QUO VADIS, ROMÂNIA?

djiigdf

Simt că parcă am ajuns, noi, ca neam, într-o fundătură. Am o senzație de inutilitate. Am cunoscut pe Facebook oameni raționali, cu putere de sinteză, cu simțul realității bine dezvoltat, care prin postările lor au încercat să îndrepte minți sucite. Am încercat și eu același lucru de la nivelul meu, poate nu așa de bine ca alții, așa cum m-am priceput. Nu se schimbă nimic in bine. Indiferent ce scriem, indiferent câte argumente aducem, indiferent cum votăm, lucrurile se duc acolo unde vor stăpânii, indiferent cum îi numești: noua securitate, statul paralel, grupul Bilderberg, multinaționale...

Dacă apare un lider ce vrea binele românilor, îi sar hienele în spate, dușmanii cunoscuți, dar mai ales falșii prieteni. Nimic nu mai este ce pare! Politica nu mai este politică, justiția nu mai este justiție, biserica nu mai este biserică, presa nu mai este presă, serviciile nu mai sunt servicii, și așa zisa societate civilă are număr de unitate militară. Apar așa zise partide noi, cu oameni vechi în spate, cu aceleași obiceiuri urâte, dar cu alt discurs, spre a prosti oamenii că sub ei o vor duce cu mult mai bine.

Exploatează la maximum toate frustrările și dorințele unora sau altora, ușor de manipulat. Mulți au uitat de principii și verticalitate, strâmbătatea se vinde ca normalitate, frica dictează vorba și fapta, cretinismele și depravarea intelectuală au devenit direcții. Se fură în toate modurile posibile, legal și ilegal, cu factura, cu banca, cu impozitul, cu votul, cu calculatorul de la STS, cu Uniunea Europeană, se fură stat pe stat, doar paravan pentru oculți. Și exact cei ce fură mai mult, strigă „jos hoții, jos corupții!”

Și așa este peste tot in lume, mai pe față, sau mai pe ascuns. Nu există țară în lume în care oamenii de rând să nu aibă sentimentul că sunt, mai mult sau mai puțin, înșelați într-un domeniu sau altul al vieții lor. Se revoltă ca în Grecia, Italia, Franța... și ce primesc? Batjocură de la cei pe care i-au ales.

 În România se desfășoară un adevărat experiment de înrobire prin forță, combinată cu șantajul și manipularea. Cum în fiecare popor exista o masă mai naivă, mai revoluționară, mai pornită în a face și pe urmă a gândi, alții lacomi vânzându-se ușor, alții vulnerabili la șantaj, alții fricoși, experimentul nu are cum să nu reușească.

Cei care au mințile la ei, sunt ori arestați, ori jigniți și porcăiți până ajung să renunțe, sau sunt lăsați să urle la lună, fără să-i bage nimeni in seamă. Care este rezultatul final? Idioții se bucură, în timp ce alții sunt scârbiți de moarte.

Ce mai poți face când nici măcar votul cinstit nu mai este posibil? Puțini vorbesc, dar alegerile din 26 mai au fost corecte cum sunt eu popă!

În consecință, am nevoie de o informație: știe cineva la ce oră pleacă prima rachetă în cosmos?

Rudolffo Vizintin                         

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14