PIRAMIDA PUTERII

jdfhfjhgjjk

Următoarea diagramă prezintă o imagine de ansamblu de bază asupra structurii de putere a răului la nivel mondial, care a pătruns în fiecare aspect al societății umane. Această prezentare generală a fost realizată pe baza informațiilor directe de la un număr mare de avertizori din elite, precum și informații de la detectivii de poliție pensionați, generali militari și multe altele.

Dezvălui asta în speranța că va ajuta la căderea la nivel mondial a acestor rețele nefaste, deoarece puterea lor numărul 1 este ignoranța populației. jnngjhgjjkj

Atâta timp cât funcționează dincolo de gradul de conștientizare a publicului, ele pot continua necontrolate. De aceea, implor pe toți cititorii să nu ezite să împărtășească acest lucru, dar să aibă curajul să-l răspândească în toată lumea, deoarece asta va spulbera în cele din urmă fortăreața acestor rețele asupra umanitășii.

Atâta timp cât pot funcționa în întuneric total, adică nimeni nu le poate vedea, își pot continua operațiunile necontrolate.

Odată ce acest lucru este adus la lumină, adică lumea devine conștientă de asta, ei nu se mai pot ascunde și vor fi trași la răspundere pentru nenumăratele lor crime împotriva umanității și a întregii creații. Așa că vă rog să fiți curajoși și să răspândiți această informație

Entitățile spirituale comunică cu cabala prin conducători hibrizi, psihici, mediumi și mari preoți. Ei se adună în ceremonii luciferiene unde se practică sacrificiul uman.

Familiile din liniile de sânge antice conduc operațiuni pentru dominarea lumii prin state suverane precum City of London. Ei folosesc CIA, MI6 și Mossad pentru a controla masele prin presa de știri și propaganda guvernamentală.

Imperiul bancar, corporațiile globale, Forumul Economic Mondial, Fondul Monetar Internațional etc. Ei controlează nivelurile 4 și 5 prin mită, șantaj și controlul minții. Ei poziționează politicienii prin manipularea alegerilor.

Guvernele corupte țin oamenii neputincioși și dependenți, creând în același timp iluzia democrației și justiției. Ei pretind că au grijă de oameni, în timp ce îi folosesc ca vaci producători de bani pentru a îmbogăți nivelurile 2 și 3.

Aplicarea legii criminalizate, sistemul judiciar corupt și taxele ilegale țin oamenii săraci și neputincioși. Știrile, educația, divertismentul, industria alimentară și Big Pharma țin masele confuze, divizate și nesănătoase.

hhfjhgjCare este răspunsul la asta?

Oamenii incoruptibili care iubesc pe Creator, umanitatea si natura mai mult decât banii, trebuie sa ocupe nivelurile 3 pana la 5, astfel încât nivelurile 1 si 2 sa fie fără putere. Trebuie dezvoltate sisteme alternative pentru nevoile umanității.

Cu alte cuvinte, oamenii buni ai acestei lumi care sunt conectați la Sursa vieții, trebuie să se ridice și să-și ia locul în societate. Nu suntem aici pentru a fi observatori tăcuți, dar avem chemarea de a fi războinici ai adevărului, dreptății, iubirii și bunătății.

Cel mai bun mod de a partaja acest mesaj este accesând versiunea online (vezi linkul de mai jos), unde găsiți toate butoanele de partajare a rețelelor sociale. De asemenea, puteți copia adresa URL de mai jos și o puteți posta pe toate conturile dvs. de socializare.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Nu putem face această lucrare fără sprijinul generos al oamenilor buni care sunt alături de noi împotriva agendei pentru tirania mondială. Vă rugăm să faceți o donație generoasă pentru a putea continua această misiune critică. Mulțumesc!

DAVTID  SORENSEN

Preluare, traducere, editare,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?