TIMPURILE CER CA PENSIONARII SA-SI ARATE VÂRSTA!

shhfggv

Să vă povestesc o pățanie a unei doamne din Iași, petrecută într-un mijloc de transport în comun patronat de tâlharul escroc Chirica, prin intermediul unor interpuși de la CTP...

Doamna – o femeie respectabilă, ieșită de vreo doi-trei ani la pensie conform legislației în vigoare pentru „limită de vârstă” - are meritul de a arăta fizic foarte bine și mai puneți lângă asta un gust deosebit în a se îmbrăca. Probabil că mulți masculi trecuți de 35-40 de ani întorc capul după ea pe stradă să o admire și din spate după ce o sorb din priviri golănești din față. Doamna în cauză are și o fiică trecută de patruzeci de ani, la fel de frumoasă și de atrăgătoare. A depus o muncă intelectuală și este net superioară multor specimene care fac azi umbră inutilă pământului ieșean.

Din nefericire, doamna în cauză a suferit nu de multă vreme o operație la coloana vertebrală și doar voința ei de luptătoare a făcut-o să se recupereze, dar tratamentul o face să se simtă mai confortabil când stă în picioare sau complet culcată, poziția „în șezut” provocându-i încă mari dureri în coloana vertebrală.

Ca mulți ieșeni care nu se sinchisesc absolut deloc de multă vreme de ceea ce debitează tâlharul escroc „ales” de sistemul al cărui țuțer este  să reprezinte Iașul, doamna ”X” nu a știut de găselnița discriminatorie a lui Chirica și nu și-a închipuit că asemenea ignoranță o poate pune într-o situație jenantă...

Nu știa de exemplu că acest minoritar care folosește Consiliul Local Municipal ca pe propriul Stabor, poate lua niște măsuri atât de absurde ca să facă autobuze și tramvaie inscripționate special pentru pensionarii cu nevoie de deplasare în alte puncte decât domiciliul, dar și că o armată de gestapoviști din primărie sunt desemnați astăzi în numele Pandemiei să facă poliție coercitivă cu cetățenii.

Se urcă doamna în cauză într-un autobuz cumpărat cu parandărăt și împrumut bancar făcut ilegal de Chirica și slugile sale, după ce în stație a fost „scanată” DE TEMPERATURĂ pe peron. Ok! Până aici, mai treacă-meargă. Se urcă doamna ”X” în primul autobuz care sosește în stație pe direcția unde avea ea nevoie și odată urcată, se prinde de bara de susținere în ciuda locurilor goale de pe scaune. Evident că doamna ”X” avea în dotare masca regulamentară și mănuși de unică folosință. Abia plecat din stație, „otobuzul” bulibașei se oprește brusc și ghiorlanul care se ținea de covrig pe scaunul șoferului se ridică și începe să țipe în gura mare cu un limbaj specific foștilor birjari, preluat acum de șoferii profesioniști, dar nu numai...

Necazul ghiorlanului era că „cucoana” se urcase într-un autobuz destinat pensionarilor, dar spre norocul ei, ea nu sesizase și nu știa că din acea zi începuse discriminarea. Adică – golanul de la CTP – își dăduse seama după ce a pornit mașina și a privit în oglinda retrovizoare din interior, că o muiere nu stă naibii pe scaun și mai arată și a naibii de bine ca să fie o pensionară.

Din nefericire pentru golan, nu a știut cu cine are de a face și mai ales, că doamna îi poate ține piept cu ușurință unui mojic purtător de ouă clocite. Cearta a degenerat, doamna a fost dată jos aproape cu forța, argumentele și afirmațiile ei nu au putut convinge pe idiot, iar de aici, doamna „X” a depus plângere „onor” conducerii CTP, în care reclama comportamentul golănesc și abuziv al ghiorlanului salariat.

Ce se va întâmpla, nu știm, dar intuim. Nimic! Asemenea incident nu spune prea multe nici șefilor din subordinea Tâlharului Escroc ce ne este bulibașă și nici opiniei publice aflată în acel autobuz, pentru că lumea s-a schimbat, bunul simț este o noțiune abstractă și necunoscută azi, iar campania electorală mascată făcută de Primar cu măsurile sale idioate și discriminatorii sub fațada „protejării” persoanelor trecute de 65 de ani, fac victime nevinovate.

Acest articol se dorește a fi un avertisment adresat pensionarilor care nu-și arată vârsta! Societatea trebuie să se ferească de asemenea „acoperiți” și să știe clar cine este trecut de 65 de ani! Eventual să fie tatuați pe frunte!

Cu siguranță că sunt și vor fi încă mulți idioți – inclusiv printre vârstnici – care vor vota ca oile sovietice pe „domnul Chirica”, o persoană foarte competentă, „care a făcut multe pentru Iași, că altul mai bun oricum nu avem”. Poate să candideze „domnul Chirica” acum la PNL după ce mandatul ce se termină a fost ales pe lista PSD, apoi să meargă la USR, apoi la UDMR, până când - cumpărând casă după casă, cu bani căzuți din înaltul cerului - să cumpere Iașul la hurtă pentru urmașii săi numeroși făcuți cu trei mame până acum. Că slavă Domnului, snagă este, iar bani șutiți pe față din bugetul ieșenilor, sunt încă destui!

GIGI PETROVAN

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14