TESTAREA MAGISTRATILOR!

nfhgjkk

Să avem încredere în capu’la stat!

Stați liniștiți la locurile voastre, tovarăși! Situația este sub control.

Deci gRadu Tudor nu a dispărut, doar a fost în concediu. Și s-a și întors...... Asta, dacă credeați că a plecat în misiune în Ucraina. Nu, la el misiunea e să trimită pe alții în Ucraina, ori măcar să susțină trimiterea banilor voștri. Ăia proveniți din impozitele și taxele „europene” pe care le-a „reformat” guvernul Ciolacu, de v-a rupt.

Bă nene, deci polițiști drogați, polițiste bete, pompieri drogați, judecătoare drogată (și ei vă spun să aveți încredere în justiție), băi a înnebunit lumea. Deja mă suspectez că sunt defect, că încă n-am tras pe nas nici aurolac, mă rog, altceva, oricum nu aș da banii.

Frate, ce se întâmplă cu populația în țara asta? Și ne mai mirăm de ce merg toate cu spatele. Aia, judecătoarea, nu numai că trăgea, dar și vindea pătrunjel și alte chimicale?! Și tu justițiabil, ajungi să te judece aia cu făină la nas... Și când să dea verdictul, să te rogi să își fi fumat pătrunjelul, să fi găsit cu o seară înainte dealerul de bicarbonat, să vadă elefanți roz și să fie happy ca să dea verdictul corect. Și să n-ai nici o problemă. Să avem încredere în justiție! - spun imbecilii. Adevărul este că atunci când vezi anumite sentințe date de unii judecători chiar te întrebi „ce au fumat?”, ca să știi să eviți, dar de la expresie să ajungi să ai exemple, e prea mult.

Faceți-le bre controale, teste de urină, de sânge, ori măcar simple teste antidrog la „intrarea în tură”, ori măcar odată pe lună. Păi dacă mergea să îi testați pe toți elevii de covid în epoca de glorie a măștii pe meclă, acum nu se poate cu toți angajații la stat? Dar de ce? Sunt mai mulți ca elevii din școli? Ori  vă e frică că rămâne planeta Dâmbovița fără angajați ai „statului de drept(ți)?”

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?