SECRETUL AZILURILOR DE NEBUNI – ALTA RESETARE

hsgffdhh

„În limba română doar pe tine te urmăresc și nu știu pe altcineva care să vorbească despre aceste subiecte”. (VASILE  VENTER)

...................................................................

 Locuiesc în SUA și aici sunt sute de Case de nebuni – aziluri părăsite și le vizitez pe cele din zona mea și îmi dau seama că aceste aziluri de nebuni erau clădiri mult mai vechi decât ce mint ei, practic erau palate și așa-zisele mansions (conace) .

Ceva s-a întâmplat prin anii 1850, când mii de oameni au avut o cădere psihică fix în același timp în toata țara ??

Cred ca oamenii care s-au opus Resetarii au fost băgați în aceste așa-zise F E M A camps, erau practic lagăre de exterminare.

In acea perioada a fost și (presupusul ) Civil War - războiul civil - care s-a  terminat în 1865.

Fix atunci și în timpul războaielor erau deja construite aceste minunății arhitecturale,  special pentru miile și miile de oameni considerați deziluzionati, asa ii numeau "delusional" .

Tot in acea perioada erau Trenurile Orfanilor, Orphan Trains, care timp de ani de zile au făcut trafic uman practic, au carat copii intre 1 an și 14 / 15 ani și au repopulat America și Canada.

De unde erau atâtea sute de mii de copii în New York City ca sa ii dea spre așa zise adopții în toata țara ??

Oamenii veneau și îi luau din gara de tren ca pe animale, fără  acte .

Acei copii erau puși la muncă în ferme, abuzați fizic, psihic și sexual, practic erau sclavi și nimeni nu se mai interesa de ei.

Copiii mai mari care nu se conformau, erau găsiți morți în accidente de vânătoare, erau învățați să își uite trecutul, părinții, frații.

Sunt convinsa ca erau copiii oamenilor duși in azilurile de "nebuni".

Apoi, incubatoarele de bebeluși din Coney Island, care au funcționat câțiva ani buni și oamenii își puteau lua bebeluși ca și când ar fi fost cățeluși.

Observ arhitectura de aici și merg în multe orașe unde sunt clădiri fabuloase aruncate prin munți  înainte sa ajungă  "oficial"  calea ferata la acele orașe, de exemplu orașul Cooperstown din statul NY.

In alte zile mă  uitam la azilul abandonat din Waterford , CT ( Sea Side Sanatorium) și ei mint că a fost construit special pentru nebuni și copiii care aveau tuberculoză,  însă acea clădire era clar un grajd de cai ce aparținea de un Mansion (palat),  cu arhitectura din Europa .

 Lângă acest așa zis fost Azil de Nebuni (Seaside Sanatorium) este și azi un Mansion transformat în parc  (Harkness Park), cam   la 1 km distanță  și grajdul aparținea de acel  palat Harkness, nicidecum nu a fost special construită  pentru nebuni.

Fiecare stat avea deja clădiri imense, iar  unele chiar corpuri de clădiri, ca un fel de sat / comuna, iar toate acestea erau folosite pentru miile de oameni nebuni?

De ce erau așa mulți nebuni atunci, cum au luat-o razna toți în același timp, de unde au avut timp și bani și tehnologie să construiască acele opere arhitecturale în câțiva ani în toată America - special pentru nebuni și orfani?

Nu se legă deloc explicațiile primite în cărțile de istorie pe care copiii le citesc la școală.

Toate aceste foste Asylums, au coridoare si tuneluri  subterane .

Fairfield Hills Campus, este situat lângă  locul unde locuiesc,  la fel, e un complex de clădiri legate prin tuneluri subterane .

Atâția nebuni în același timp și mii și mii de orfani și aziluri de orfani, toate astea pe fondul războaielor civile  unde erau trimiși mii de bărbați să moara ??

În New York au fost riots, lupte de stradă ce au durat zile întregi contra luării cu forța în armată.

Bărbații nu voiau sa fie luați cu forța să moară, căutați Draft Riots, se ardeau clădiri în NY  City, deci oamenii nu au vrut acele războaie civile.

Cine știe câte secrete sunt, câte lucruri nu știm.   jdhgf

Tot în acea perioadă erau grupuri de oameni ce se opuneau vaccinării forțate de variolă, erau proteste în toate marile orașe, atât în America,  dar și în Anglia.

Cine știe cât de cruntă e realitatea și cum se repetă istoria,  cum vom trece și noi prim ce au trecut acei oameni când li s-a resetat civilizația și li s-a ascuns tot trecutul?

Numai dacă vei căuta pe Google Insane Asylum West Virginia (Trans- Allegheny), sau Insane Asylums din Trenton, New Jersey,  ai sa vezi ce imense  erau acele clădiri și ce arhitectură deosebită aveau ...

Unele Asylums au fost transformate în parcuri, unde azi își plimbă oamenii cățeii, de exemplu Medfield Mad House, Massachusetts.

Altle Asylums erau adevărate comunități unde oamenii trăiau, munceau și mureau, un fel de lagăr, precum Letchworth Insane Asylum din NY.

Toate aveau crematorii, unde erau arși „pacienții”, mii de oameni au fost găsiți înmormântați in cimitirele acestor Insane  Asylums.  hhdhh

În incinta multor școli publice unde erau duși și instituționalizați copiii  Native Americans cu forța, luați din familiile lor.

În  zilele noastre  au fost găsite corpurile copiilor ce au fost duși cu forța în internate,  copiii au fost împușcați , executați, în spatele școlilor în Canada si SUA (SUA refuză să recunoască, însă au dispărut fără urmă peste 40 000 de copii  și îngropați, arși în crematorii.

Chiar și în Irlanda au fost găsiți copii omorâți și îngropați în curtea unei școli catolice.

Poate toată povestea cu triburile de indieni americani a fost falsă, modificată și voiau să îi extermine pe acei copii și adulți, de aceea i-au executat și înmormântat în spatele școlilor, ca să nu vorbească, sa nu se afle adevărul despre trecut.

Probabil că au executat și adulții - așa zisi  amerindieni -și i-au trimis in Aziluri speciale.

Și oamenii încă mai au încredere în Guvernele lor, care sunt formate din psihopați și criminali în serie.

Să revin la azilurile din SUA, de unele clădiri însă  nu ai voie să te apropii și sunt foarte bine păzite de Poliție, efectiv stă o mașină de Politie ca să nu faci trespassing.  hngd

Insane Asylums si Orphan Asylums sunt peste tot in America, Canada si Anglia .

Numai in NY sunt zeci de asemenea aziluri de nebuni si orfani abandonate și sunt castele, mansions, vile în ruine și sunt abandonate pe Valea Hudson.  gsgdh

Puteți căuta pe Google abandoned Castles (Rock Castle)  sau abandoned mansions on the Hudson Valley, peste tot vezi ruine de așa zise foste hoteluri de lux, școli , internate , boarding schools, aziluri de orfani si nebuni, clădiri absolut impunătoare și misterioase.

America e mult mai veche și era mult mai avansată pe la 1850 - 1860  decât ne mint ei, istoria  "oficiala" a Americii, e falsă.

De ex , căutați cum arăta prin 1856 azilul de orfani din RichmondVirginia și cum prezintă ei că s-ar fi născut președintele american Abraham Lincoln, într-o cocioabă mică de lemn, când toată arhitectura acelor vremuri era atât de avansată și sofisticată, la ce tehnologie și resurse ne mint ei că ar fi existat atunci...hdjfhjjj

Cred ca toate se leagă  de această ultimă Resetare, inclusiv războaiele mondiale din Europa, copiii care erau evacuați din Londra și marile orașe, al treilea Reich, toate au legătură cu Resetările, inclusiv căderea Țarului și bolșevismul, toate au legătură cu Resetarea și pe noi ne-au îndoctrinat cu o istorie total falsă.

Acuma vor face același lucru cu civilizația noastră.

Așa cum deja au început cu incendiile din California,  Grecia,  Portugalia, Spania, Franța.

Resetările se fac în ani și mulți omeni habar nu au ce li se întâmplă și cred varianta autorităților, ca și acuma, mulți cred că este vorba de un virus, nu observă că am intrat în alt regim, unul totalitar și nu ne vom mai întoarce niciodată la viața  pe care o știam dinainte de 2019.

VASILE  VENTER

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?