RECHIN DE BAHLUI

rechin de bahlui

    Aici veți găsi de toate, pentru orice gust! Politică, pamflet, caricatură, artă vizuală, poezie, videoclipuri muzicale, sfaturi și rețete culinare. Fiecare citește ce-i place, fiecare găsește o părere sau un sfat pertinent și fără implicații tendențioase.

    Suntem un grup de anonimi care ne cunoaștem virtual de pe Facebook și care în lungul vremii ne-am depistat a avea nivel de cultură, de cunoștințe social-politice, de erudiție și umor, aproximativ la același nivel. Mulți dintre noi s-au remarcat ca luptători civici pentru dreptate și adevăr, chiar dacă avem opțiuni politice diferite: de stânga sau de dreapta.

    Nu ne cunoaștem direct între noi, decât maximum 2-3 persoane luate separat. Locuim în orașe și chiar țări diferite, dar asta nu ne împiedică să avem multe puncte de vedere în comun, fiind animați în primul rând de sentimente patriotice și dragoste față de România și de poporul român. Fiecare dintre noi administrează sau face parte din grupuri diferite pe Facebook, în funcție de preferințe și afinități personale.

    Cu toții am constatat o imensă manipulare prin Presă și prin alte entități care doresc să-și impună punctul de vedere ce reprezintă interese politice sau de grup, drept pentru care fac o mare intoxicare cu „fake news”. Atunci am ales să facem o revistă virtuală a societății civile la care să poată colabora cu postări oameni de valoare din rândul nostru, care nu sunt neapărat implicați politic în partide, dar sunt preocupați și de politică și de viața socială în general.

    Cine dorește să publice în revista online RECHIN DE BAHLUI (click aici) ne poate contacta la e-mail ”admin@rechindebahlui.ro”. Condiția este ca textul să fie decent și să nu atace violent o opinie exprimată.

    Vă invităm să vizitați grupul nostru (click aici) și să urmăriți pagina de facebook (click aici), unde sunt postări moderate de administratori, ce au o opțiune sau o coloratură politică, dar oricine este binevenit cu opinii, postări și comentarii; decente, constructive și de bun simț.

    Așa considerăm noi, cei din grupul de inițiativă, că vom fi mult mai câștigați și ne vom dezvolta educațional pentru ca fiecare sesiune de alegeri să se desfășoare cu oameni avizați și în cunoștință de cauză. 

     REDACȚIA, 11 februarie 2018 

 

Update, 3 noiembrie 2018:

    În sfârșit, după aproape un an de chinuri și frământări, după suișuri și coborâșuri inerente, am reușit să dăm viață unui proiect de suflet la care au pus mână de la mână, au strâns din dinți și au suferit în tăcere câțiva oameni minunați, sufletiști și activiști neînregimentați ai adevăratei societăți civile!

    Suntem proprietari și administratori, seniori editori și jurnaliști de ocazie, dar avem cu toții o singură țintă: aceea de a promova pe rețelele de socializare talentul scriitoricesc și punctul de vedere al unor anonimi din societatea civilă care NU ACTIVEAZĂ în presă, nu sunt înregimentați politic, dar au păreri care coincid cu cele ale majorității societății românești trăitoare în Țară.

    Noi suntem MAJORITATEA, nu aceia care scuipă pe valorile strămoșești, care s-au lepădat de credința neamului creștin în numele neomarxismului care bântuie Occidentul în timp ce aici, la noi, ne lepădăm de COMUNISM.

    Atacăm jigodiile, nepatrioții și încurajăm pe toți cei cu gând curat, pe cei care simt și cred că ROMÂNIA este patria lăsată lor de strămoși și pe care o vom preda urmașilor noștri patrioți!

    Așa să ne ajute Dumnezeu!

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags