TRIUNGHIUL ECHILATERAL AL MORTII

JMCFHNDHHGGB

De ce se „infectează” China, de ce se „infectează” Germania, de ce se „infectează” UK și de ce nu se „infectează” România?

===========================

De la început am spus că așa-zisul covid este ca un fel de minge aflată pe un teren de fotbal. Cu covidul poți să centrezi, poți să dai cu capul, poți să înscrii și de ce nu, chiar să-ți dai autogol. Europa ne-a dovedit că se poate.

În ultimii doi ani, China s-a prezentat ca fiind țara cu cele mai mari libertăți în materie de restricții covid, iar acum, spre surprinderea tuturor, „boala” a revenit în patria mamă în plină forță. Focar chiar acum în Shanghai, tot orașul este carantinat. De ce e iar covid în China, de ce tocmai în Shanghai? Întâmplare sau țaca-paca?

Un triunghi (aproape) echilateral se formează dacă unim pe hartă Wuhan, Shanghai și Taiwan. Covidul a pornit din Wuhan și după ce a făcut un ocol, prilej cu care luat cu japca majoritatea drepturilor și libertăților oamenilor de prin Europa și SUA, s-a reîntors în patria mamă, „la doi pași” de locul unde s-a dat startul nebuniei planetare. Va să zică, „boala” a pornit din punctul A al triunghiului echilateral, iar acum se află în punctul B. Am putea presupune că punctul C (poate punctul terminus), va fi în Taiwan. Țineți minte ce v-am spus inițial: covidul este orice vor ei: azi e boală, mâine e atac armat, poimâine e circ și ce mai au ei chef. Covid înseamnă să-ți împuști dușmanii, să-ți înfometezi populația, să încalci constituția, să faci achiziții fără licitație, să-ți bați joc de oameni, să le ceri să facă lucruri nefirești și ce mai vrei tu. Covidul este „toate alea”, așa că atunci când va atinge punctul C al triunghiului, e posibil ca „boala” să devină un atac al Chinei asupra Taiwanului. Motivul? Păi...

S-a pornit de la ideea că ar fi o boală. Guvernul comunist chinez „a rezolvat” molima, cât ai zice „pui Gong-Bao”: carantinări, închiderea oamenilor în case, arestări, ce să mai, un avânt pionieresc de protecție făcută cu forța.

Europa și SUA au preluat modelul și timp de doi ani și-au bătut joc de oameni, luând tot felul de „măsuri"” absurde. Era cât se poate de simplu: ai un test care nu funcționează, îl arunci la gunoi și inventezi unul care merge. Dacă ai un cântar despre care știi că e stricat, nu-ți iei greutatea ca imbecilul timp de doi ani cu el, adoptând fel și fel de diete în funcție de greutatea afișată de aparatul defect. Niște oameni normali ar renunța imediat la el, dar ei nu și nu, și-au păstrat încrederea într-un instrument greșit timp de doi ani. Deși azi e cât se poate de clar că PCR-ul dă rateuri, încă se folosește pentru „a detecta” prostia din capul lor, că altceva nu e capabil să detecteze.

Apoi, dintr-o dată, #plandemia s-a oprit. Boris Johnson, sperietoarea de ciori din UK, le-a spus tuturor că nu și-a dat seama că doi ani a fost #plandemie, el fiind în toată perioada respectivă la petreceri. Lumea nici nu bănuia că #plandemia trebuia să se încheie urgent ca să facă loc „operațiunii militare speciale” pornită de rusul chelios. Toți par să fie mână în mână: Putin, Biden, Boris, Macron... și acum intră în scenă Xi.

Trump e și el tot cu ei și își va juca rolul lui (partea a doua), după ce Xi își termină treaba, urmat probabil de Kim Jong Un, cu bombele lui nucleare sau, de ce nu, cu Iranul, sub pretextul atacării Israelului. Nu vă mirați, nu înjurați, citiți și gândiți-vă că uneori, salvatorii pot fi și ei niște țepari ordinari.

Dar să revenim. Întâi covid, apoi „operațiune militară”, adică război. Ce s-a văzut la „operațiune”? S-au văzut niște laboratoare unde se fabricau boli în mod intenționat. E clar că ne-am tâmpit de tot dacă am ajuns să ne facem boli de unii singuri. Și nu orice fel de boli, ci boli cu țintă: îi termină pe ăia albi, pe ăia negri, pe ăia mov, pe bețivi, pe democrați, pe republicani, pe motocicliști, pe ăia care mănâncă ciorbă de burtă sau pe Tom și Jerry. Laboratoare unde fac boli pentru cine vor ei: pentru tac-tu, pentru soacră-ta, pentru Tanda și pentru Manda. Toată lumea știe acum că boala care a ucis democrația în Europa a fost făcută în laborator. Rușii au zis că lor li se pregătea un coctail de carcalaci cu gust de vodka și că de-aia au intrat peste ucraineni. Așa o fi fost, dar de aurul ascuns acolo n-au zis nimic, au zis doar de naziști și de laboratoare. Aurul și l-au însușit, iar acum fac cu el și cu ce mai era prin debara o rublă strălucitoare de-ți ia ochii. Să nu uităm că rușii au fost buni prieteni cu Sadam și se pricep la înșfăcat aurul altora, așa că au considerat această achiziție ca pe ceva firesc, ca pe un fel de avere primită de pe urma unuia decedat.

Și acum, că lumea a înțeles mesajul, s-a trecut la planul B (punctul B al triunghiului), covidul „poposind” în Shanghai. De ce în Shanghai? Ca să se întrebe lumea cine a făcut hocus-pocus-covidus-preparatus și să poată primi răspunsul că de vină sunt niște biolaboratoare, fix ca cele din Ucraina, numai că în Taiwan, motiv pentru care acesta va trebui atacat negreșit, „pentru evitarea unui dezastru”. Avem șablon? Avem! Miza? Fabricile de microcipuri din punctul C al triunghiului, probabil cel care va încheia #plandemia și va da startul Noii Ordini Digitale, anunțată cu surle și trâmbițe ca fiind "marea liberare".

În acest context, SUA-UE-UK au cam pierdut startul la digitalizare. Așa cum vă scriam într-un articol mai vechi, cu producția de neon din Ucraina (deținută de ruși), cu producția de microcipuri din Taiwan (deținută de chinezi), cu programatorii din India, cu petrolul din Arabia Saudită și cu femeile frumoase din Brazilia, Noua Ordine Digitală pornește în trombă sub patronajul BRICS. Așadar, pericolul pentru europeni, americani și englezi este iminent. Și ce ar putea ei să mai facă în acest context? Ar putea să se infecteze! De ce? Să dea impresia că nu e covid numai în Shanghai, ci și în Europa și cu precădere în tot multiversul: valu' nou, nenorocire mare coane, doza a patra, e probleme peste tot, nu doar la chinezi! Trebuie reacțiune dură, n-ai ce să-i faci, atâta s-a putut!

P.S.1. De ce nu se „infectează” România? Acum n-are voie, dar când o să se infecteze din nou, e semn că s-a terminat „speciala” din Ucraina și că circul se mută în Taiwan.

P.S.2. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii doi ani, Europa și SUA nu au nicio jenă în a-și sacrifica cetățenii pentru a-și atinge scopurile. Acum ni se spune să facem frigul și foamea ca să se oftice Putin, dar așteptați-vă la altele mult mai complicate.  Pentru a umfla numărul de „cazuri” și a fi cât mai convingători că „toată lumea s-a infectat”, de data aceasta vor folosi orice fel de mijloace, iar în acest context, cea mai eficientă dintre toate este otrava: poate fi pusă în apă, poate fi în mâncare, poate fi adăugată în medicamente. Așa că aveți grijă ce beți, ce mâncați, ce înghițiți de prin farmacii. Ei sunt gata oricând să „sacrifice” cu elan euforic atât europenii cât și americanii, pentru binele lor comun.

ANDI MIHAI ANTON

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14