TRADATORII

gdhsgff

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

De ce m-am temut eu cel mai tare, nu am scăpat! Am avut și am încredere în probitatea morală a doamnei Diana Șoșoacă până la capăt. Cred în virtuțile ei de onestitate și loialitate țării,  la fel de mult cum cred și îmi cunosc loialitatea și dragostea mea față de țara în care m-am născut și pentru care aș fi în stare să îmi dau viața dacă asta ar salva-o de la pieire - cum se află ea acum. Starea fizică în care mă aflu nu îmi mai permite să o fac, iar asta mă ucide lent, că neputința pe care o am în timp ce asist și înțeleg ce se petrece sunt ca un cancer în metastază în care crapi conștient că nu mai poți nici măcar să te răzbuni pe viermii care îți  devorează trupul deși ești încă viu teoretic.

Am vrut tare mult ca în timpul acestei vieți care este aproape de final să trăiesc satisfacția că munca de furnică pe care am depus-o de peste două decenii să coagulez o mișcare de eliberare națională în primul rând în conștiința românilor,  are totuși rezultate pozitive și dacă în timpul tumultoasei mele vieți am făcut lucruri fizice cu care mă pot mândri - contribuind inconștient alături de semenii mei la construcția unei țări și societăți înapoiate față de Occident - apoi am asistat la năruirea a tot ce am construit prin participarea aproape în întregime a acestui popor orbit și tâmpit de o propagandă al cărei  demers nu l-am înțeles nici eu de la începuturi. Dar când l-am înțeles, m-am cutremurat și am trecut cu toate puterile la luptă individuală contra acestor diavoli care au dat peste cap nația română.

Nu trebuie să fii un mare intelectual sau cine știe ce deștept sau militar de carieră ca să depistezi dușmanul care îți macină societatea, care sunt vârfurile de lance ale armatei de iude care au acționat ca niște cari ce au distrus un copac falnic și l-au culcat la pământ.

Prin urmare, când am auzit prima dată de Diana Șoșoacă și i-am văzut îndârjirea și înverșunarea cu care apără principii și spune lucruri de care majoritatea bărbaților din fruntea statului se feresc să le spună și să le recunoască, se tem pur și simplu să nu rămână gravizi cu mortăciuni în burțile balonate de gherțoi provinciali, am știut că ea este un  fel de sosie a mea, o ființă făcută din același aluat al curajului amestecat cu  dragoste de neam și de patrie, cu  același tupeu și cu un  vocabular complex, care îi permite să dialogheze cu absolut orice persoană pe nivelul ei de cultură și de  știință de carte, de funcție publică sau de simplu anonim.

Am văzut în Diana Șoșoacă ceva ce eu nu mai  puteam să fiu datorită stării mele fizice. Altfel lăsam naibii totul și mă alăturam ei să o ajut fără teamă să aducem România înapoi la stadiul ce a fost cândva societatea românească și poporul român. Din păcate, au rămas doar visuri și gânduri.

Vă dați seama, că în lipsă de toate plenitudinile mele de om,  am avut informați limitate și a trebuit să muncesc enorm alături de unii prieteni cu aceleași idealuri ca să aflu și să pun cap la cap adevăruri ascunse cu bună știință publicului. Ca dovadă că nu mint ceea ce spun acum, sunt și postările mele pe care acum le consider naive și ridicole despre Filiala Iași a partidului S.O.S. România, dar mai ales asupra acestor TRĂDĂTORI  de joasă speță pe care Diana Șoșoacă i-a tolerat în conducerea partidului la nivel național și local. Am făcut un elogiu la adresa avocatului Dragomir Tomașeschi  pe care l-am cunoscut prin anii 90, când el era student eminent la Facultatea de Drept la Iași și frecventa întâmplător atelierul pictorului Alexandru Ichim, cu care am fost spre mândria mea un adevărat prieten.. De fapt nu tocmai întâmplător, deoarece și Ichim și Tomaseschi erau membri și susținători (Ichim ai PNȚcd, iar eu eram din 90 membru în PNL).

Tomașeschi era membru de bază al TNȚcd. Ulterior totul este istorie încă vie, iar în acești ani am urmărit cu interes evoluția politică a tânărului avocat ieșean.  A fost un om de dreapta ca și mine, doar că el a optat pentru extrema dreaptă în timp ce eu timp de 23 de ani (din 1990 și până în 2013)  am rămas fidel liberalismului care apoi a ajuns pe mâna neo-globaliștilor fascistoizi ai lui Băsescu, în PD-L.

Prin urmare am fost puțin surprins când am văzut că Diana Șoșoacăa a ales la filiala Iași al  partidului nou înființat SOS România pe domnul avocat Dragomir Tomaseschi. Nu am avut nimic de reproșat - nimic special - domniei sale, decât asocierea și amiciția sa în ultimele decenii cu niște proscriși politic ai Iașiului, cu niște jeguri umane care au făcut politica jafului public din partidul Javrei Ceacâre Băsescu, care ulterior s-au unit cu ce a rămas din PNL după plecarea fortuită a lui Crin Antonescu.

La Iași, în mod special clasa politică locală a fost pur și simplu infectată și împuțită de oamenii din PDL, carte s-au numit unii pe alții în funcții pe la toate instituțiile cheie cu carte au jefuit banii publici, deși unii erau oficial membri în PSD sau  în alte partide satelit, de  conjuctură. Atunci au fost acaparate și căpușate Serviciile și Justiția română, cu lepre cu chip de om și de atunci efectiv Serviciile formează Sistemul și conduc țara după placul lor. Democrația pentru care au murit ca proștii oameni în 89/90 a rămas un cuvânt desuet și astăzi Poliția Politică este mult mai agresivă decât în timpul comunismului lui Nicolae Ceaușescu.

Când am văzut că în fruntea partidului - alături de Diana Șoșoacă - este doctorul de tristă faimă pentru Iași - Iulian Șerban – fost în anii PDL-ului director al CJAS Iași -  m-am cutremurat. Am stat însă în espectativă așteptând să explodeze o bombă. Deși am încercat pe toate căile posibile oficiale să iau legătura cu doamna senator, Serviciile au avut grijă să o izoleze total de publicul ei votant și au barat chiar și adresa ei de email la Senat. Asta este Poliție Politică. Generalul Lucian Pahonțu este doar un nemernic ce va trebui crunt pedepsit.

Am intuit că acești oameni la Iași numiți lângă Diana Șoșoacă nu por fi decât opera nemernică a șarpelui pe care l-a crescut la sânul ei generos și anume soțul Silvestru Șoșoacă. Radarul meu l-a semnalat încă de departe că este un inamic potențial al senatoarei. Era ceva în gesturile lor, în imaginile publice cu ei la diferitele manifestări care trădau unui ochi format că ceva nu este în regulă, că ceva nu merge perfect. Dar în ce căsnicie merge totul perfect? mă veți întreba pe bună dreptate. Aici însă, mai mult ca oricând și ca oriunde - la nivelul de speranțe al unui întreg popor - trebuia să fie o căsnicie perfectă, adică  în această situație soțul să „îndure” ca soția să fie în prim plan și să o susțină necondiționat, așa cum Prințul Philip a susținut-o toată viața lor pe Queen Elizabeth. Acolo a fost un exemplu despre ce înseamnă puterea unui sacrificiu și anduranța a doi soți. Din acest motiv - că a fost secundul soției sale  - Prințul Philip nu a fost deloc mai prejos.

Silvestru Șoșoacă s-a dovedit a fi un om de nimic, chiar de joasă speță, un bărbat nedemn să poarte pantaloni, care a boicotat maxim și a trădat maxim idealurile pentru care luptă Diana Șoșoacă.

Vă arăt în continuare cine este de fapt medicul Iulian Șerban care a fost până la un moment dat Secretarul General al Partidului S.O.S. România. Este fără îndoială un subprodus al ființei umane, care a făcut jocuri murdare cât a fost în funcție publică, timp în care s-a împrietenit și s-a asociat în afaceri necurate cu alt jeg de om fără scrupule și fără a avea veleități care să-i permită teoretic să devină om politic și să ceară imperios votul ieșenilor în funcția de Primar al Iașiului! VIOREL BLĂJUȚ!

,Acum 20 de ani, BZI nu era ce a ajuns astăzi, adică o Gazetă de perete a Mafiei. La începuturi era un jurnal cu jurnaliști adevărați, care făceau „pe bune” investigații adevărate, mai ales contra PD-L și PNL, BZI fiind apropiat de PSD unde îl slujeau cu fidelitate pe Gheorghe Nichita. Ulterior l-au preluat pe Mihai Chirica și de atunci servesc numai mafia politică în partidul unde umblă șeful mafiei.

Scotocind arhiva lor găsești lucruri interesante astăzi, despre inși din tagma crocodililor din gârla Nicolina, care stau cu ochii bulbucați pe pânza apei murdare ca să atace.

VIOREL BLĂJUȚ  este unul dintre aceștia. Acum s-a reinventat și a făcut el Partidul Societății Ieșene. Aproape asemănător cu acel bou cu simbolul Bourul Moldovei , Constantin Simirad, cu Partidul Moldovenilor, de care ne era rușine să mergem oriunde că eram luați în bășcălie când lumea te vedea cu număr de Iași... De UDMR nu râde nimeni... Adică PSI, că IașiSting se numește firma sa de bază cu care a jecmănit bani publici. Cu asta umple el extinctoare de incendii având monopolul pompierilor pe Moldova.. Care societate ieșeană? Aia a mafiei și ticăloșilor uniți de interese politice? Jegul are tupeul să ne bombardeze de câțiva ani cutiile poștale cu felicitări de Paște și Crăciun, de sf. Maria sau sf. Andrei, încercând probabil cu asta să își spele păcatele. Carton lucios, culori vii pastelate, cheltuiește o droaie de bani nemunciți de sudoarea frunții sale, să prostească lumea evlavioasă. Nebuni să fim să schimbăm pe tâlharul Chirica cu tâlharul Blăjuț, că toți sunt din același aluat râncezit și din aceeași plămadă. Odată cu TRĂDAREA  Dianei Șoșoacă de oamenii ei de bază de la Iași, practic ieșenii nu mai au pe cine alege! Pe Nimeni absolut! Nici pe Bodea, care este un jmeker cu rădăcini securiste din   „familia” lui Relu Fenechiu și Cristian Adomniței cu Costeluș Alexe și Marius Danga, etc. C(l)osette  Chichirău este din Talpa Iadului globalist (USR) care luptă pentru nimicirea umanității și „Orașul de 15 minute”...

Trădătorii care au susținere puternică la BEJ (DNA ar trebui să cerceteze asta cu celeritate dacă îi lasă Serviciile) au eliminat din cursă reprezentanții candidați la primărie ai AUR (dr. Tudor Ciuhodaru) și pe Dragomir Sava Tomaseschi (SOS România) care de fapt cred că s-a dat elegant la o parte ca să nu facă concurență prietenului lor de gașcă mafiotă Viorel Blăjuț. La Iași este notoriu că Blăjuț, Șerban și Tomaseschi sunt prieteni strâns legați cu primarul de Miroslava Dan Niță.  „Nebuniile” lor în grup la o vilă în pădurea Miroslava – unde Blăjuț a construit un lupanar,  un tractir ascuns vederii publicului, loc de chefuri și sex cu pațachine care vor ajunge secretare și chiar șefe la deconcentrate...  Aceștia sunt oamenii infiltrați de Servicii -  probabil cu ajutorul lui Silvestru Șoșoacă - în fieful Dianei la Iași... Viperele au învăluit-o propunându-i mieros Dianei să candideze la funcția de Primar al Iașiului ca să învingă mafia politică existentă a lui Chirica/PNL protejată de ambasada Israelului în fața DNA Iași. Așa au dorit ei chipurile să-i câștige încrederea. Știind că are drept șef de Filială un avocat de-al ei, bun profesionist, Diana Șoșoacă s-a concentrat pe alte probleme și s-a bazat pe profesionalitatea lui Dragomir Tomaseschi. Așa a fost posibil ca SOS România să eșueze lamentabil și să nu ajungă să-i facă concurență lui Viorel Blăjuț! Mârșăvia era pusă la cale de multă vreme. Planul este ca să iasă Blăjuț primar! Cine sunt concurenții lui Blăjuț? Păi să spunem că lumea scârbită de PSD, PNL, PMP, USR, Forța Dreptei,etc este evident că este hotărâtă să voteze un partid suveranist! Pe AUR (unde colcăie oamenii Serviciilor) și SOS România care este interzis cu desăvârșire în Mass Media pentru explozia formidabilă și susținerea la public - în ciuda interdicțiilor și șicanelor!

Prin urmare s-a jucat în fals pe 2 cai troieni și s-a făcut totul voit pentru ca BEJ să poată exclude lejer la alegeri candidații SOS la Iași! Iudele au câștigat!

Pe parcurs - cuprins de suspiciuni – am „testat” oarecum pe Dragomir Tomaseschi și i-am trimis o schiță pentru un plan local de guvernare. Un jurist nu poate avea nici cunoștințe și nici idei despre ce înseamnă gospodărirea unui mare oraș. Mi s-a părut suspect că în fieful Dianei Șoșoacă - cel puțin Facebook-ui nu abundă de postări electorale cu candidații SOS România.  Am scris și am publicat câteva articole „pro” SOS, „pro” Diana Șoșioacă. Nu au fost  preluate tocmai de liderii partidului. Bănuielile începeau să se  confirme, deși nu aveam încă probe concludente.  Tomaseschi parcă dorea să se ascundă de oameni și să nu ajungă primar. Comportament bizar. Era altfel decât atunci când se zbătea din alt partid să câștige alegerile. A fost numit în compensație Prefect al Iașiului.

Eșecul depunerii listelor complete m-au înfuriat și l-am întrebat pe Tomașeschi cum a fost posibil ca un avocat de talia lui să piardă atât de rușinos înscrierea în cursă. Răspunsul a fost unul de copil de grădiniță dojenit de doamna educatoare, spunându-mi spășit că „a greșit că a dat liste aproape de limită!” Că nu știa că ar fi bine să depună câteva mii în plus! S-a mai scuzat că BEJ a găsit pe Listă un nume și o semnătură de adeziune dintr-o localitate a județului cu semnăturile pentru municipiul Iași și așa a anulat toată foaia. Este cât se poate de clar acum că asta s-a dorit, ba  poate s-a indicat la BEJ și  numărul foii unde se găsesc acele  semnături neconforme.

În schimb, partidul nou înființat al lui Viorel BlăjuțPartidul Societății IeșenePSI, a cules legal numărul de semnături și este bine mersi candidat oficial la primăria Iași! Suspectez că prin fostul Secretar General dr. Iulian Șerban s-au adunat semnături pentru Viorel Blăjuț și PSI și nu pentru SOS România și Diana Șoșoacă. TRĂDARE!

Haideți să spicuim din arhiva BZI și să vedem cine sunt nestimabilii care azi vor voturile ieșenilor! Nebuni să fim să votăm Blăjuț și  viermii care colcăie în jurul său.

„Autoritatile accepta o vila construita ilegal in zona de securitate a unei unitati militare”. -15.07.2010

„Desi a trecut mai bine de o luna de cand jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI au relatat faptul ca firma lui Viorel Blajut, SC Iasisting SA, a ridicat ilegal o vila in zona de protectie a bazei militare de la Miroslava, autoritatile nu au luat nici un fel de masuri

 

Relatiile pe care le are in politica ii dau curaj patronului SC Iasisting SRL sa procedeze cum il taie capul, chiar daca uneori incalca flagrant legislatia in vigoare. Mai nou, Blajut se lauda cu influenta pe care o are pe langa unii membri ai partidului independentilor (UNPR), formatiune aflata la guvernare alaturi de PDL. Si protectia politica functioneaza in continuare in cazul lui Blajut. Astfel, a trecut mai bine de o luna de cand jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI au relatat faptul ca firma lui Viorel Blajut, SC Iasisting SRL, a ridicat ilegal o vila in zona de protectie a unitatii militare de la Miroslava, respectiv UM 01824. Si desi a trecut mai bine de o luna, autoritatile, si prin acest termen trebuie sa se inteleaga totalitatea institutiilor conduse politic de PDL sau de UNPR, nu au luat nici un fel de masuri. La acea vreme, toate institutiile abilitate sa ia masuri, in special Inspectoratul de Stat in Constructii, au promis controale si amenzi. Sefii acestor institutii s-au linistit repede, probabil dupa ce au primit niste telefoane de la niste directori sau politicieni. Ministerul Apararii condus de liderul UNPR, Gabriel Oprea s-a limitat doar la a trimite o adresa cotidianului BUNA ZIUA IASI in care facea doar precizarea ca SC Iasisting SA a construit la o distanta mai mica de 2.400 metri fata de unitatea militara, fara sa solicite acordul Ministerului Apararii, incalcand astfel HG 62/1996. Dar, ca si celelalte institutii, Ministerul Apararii s-a multumit doar sa constate ca a fost incalcata legea, fara sa ia nici un fel de masuri. De asemenea, Inspectoratul de Stat in Constructii, condus la nivel judetean si regional de PDL, a trimis un control la vila lui Blajut si a constatat ilegalitatile, dar nu a luat nici un fel de masuri. „Toata lumea se asteapta sa ia masuri Primaria Miroslava. Le este frica lor sa ia masuri si arunca pisica la mine la primarie. Pai institutiile astea sunt mai puternice decat Primaria Miroslava, de ce nu iau masuri? Eu i-am dat o data amenda, 10.000 lei pentru ca a construit fara autorizatie, iar instantele de judecata au anulat sanctiunea. Ce sa mai fac?”, a declarat ieri Dan Nita, primarul comunei Miroslava.”

Sursa : bzi.ro

Sau/și:

„Blajut de la Iasisting si-a facut gardul in mijlocul drumului” – 30 sept. 2010 – Constantin Maziliu

„Dupa ce si-a ridicat vila fara autorizatie, in spatele UM 1824 de la Miroslava, patronul SC Iasisting SRL si-a facut si gard in mijlocul drumului Primaria Miroslava l-a somat pe Viorel Blajut sa-si mute gardul, dar acesta nu da nici un semn ca ar vrea sa se conformeze @ Tupeul lui Blajut se poate datora faptului ca are sprijin politic, oferit de unii membri ai PD-L Iasi.

Pentru ca astazi, in Romania, multe dintre institutiile statului sunt nule si functionarii nu-si fac datoria, „smecherii” care au spate in politica fac ce vor, nu-i deranjeaza nimeni. Au incalcat legea o data? Nu au patit nimic, vad ca le merge, o incalca si a doua oara. Asa a facut si Viorel Blajut, patronul SC Iasisting SRL, cel care are sprijin politic datorita prietenului sau si, totodata, partener de afaceri Iulian Serban, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Si-a construit vila la Miroslava, anul acesta, fara autorizatie, in spatele UM 1824 de la Miroslava. Nu a patit nimic. In mod normal, in aceste situatii, cel care a incalcat legea este amendat si se ajunge pana la demolarea constructiei ridicate ilegal. In cazul acesta, nu s-a intamplat nimic si, de aceea, Blajut a prins tupeu. A imprejmuit terenul de la Miroslava, unde si-a ridicat vila, si a pus gardul in mijlocul drumului, pe domeniul public. „Gardul trebuia facut numai pana la coronamentul copacilor. Ei l-au facut in drum. Eu acolo trebuie sa am o latime a drumului de 11 metri. Am trimis somatie, sa-si mute gardul”, a spus Dan Nita, primarul comunei Miroslava.

In anul 2008, Blajut a cumparat drepturile succesorale pentru o suprafata de 18 hectare de padure, de la urmasii boierului Dobreanu. Dupa aceea, a inceput demersurile in vederea retrocedarii padurii respective. Insa, desi titlul de proprietate a fost eliberat recent, Blajut a pus stapanire pe mosia respectiva inca din 2008, imprejmuind cu gard de sarma o suprafata compacta de 18 hectare de padure. Tot atunci a inceput sa-si ridice, fara autorizatie, si vila, dupa ce a culcat la pamant copacii de pe suprafata necesara amenajarii casei. Vila se afla la mai putin de 200 metri de Unitatea Militara de Radiolocatie 01824. Potrivit unor surse militare, aceasta a fost integrata in planul strategic de aparare antiaeriana al NATO. Fiind dotata cu radare speciale, unitatea are rolul de scana in permanenta cerul, pentru detectarea obiectelor zburatoare care ar putea insemna o amenintare impotriva tarilor membre NATO. Potrivit HG 62/1996, nu se poate construi nimic la o distanta mai mica de 2.400 metri de astfel de unitati militare, fara acordul Statului Major General. Singura institutie care a luat masuri impotriva acestor ilegalitati a fost Primaria Miroslava. Functionarii din institutiile conduse de membri sau simpatizanti PD-L, cum ar fi Inspectoratul de Stat in Constructii, au stat cu mainile in san. In cadrul ultimei discutii telefonice, purtata de jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI cu Viorel Blajut, acesta a spus ca nu vrea sa mai fie deranjat in legatura cu probleme ce tin de SC Iasisting SRL. Mai mult, acesta a amenintat ca va depune plangere la Politie pentru hartuire.”

Este clar dragilor? Iată cine sunt hienele care salivează în fața osului! Mai puneți pe deasupra și faptul că atât Viorel Blăjuț cât și dr. iulian Șerban sunt posesorii unor clinici private care acum mulg oamenii de bani într-un mod „legal”. Dacă Iulian Șerban are cel puțin studii de medicină, Viorel Blăjuț este patronul unu stabiliment care figurează drept spital-clinică de paleative condus de niște interpuși ai lui Blăjuț, medici fără scrupule care pur și simplu iau zilele unor oameni fără speranțe de viață și care sunt ținuți numai inconștienți cu sedative așa cum au reclamat degeaba mulți aparținători. Crime cu premeditare, așa cum întâlnim astăzi sub conducerea actualei clasei politice tot felul de aziluri în toată România!

Acest om plin de pete are tupeul - secondat de alte șulfe care i-au făcut jocul - să ceară votul ieșenilor! Răsplata va veni desigur, după ce Blăjuț va fi ajuns în cămara unde îl așteaptă borcanele cu miere. Mai vreți ceva? Votați deci masiv PSI și Viorel Blăjuț, că cei incomozi au fost eliminați.

Surprinzător, Iulian Șerban – cu puțin înainte de predarea înscrierilor la BEJ – a anunțat retragerea sa din fruntea SOS România „pe motive personale de sănătate”! Poate i s-o fi dăunat de atâta sex și beții la Tractirul lui Blăjuț... Poate știa că și-a făcut bine treaba și abia atunci Diana își va da seama ce viperă a încălzit la sân. Marele bărbat se temea să dea ochii cu Diana Șoșoacă!

Am dat un test „amicului” Tomaseschi acuzându-l explicit pe Iulian Șerban că a vândut interesele lui SOS România. Imediat a sărit să-l scuze pe Șerban, că „el nu are nicio vină”. „Cine se scuză, se acuză!”

Am promis în sinea mea că voi face public și voi devoala toate aceste mârșăvii specifice României îmbibată de securiști expirați care fac orice pe lume doar ca să nu piardă averile făcute ilegal și privilegiile nemeritate.

Diana șoșoacă are foarte multe merite care o fac acum un idol al dreptății, al curajului și al patriotismului, însă tot ea se dovedește a fi inocentă și neștiutoare în a alege bărbații din viața ei. Începând cu soțul, tatăl copiilor ei și terminând cu apropiații pe care se bazează în lupta imensă pe care și-a asumată-o.  Nu rămâne altceva de făcut decât ca Bunul Dumnezeu să vegheze asupra ei și a românilor care și-au pus nădejdea în domnia sa, să o voteze masiv împreună cu membrii SOS România ca să ajungă în vârful țării. De acolo știe sigur ea ce are de făcut și cum să înceapă curățenia.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?