RECHIN DE BAHLUI

pagina

     În sfârșit, după aproape un an de chinuri și frământări, după suișuri și coborâșuri inerente, am reușit să dăm viață unui proiect de suflet la care au pus mână de la mână, au strâns din dinți și au suferit în tăcere câțiva oameni minunați, sufletiști și activiști neînregimentați ai adevăratei societăți civile!
    Suntem proprietari și administratori, seniori editori și jurnaliști de ocazie, dar avem cu toții o singură țintă: aceea de a promova pe rețelele de socializare talentul scriitoricesc și punctul de vedere al unor anonimi din societatea civilă care NU ACTIVEAZĂ în presă, nu sunt înregimentați politic, dar au păreri care coincid cu cele a majorității societății românești trăitoare în Țară.
     Noi suntem MAJORITATEA, nu aceia care scuipă pe valorile strămoșești, care s-au lepădat de credința neamului creștin în numele neomarxismului care bântuie Occidentul în timp ce aici, la noi, ne lepădăm de COMUNISM.
Atacăm jigodiile, nepatrioții și încurahăm pe toți aceia cu gând curat care simt că ROMÂNIA este și va fi patria lăsată lor de strămoși pe care o vom preda și noi viitorilor urmași!
    Așa să ne ajute Dumnezeu.

3 noiembrie 2018,  http://rechindebahlui.ro/

 FaceBook: Pagina si Grup Rechin De Bahlui  

 

    Suntem un grup de anonimi care ne cunoaștem virtual de pe Facebook și care în lungul vremii ne-am depistat a avea nivel de cultură, de cunoștințe social-politice, de erudiție și umor, aproximativ la același nivel .
Mulți dintre noi s-au remarcat ca luptători civici pentru dreptate și adevăr, chiar dacă avem opțiuni politice diferite: de stânga sau de dreapta.
    Nu ne cunoaștem direct între noi, decât maximum 2-3 persoane luate separat. Locuim în orașe și chiar țări diferite, dar asta nu ne împiedică să avem multe puncte de vedere în comun, fiind animați în primul rând de sentimente patriotice și dragoste față de România și de poporul român.
Fiecare dintre noi administrează, sau face parte din grupuri diferite pe Facebook, în funcție de preferințe și afinități personale. 
   Cu toții am constatat o imeensă manipulare prin Presă și prin alte entități care doresc să-și impună punctul de vedere ce reprezintă interese politice sau de grup, drept pentru care fac o mare intoxicare cu „fake news”...
Atunci am ales să facem o revistă virtuală a societății civile la care să poată colabora cu postări oameni de valoare din rândul nostru care nu sunt neapărat implicați politic în partide, dar sunt preocupați și de politică și de viața socială în general.
    Aici veți găsi de toate, pentru orice gust! Politică, pamflet, caricatură, artă vizuală, poezie, videoclipuri muzicale, sfaturi și rețete culinare. Fiecare citește ce-i place, fiecare găsește o părere sau un sfat pertinent și fără implicații tendențioase.
   Pe grupuri sunt postări agreate doar de administratori ce au o opțiune sau o coloratură politică, pe când în revista online RECHIN DE BAHLUI poate intra în comunitate orice tip de persoană cu condiția de a se exprima decent și fără să atace violent o opinie exprimată.
   Așa considerăm noi, cei din grupul de inițiativă că vom fi mult mai câștigați și ne vom dezvolta educațional pentru ca fiecare sesiune de alegeri să se desfășoare cu oameni avizați și în cunoștință de cauză.

   REDACȚIA  http://rechindebahlui.ro/ 11 februarie 2018

   FACEBOOK: Pagina si Grup Rechin De Bahlui 

 

poza

 

Featured