SARAKII LUMII

hfhfjjk

Băi, când te naști sărac, fără direcții și cunoștințe în partea ailaltă, la fel mori frățiuer! Nu se ntâmplă mă nik, să te scoată din asta. Nu vine mă nik, peste tine, nici o idee genială și nici fro' mătușă posesoare dă atol pân' Pacific.

Nu mă.... te zbați așa. O zi bună, două așa și așa, până la chenzină. După aia în cortexu' tău e petrecere cam 3 zile. Depinde cât de repede plătești faptele. În varianta online intri direct în pomana de țărână.

Ho, nu săriți, am zis săraci, nu homeless. În România săracii au o casă, un teren pe undeva, două mașini și expresor italienesc de cafea. Bine, au și-un animal de companie. Câine sau pisică hrăniți de la Purina . Că e membru al familiei și merge la doctor mai des decât stăpânu'.

Ziceam de săraci. Biinee, și țara în care stau, o face pe săraca...și Președintele meu e sărac, cu duhu', da' tot sărac până la urmă.

Ideea e că noi suntem totuși cei mai bogați dintre săraci. Că de-o nuntă se găsește întotdeauna, de-un botez cu lăutari nu mai zic, iar de grătar, trai nenicule!

Se găsește, cum nu. Dacă nu-i disponibil, în sensu' de cash , un credit pentru un telefon șmecher, tot facem.

D-aia zic, când te naști sărac, sărac mori mon chèri! Și-ți pun neamurile Samsungu' Note 30 sub pernă. Pă ultimu' drum.

DANIELA TARAU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?