POPONAUTII

kghkdfghiui

Mare tam-tam ieri pe canalizările cu dejecții mainstream din Romanischeland, condusă de o mortăciune globală... Ele anunțau cu mare bucurie că CEDO a legalizat pur și simplă căsătorie între doi poponauți. Acest „tribunal” european, mondial, globalist, a devenit o arma politică de opresiune asupra popoarelor, care trebuie imediat să îngenuncheze și să se supună unei „hotări ce va deveni „practică” juridică și va trebui să fie însușită  OBLIGATORIU de toate țările. . . , cel puțin în (m)UE...

Și știți de ce? Pentru că Rusia – da, Rusia, inamicul public mondial, țara Țarului Putin – a interzis la ei acolo, pe jumate de glob pământesc, acuplarea a două corpuri cerești de același sex în care sunt poponauți! Ca ei gândesc și alte popoare cu capul pe umeri, mai ales creștinii ortodocși ce cred în Dumnezeu Tatăl și Iisus Hristos, în Fecioara Maria și toți sfinții din calendar. Asta vine de veacuri, din negura vremii, dinainte de Nașterea Domnului Iisus, iar noi, aceste miliarde de pământeni, nu opunem cu îndârjire să acceptăm uneltirile diavolilor întruchipați de globalism!

Hotărârea comunicată ieri cu surle și trâmbițe de toate canalele Media, cumpărați cu bani negri, pe sub masă , de guvernanți, ca să intoxice mintea populației și să toarne picăturile de OTRAVĂ în urechile multor inculți - care deși au bacalaureatul - pășesc plini de ignoranță pe drumul pierzaniei, cu toate provocările Iadului.

Să fi văzut cu câtă satisfacție anunțau acest „eveniment” fufinele prezentatoare – mame de copii pe care îi îngrijesc în special îi păzesc cu strășnicie de această nenorocire și doresc fetițelor să aibă parte în viața numai de falsuri cât mai mari și cât mai tari, iar băieții. , le doresc să fie posesorii unor scule cu care să înnebunească partea muierească. Lor să nu li se întâmple ceea ce ei spun pentru prostime (că așa este normal și acesta va fi viitorul), doar pentru un pumn de arginți în plus și pentru viața lejeră, pentru munca cu gura la propriu și la figurat.

Să-l fi văzut ieri chiar și pe Cristi Brancu , pe care îl suspectez că ar fi puțin hermafrodit și se comportă ca un fătălău tomnatec între țâțele tunate cu lapte praf ai nevesti-si Oana Turcu , pe care a adus-o în minunata emisiune. . pentru a-l îndruma și a-l domina împreună cu pruncul puțin defect, care va fi mâine-poimâine, un alt „realizator” de emisiuni pentru defecți. Ei bine, domnul Brancu s-a simțit dator – în „spiritul toleranței” și a diversităților umane – să-l sune video pe un curtist notoriu și recunoscut, cum ar fi Leonard Miron .(exTVR), devenit acum o voce cu „autoritate” în lumea poponauților. Miron și cu „soția” sa în fundal, adăpostiți într-o țară „tolerantă”, se bucură sincer de posibilitatea de a-și întrevede și-o tragă liniștiți și în țările natale, după ce CEDO le-a furnizat patalamăua de care aveau. nevoie. ca să învingă ei – o minoritate defectă a naturii – o populație fostă popor, care încă se mai opune cu îndârjire...

Și bine face că se opune! Pentru că acești globaliști care au întețit depravarea sexuală pe tot cuprinsul pământului au exacerbat voit o practică care nu este naturală, nu este omenească și creștină, în ciuda exercițiului ei chiar și în sânul bisericilor creștine care se opun vehement pe față acestei anomalii.

Păi globaliști impun acest mod de cupluri între doi membri de sex ca fiind normal și legal, tocmai din considerentul lor declarat deschis: acela de a reduce drastic natalitatea pe glob și de a găsi pârghii suplimentare să stopeze înmulțirea populației. Este știut că 2 bărbați nu pot procrea, la fel cum nu pot procrea nici două femei. Ei însă pot face „sex” - stimulând și simulând plăcerile sexuale - dar acest lucru este doar un viciu și nimic mai mult. O familie nu poate pur și simplu să se întemeieze și mai mult, să înfieze și să crească, să educe un copil – care va căpăta de la începutul vieții deprinderi și informații deformate.

Rusia este o țară enormă, are înglobate în ea mai multe popoare cu diferite religii, dar religia ortodoxă este probabil și acea îngrijire a tonului și impune cutumele. Faptul că Rusia este acum „inamicul public mondial” numărul 1 nu poate și nu trebuie să facă posibil ca Jandarmul Mondial care se crede USA și brațul său armat NATO, având drept slugi globaliști care guvernează UE, să impună popoarelor creștine CE și mai ales CUM . să trăiască în intimitate!

Toleranță, la ce? Înțeleg să tolerez lângă mine altă ființă umană care are unele tare sau diferențe din naștere , dintr-o greșeală a naturii, să tolerez un om de altă rasă umană, cu altă cultură, care este minoritar, să-i respect convingerile lui religioase, politice. , culturale, dar de aici și până să-mi impună la mine în țară, unde sunt MAJORITAR, cu alți semeni de-ai mei ca și mine, este o cale închisă și fără viitor! Asta nu este toleranță, este o nemernicie și nu mă poate convinge pe nimeni să renunțe la principiile mele de viață dobândite de la naștere și până la azi, ca să mimez Toleranța.

Observ – chiar pe propria-mi experiență – că apar din ce în mai mulți idioți, dezaxați psihic, bărbați trecuți bine de 50 de ani, care vă abordează pe rețele de socializare și după ce vă devin prieteni încep să aibă de la începutul unui comportament anormal și să-ți trimită poze cu o ceșcuță de cafea și două inimioare, o păsărică cu o inimioară în cioc, flori sau bomboane din ciocolată cu cremă rozalie. Sunt primele semne că este un poponaut sau un ciochist. Ăia ori au făcut pușcărie la greu și au ieșit cu rozeta spartă și obiceiul dobândit, ori au fost abuzați din copilărie și mai apoi pe stradă unde au crescut, prin orfelinate, ori au fost militari claustrați sau marinari pe vapoare de cursă lungă... Mai sunt multe categorii de animale bipede care nu au despre fiorul iubirii dintre un bărbat și o femeie,

Da. Există mulți idioți și javre feminine nimfomane care preferă un PET de la Coca Cola sau o imitație de penis cu altă dezaxată pe motivul că nu este „clava” unui tor bețiv care o bate de câte ori are chef... face ce vor în intimitatea lor, dar nu vreau să intre în viața societății în care trăiesc după datini ceilați oameni care formează Majoritatea ! Nu! Nu sunt și nu voi fi Tolerant cu astfel de animale dezaxate care au dobândit aceste vicii și nu s-au născut cu ele! Ce? Vor schimbare de sex de la vârsta adolescenței? Aiurea! Sunt cazuri reale de greșeală genetică în procent de 1-2 la 100000 sau 1000000! This operație ar trebui să se poată face doar cu o sentință judecătorească, după ce un Colegiuformat din mai mulți medici atestați de diferite specialități au constatat anomalie genetică. Numai așa să se poată executa schimbarea de sex, nu doar la mofturile unui individ care vrea să iasă din comun pentru a face și alte avantaje.

Vreau să cred că sănătatea poporului român este încă puternică și se va opune cu vehemență oricărei.

Suntem creștini ortodocși, suntem INTOLERANȚI   cu ceea ce nu este creștin și este impus de diavol! Suntem alături de Rusia , numai alături de ea putem să rezistăm și să nu apărăm viitorul! Cine gândește altfel, ori este un globalist cu creierul spălat și dedat viciilor, ori pur și simplu are o doagă sărită. Un om normal nu poate face altceva decât să trăiască în armonie și consens cu Dumnezeu.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14