ULTIMA SUTA DE METRI! DIN 24 AUGUST, LEGEA OMERTA EUROPEANA!

jfhfhhh

Un val de trezire va lovi Europa, deoarece un milion de fluturași vor fi distribuite de o mie de oameni.

Peste o mie de oameni vor ieși pe străzile orașelor lor pentru a-i trezi pe oamenii din Țările de Jos și Belgia cu pliante realizate de Stop World Control. Aceste fluturași explică agenda pentru dominația mondială de către OMS, WEF și ONU și încurajează oamenii să se informeze.

Țările de Jos și Belgia se află în centrul rețelelor criminale globale care vizează dominația lumii. Când aceste națiuni se vor trezi, va avea un impact asupra restului lumii, deoarece acestea au o mare influență pe scena mondială, în afaceri, tehnologie, industria alimentară, politică etc.

Săptămâna aceasta în Olanda sunt intentate procese majore de către avocați renumiți împotriva unor oficiali guvernamentali de vârf, pentru crime împotriva umanității comise în timpul pLandemiei. Zeci de politicieni și-au dat demisia doar în ultimele săptămâni, deoarece aceste națiuni sunt zdruncinate de alunecările de teren ale adevărului de neoprit.

În timp ce mass-media olandeză de știri a declarat inițial că există „câteva mii de credincioși ai conspirației”, acum declară deschis că sunt milioane și „nu sunt nebuni”.

gdgdhjhValul se întoarce în Europa...

Acest ziar olandez The Telegraaf spune: „SCP numără 2,5 milioane de teoreticieni ai conspirației și nu sunt nebuni!”

Comisia Europeană încearcă să închidă trezirea printr-o lege a cenzurii care intră în vigoare pe 24 august. Această lege face să fie pedepsită cu închisoare pentru a posta orice informații online care sunt etichetate „dezinformare”.

Exact asta au făcut naziștii în Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial. Fragmentul de ziar de mai jos, din 1940, arată cum era interzisă ascultarea surselor de informare care nu erau oficial de la guvern.   hnfhngjk

Traducere: „Interzicerea ascultării posturilor străine. Protecția populației olandeze de dezinformare.”

Este exact ceea ce se întâmplă astăzi în întreaga lume, de exemplu cu inițiativa Trusted News, finanțată de Bill Gates, în care publicului i se spune să evite orice informație care nu provine de la anumite instituții media deținute de caballe. Organizația Mondială a Sănătății face același lucru cu articolul 18 din Tratatul privind pandemia, care le va da autoritatea de a închide orice sursă de informații, care contravine narațiunii lor. Forumul Economic Mondial solicită, de asemenea, „Guvernarea Internetului” pentru a preveni spunerea adevărului. Aceasta arată cât de îngroziți sunt tiranii pentru explozia masivă a adevărului care izbucnește.

Ei vor încerca să șteargă toate informațiile online de pe Google, Facebook și toate celelalte platforme mari, care informează cu acuratețe oamenii. În mod firesc, acest lucru va alerta mult mai mulți oameni și va adăuga combustibil focului de trezire din întreaga lume. Ei își sapă propriul mormânt cu aceste acțiuni de tiranie flagrantă, care încalcă dreptul fundamental al omului la informare.

Distribuirea fluturașilor va fi foarte eficientă în informarea în continuare a oamenilor, deoarece fluturașii nu pot fi cenzurați. Rugămintea mea este ca noi să putem face același lucru și în alte națiuni din întreaga lume. Vă rugăm să vă rugați cu noi pentru asta. Există cereri pentru fluturași în germană, franceză, spaniolă, maghiară, suedeză și multe alte limbi. În curând vor fi disponibile și în engleză. Mai jos puteți vedea o mie de cutii cu fiecare o mie de fluturași informativi, fiind ambalați pentru expediere către peste o mie de voluntari care le vor distribui în sute de orașe. De asemenea, acestea vor fi livrate autorităților locale, presei locale, directorilor de spitale, directorilor de școli etc. 

ddghh

Costul total al acestui proiect este de aproximativ 30.000 USD. Dacă doriți să sponsorizați acest proiect inovator, puteți face acest lucru folosind acest link.

Stop Word Control.com

DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, editare,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?