SCURSURILE

hxhdghh

Din senin, din iarbă verde, duminică – în timp ce distribuiam un articol inofensiv de pe Rechin de Bahlui pe grupurile la care sunt înscris, mă trezesc dintr-o dată, aproape de sfârșitul listei, că nu sunt lăsat de cucii găozari ascunși în prohabul generalului Pahonțu de la SPP să continui postarea. Apare o explicație ambiguă, de tipul că nu cumva ce postezi poate fi un spam? Nu cumva bă, ticălosule care te iei tu de viața și moralitatea împuțitului nostru șef generalul de securitate Pahonțu Lucian poate este altă persoană și nu ai fi chiar tu? Că noi credem că nu poate fi un om sănătos la cap să aibă curajul și tupeul să-l înjure și să-l înjosească în așa hal pe domnu nostru general și să-l defăimeze atât de tare. Ba... mai mult decât atâta, articolul a spart pur și simplu plafonul nostru de LIKE-uri date de publicul anonim, ceea ce dovedește chiar în realitate cât de tare ne urăște populația și ar fi chestie de timp din ce în ce mai scurt până oamenii ăștia ne vor lua efectiv gâtul dacă ne vor prinde pe stradă...

Bă, norocul tău este că deja am scăpat din vedere la momentul potrivit, am omis pur și simplu din neglijență să-ți „luăm noi gâtul” când erai mic, mic și necunoscut, iar acum asta ar fi imediat observabil. Mai mult, Rechin de Bahlui are o vizibilitate deja prea mare pe tot globul unde trăiesc români, iar asta nu prea ar da bine...

Așa că... te șicanăm bă  ticălosule care ne scuipi tu pe noi, te șicanăm și te izolăm să nu te mai vadă și să nu te  citească nimeni. Ca să punem niște hăitași de presă împotriva ta și să te spurce ca să te combată, ar fi iarăși nasol, că e greu să găsim un ordinar mai mare decât tine căruia tu să nu poți să-i faci față și să-i ții piept...

Dar te izolăm, te șicanăm, te blocăm periodic și în scurt timp nu vei mai conta. Nu am luat la timp măsurile necesare și acum este mai greu.

De  fapt și de drept, cel mai mare necaz al acestor scursuri de limacși pe zidurile de piatră al hrubelor unde trăiesc ei îl  constituie textul pe care îl scriu la preambulul fiecărui episod din serialul SAGA ANTIMAFIA, care este un atac direct la  ticăloșii din mafia sistemului sanitar românesc, în mod  special la ministrul globalist Alexandru Rafila și a fostei sale metrese cu care are un copil de mușețel. Pe lângă ei este atacată și o  pleiadă de caracudă care le servesc ăstora drept unelte și care devalizează bugetul țării în timp ce omoară cu zile pe pacienți.

Asta este buba, serialul are o mare vizibilitate acum pe Rechin de Bahlui și este urmărit pe toate continentele locuite.

Textul următor anihilează de fapt și pune în gardă pe cititori că acești limacși care trăiesc alături de cucii de prohab ai generalului Lucian Pahonțu intervin în timp real pe textul articolului și îl deformează ca să nu poată fi înțeles de cititori, prin urmare să fie abandonat, dar acest lucru nu îl pot face fără să țină ocupată multă vreme o aparatură sofisticată, așa că nu le convine. Textul din preambul nu poate fi distorsionat odată ce este postat direct pe Facebook, așa că am fost șicanat să nu-l mai pot posta la articol! M-au obligat chipurile să trec pe META (pe mă-ta Pahonțule!), unde pot ei controla și face golănii. Apoi, ca să vadă ce măsuri pot lua împotriva mea, m-au blocat pe 6 zile deocamdată să mai pot distribui pe grupuri (îi doare că am o răspândire enormă pe care nu o pot controla decât prin blocaj), iar astăzi mi-au blocat distribuirea pe grupuri și pe celălalt cont al meu.

Singura metodă pe care o au românii ca să lupte cu aceste dâre de umori făcute pe piatră, sunt demascarea imediată cu subiect și predicat a ticăloșiilor făcute de ei și apoi la VOT, unde le putem tăia gâtul cu voturile noastre masive care îi vor copleși. Atunci NATO va trebui să se întrebuințeze să le salveze lor pielea, acestor scursuri de limax, să îi apare de populația răzvrătită. Iată textul care este motivul supărării acestor lighioane!

AVERTISMENT!

De la bun început vă anunț că acest serial este boicotat puternic de jigodiile care sunt slugile statului securist-mafiot! Așa cum mi s-a întâmplat cu multe articole care nu convin deloc SISTEMULUI și ca să mimeze că ar lăsa liberă presa independentă într-o falsă democrație, au acționat prin STS direct pe panoul de administrare a sit-ului găzduit de o firmă de hosting cu sediul în Germania și modifică textul scris în timp real, printr-un program special cu care introduc cuvinte în fraze sau elimină cuvinte, șterg diacritice sau rup fraza efectiv! Totul se face doar ca cititorii să se lase păgubași de a mai citi textul până la capăt sau pentru a-și face părerea că autorul textului ar fi un idiot care nu știe să scrie corect gramatical. Ei bine, știu mult mai bine decât acești „cuci de prohab” ai generalului de securitate Pahonțu, șeful SPP căruia i s-a dat în mod fals în subordine să supravegheze Internetul pentru ca această mârșăvie de POLIȚIE POLITICĂ să nu fie în grădina SRI în a cărui subordine se află și STS. Ăștia - aceste jeguri umane - distrug voturile alegătorilor, distrug ideea de democrație și anihilează pe patrioții care se opun pe față globalismului!

Tot ce veți citi aici sunt trăite de mine. Orice eveniment sau situație descrisă a fost trecută prin filtrul minții și simțămintelor mele. Din acest motiv, dacă vi se va părea ceva asemănător cu o ficțiune, să știți că nu este decât poate exprimarea mea mai beletristică, spusă sub o formă mai literară ca să poată fi mai ușor mestecată și digerată. Aș fi vrut să scriu mai sec, mai rece, mai detașat, dar cuvintele îmi veneau dictate cursiv de memorie și am lăsat așa cum au venit. Nu vreau aici să mă plâng de absolut nimic! Vreau doar să deschid ochii cât mai multor oameni care au trăit poate și dânșii ce am trăit eu, dar nu au avut curajul sau determinarea mea să povestească ce au trăit. Nici eu numi-am dorit să-mi povestesc viața - cel puțin ultimul deceniu - dar cred că și asta este o formă de luptă a mea cu ticăloșii proveniți dintre noi care nu mai au scrupule, care nu mai au Dumnezeu și fac orice ca să se îmbogățească, să parvină și să aibă Putere!

Saga Antimafia va face ca românii de pretutindeni să afle și să știe cât mai multe despre cum funcționează în prezent țara în care ei s-au născut și despre viața pe care au ajuns să o trăiască rudele sau  cunoștințele lor rămase acasă. Să deschidă bine ochii și să se gândească bine dacă vor să se întoarcă vreodată  în țară.

GABRIEL MIHAILA

și MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?