilor oculari dezvăluie sau realitate ascunsă de care umanitatea trebuie să devină urgent conștientă.

Prima scrisoare pe care o să vă împărtășiți parțial este de la o femeie anonimă, care sa născut în aceste cercuri. A fost programată să fie un asasin și un vector psihic. Într-o zi, ea a avut o întâlnire supranaturală cu Hristos, sa trezit din programare și a petrecut zeci de ani rupându-se de trecutul ei oribil. Ea ma contactat pe mine și mi-a împărtășit multe detalii care se aliniază cu mărturiile altor martori din întreaga lume. Mai jos este un scurt segment din scrisorile ei...

ndhfdhvjhj

Născută în ELITELE SATANICE

„Nucleul acestui lucru este genetica. Aceste familii de sânge cred că sunt superioare genetic. Oriunde vezi oameni care manipulează genetica... probabil că sunt ei. Și oriunde vei găsi familii regale care conduc țări.... îi vei găsi pe ei din belșug în spatele crimelor.

Deci... aceste familii se închină îngerilor căzuți... care ar fi Satana, Lucifer, Baphomet, Moloch și Baal. Copilăria mea a fost un ritual satanic după altul. Se fac la anumite date pe tot parcursul anului.... solstiții, echinocții, luni pline, etc. Scopul ritualurilor este de a aduna putere pentru ei înșiși. O copilărie tipică în această groază va găsi copii violați de câteva mii de ori până la 18 ani. Vorbim de o rețea de cult satanic care este în întreaga lume. Și fac o mare parte din banii lor prin traficanți de copii. Este brutal.

Ei încep programarea în uter sau la naștere. Ei folosesc astrologia și numerologia... sunt ocultiști de magie neagră.... îți aleg data nașterii... te pregătesc pentru cariere specifice.

Ei încearcă să-și pună oamenii în fruntea câmpurilor din întreaga lume. Dar acum se duc la faliment. Vor un guvern central mondial... la Ierusalim. Vor să doboare statele naționale.

Pentru că tortura din cult este atât de extremă... oamenii se divid și se disociază, așa că cei mai mulți oameni au DID... suferă de tulburare de identitate disociativă... care înainte se numea tulburare de personalitate multiplă. Practic ajungi să ai o grămadă de oameni sau fragmente de personalitate în tine... pentru că cu fiecare tortură... te depărtezi de condiția de om.

Rezultatul este că mulți oameni care au trecut prin aceste faze... nu au nicio amintire despre asta... iar cultul profită de asta. Ei structurează personalitatea individuală astfel încât să ai alte personalități care ies noaptea... și altele care îți trăiesc viața de zi. Oamenii trăiesc duble vieți și nu își dau seama de asta. Este foarte inteligent, astfel încât  cultul face tot felul de lucruri noaptea.

Ei vor psihopați nesimțiți, care nu vor avea nicio emoție în timp ce își fac treaba murdară. Ei extrag sentimentele chiar și de la copiii din cult.

Te supun prin experiențe aproape de starea de moarte... asta deschide centrii psihici și „trage IQ-ul prin acoperiș”. Îi face pe copii foarte folositori.

În timpul celui de-al doilea război mondial naziștii au dezvoltat tehnici sofisticate de control al minții și multe proceduri medicale... Allen Dulles, care a fost primul director al CIA (numit mai întâi OSS - birou de studii strategice), a primit finanțare de la guvernul SUA în cadrul Proiectului Paperclip... a adus o mulțime de oameni de știință și doctori în SUA. Rusia a luat și ea o mulțime.

Când au ajuns aici, în aceste superputeri, și-au continuat munca.... dar acel control mental a fost integrat în rețeaua de cult din toată America de Nord.

Așa am ajuns în ea. Faptul că bunicul și unchiul meu au fost ambii Mari Maeștri în Ritul Scoțian al Masoneriei de aici... a fost și motivul. M-am născut în ea”.

Acest articol face parte dintr-o serie care dezvăluie agenda pentru dominarea lumii de către entitățile criminale care conduc umanitatea în culise, mai ales prin imperiul bancar, corupția guvernamentală și controlul minții media.

Raportul complet îl puteți citi pe site-ul nostru. Vă rugăm să împărtășiți acest lucru în toată lumea.

Cel mai bun mod de a partaja acest mesaj este accesând versiunea online (vezi linkul de mai jos), unde găsiți toate butoanele de partajare a rețelelor sociale. De asemenea, puteți copia adresa URL de mai jos și puteți posta pe toate conturile dvs. de socializare.

https://stopworldcontrol.com/hidden

DAVID SORENSEN

preluare, traducere, redactare,

 GIGI PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?