PENULTIMUL ULTIMATUM! ULTIMUL NU VA FI!

gdgdfggh

Chestia asta cu ultimatumul de 24 de ore dat de o armată regulată unor civili, m-a dat cu roțile în sus. Dacă aș fi oligofren și mi-ar curge scuipatul pe la colțul gurii neputând să o țin complet închisă, atunci poate i-aș crede. Că oligofren ca și gașca aia de retardați carte mănâncă rahat pe la România Tv sau CNN România, pot colporta și înteți asemenea gogomănii – ca nu cumva prostimea cuminte și ascultătoare să vadă adevărul gol goluț: America este deja pe tobogan și împreună cu ea se dau toți copii aflați în parcul de joacă numit UE.

Să te spargi de râs, că de plâns nu are rost! Evreii sunt sinonimi cu globalismul și globalizarea, ei sunt doar aceia pe care îi cheamă Rockfeller, Rotchild, Soros, Bill Gates, etc Pe ăia nu i-a durut nici la bască de conaționalii lor, dar cumva i-au cam obligat să pună ventuza buzelor pe bucile bucălate ale globaliștilor. Așa că... „cine seamănă vânt, culege furtună”. Noi, cei mai „mașcați” puțin, care  observăm că mai facem umbră pământului, am trăit istoria evreimii chiar pe pielea noastră și în timpul vieții noastre, așa că ne aducem aminte când la o chemare, toată evreimea din orașele Moldovei de exemplu, stătea cu scăunelele pe trotuare în fața porților cu ziare întinse pe jos și vindeau pe nimic orice lucru de îmbrăcat sau casnic pe care nu puteau să-l care în Palestina, unde emigrau ca atrași de un magnet...  La fel se întâmpla și în Rusia, Polonia, Cehia, Ungaria, etc Mai ales cei din blocul fost comunist, că cei de prin țările „democrate” și puternice economic, nu „serveau”, sau dacă plecau, au fost printre primii care apoi au și ajuns în conducerea evreiască. Știm. Ne aducem aminte.

Eu de mic copil am crescut în „buricul” Iașiului, la cca 150-200 m de Palatul Culturii, într-o casă cu etaj naționalizată și o curte prin care șobolanii fugeau ca iepurii pe câmp. Eram singura familie de români, iar restul erau numai evrei. Prin urmare cu ei mă jucam și împreună stăteam pe oliță cu cele două surori ale familiei Leibovici, Clara și Evika,  mai mici cu 1-2 ani decât mine. Ele au făcut scarlatină, eu nu... Bunicii din partea mamei au ascuns în casa lor vecinii evrei de legionarii care îi căutau să-i deporteze.

În curtea de alături locuia Marcel Burah, devenit apoi coleg de clasă într-an-tâia. Eu mergeam la el în casă, el venea la mine să ne jucăm, mai ales iarna, sau când ploua afară și erau noroaie. Împărțeam mașinuțele, cărțile cu poze, jucăriile în general, tartinele făcute de mama, sau pasca evreiască făcută de maică-sa.

La școală eram în clasă cu Sergiu Segal, nepotul marelui critic muzical Iosif Sava, care locuia pe str. Ipsilanti nr.1, colț cu str. Sf. Andrei. Am fost colegi de bancă, el a avut o formă mai ușoară de poliomelită și mergea puțin șchiop, dar îl ocroteam și îl apăram de copii români răi care râdeau de el. În liceu am fost coleg aproape de bancă cu Grimberg Bianca, o fată foarte frumoasă și care făcea vioară la nivel de școală ppulară, iar apoi am auzit că a urmat Conservatorul. Mânca în pauză pâine unsă cu unt și cu marmeladă împreună cu pârjoale puternic usturoiate. Fugeam în WC, unde oricum era alt miros... Umbla cu basistul trupei „Roșu și Negru” formată din evreii Nancy Brandes, Burnich, și Abramovici, bărbatul ulterior al Biancăi Grimberg.... Să vă mai zic? În facultate am nimerit în grupă cu Liviu Berger, care îmi era și vecin de cartier, stătea pe Nicolina la câteva blocuri lângă mine. Eram 3 prieteni nedespărțiți. Eu, Mircea Tănase și Liviu Berger. Tat-su era un director al Poștei Iasi, învârtea lovele grup și finanța mereu ieșirile noastre la barul „Continental”, unde era fieful boemei Iașiului cu actorii de la Național și cei de la Operă și Filarmonică. Vremuri... Într-o zi vine Liviu și ne spune la un coniac cu Pepsi că mă-sa și tat-su au hotărât să emigreze în Palestina. Era prin 1972.

„Bă prostane și tu pleci?” - l-am întrebat noi uimiți. „Desigur, abia aștept!” - ne-a răspuns el. „Bă tembelule, mai ai doi ani de facultate, ia și termină și du-te după mă-ta gata „dom injiner”, să faci acolo în Palestina drumuri, că poduri nu prea au ăia nevoie, că oricum gârle nu prea sunt!” – râdeam noi de el.

„..ula!” – ne răspundea Liviu cu gândul aiurea. „Bă idiotule, ce vei face tu acolo doar cu liceul? Te iau ăia de carne de tun și te bagă în armată neinstruit, sau faci instrucție pe canicula aia de scoți limba de doi metri! Ești chiar atât de tâmpit?”

Nu și nu! Liviu o ținea morțiș că lui nu-i trebuie facultatea de drumuri, că acolo a dat de gura lui tat-su, ca să facă Politehnica, dar oricum lui nu-i place mirosul de asfalt. Când a plecat, am regretat ca și cum mi-a murit un verișor sau o rudă apropiată. O vreme ne-am scris, dar brusc a dispărut. L-am găsit pe Fscebook acum vreo 5 ani, i-am scris mesaj privat, i-am amintit evenimente trăite, dar nu mi-a răspuns niciodată. El era, avea poza la profil și nu se schimbase prea mult. Nu știu ce s-a ales de el.

V-am spus toate acestea ca să vă fac să înțelegeți că am avut legături strânse cu evreii, din fragedă copilărie. Părinții m-au învățat să nu fiu antisemit și mi-au povestit adevărul cu ororile războiului și mi-au spus de pogromul de la Iași, Așa am fost crescut. Tatăl îmi povestea mai târziu – se născuse în 1927, așa că pe vremea legionarilor era elev – cum copiii de evrei erau loviți la școală de băieții români cu șutul în fund și erau obligați zilnic să aducă sandviciuri la școală pe care să le dea celorlalți. Ăsta era cică un sport național. Copiii români îi urau din start, din educație, pe copiii evrei. Pentru că românii asimilau evreimea cu tot ce este mai rău pe lume, de la trădarea lui Iisus Hristos și până la înșelătoriile pe care le făceau la orice pas ca să câștige ușor bani nemunciți pe seama „proștilor” de români. Ei erau negustorii, ei aveau magazine, ei erau medici, avocați, funcționari importanți ai statului. Rar puteai auzi de un evreu strungar, tâmplar, sau chiar mecanic de locomotivă. Nu era de ei. Băncile erau ale lor în majoritate, toate funcțiile de inspectori erau ocupate de evrei. Buuun... Asta se întâmpla și în celelalte țări, nu doar în România, iar o ură mocnită plana asupra Europei și în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Hitler i-a transformat în „Inamicul Public nr.1” și a decimat în lagăre peste 6 milioane de evrei. SASE MILIOANE! Lumea nu credea aceste cifre, li se părea absurd și imposibil ca să omori chiar un singur om lăsat de Dumnezeu pe pământ, dar 6 milioane? Nuu, e imposibil!

Asta a devenit ulterior un atu de neimaginat al evreilor și au știut să speculeze asta storcând subiectul ca pe o lămâie când rămâne numai coaja fără zeamă.

Nu, nu sunt antisemit, nu am fost niciodată, așa că poziția mea antievreiască pe care o am acum la senectute se datorează vieții ulterioare a evreimii, care a ocupat la ordin și cu ajutor britanic (plus american) Palestina, alungând efectiv de pe acele pietre sfinte alt popor ca să-și facă ei loc cu ranga prin ușă. Cu forța celor puternici, cu armele lor, cu armatele lor, cu ajutorul lor economic, pentru că între cei puternici erau infiltrați evrei ajunși în topul bogaților lumii.

Când evreii au omorât zeci de mii de palestinieni ca să-i alunge din casele lor, de pe teritoriul lor milenar, atunci comunitatea internațională nu se oripila, nu condamna nimeni actele de ucidere în masă ale civililor care își apărau cu eroism pământul natal de niște intruși, care dintr-o dată au venit din toată lumea afirmând că aceea e țara lor, deși fuseseră puțin plecați aproape două milenii prin lume ca să vadă cum ar fi în altă parte.

Palestinienii au jurat răzbunare, au jurat pe Alahul lor că își vor lua înapoi țara și nu va exista pace până acel pământ nu se va numi iarăși Palestina.

Cât a fost America tare, și Israelul era tare, că tot armamentul de ultimă oră și instruirea armatei era făcută de americani, chiar dacă nu i-a băgat intenționat în NATO.

Globaliștii s-au comportat până la urmă ca niște idioți și vot pieri chiar pe mâna lor! Adică pe prostiile și acțiunile lor! Ei, cu vârfurile lor de lance puse în conducerea unor țări dezvoltate precum Germania, Franța, Anglia, Olanda, Belgia, Italia, Scandinavia, au deschis ușa larg să vină în Europa milioane de emigranți arabi care erau chemați cu brațele deschise de Angela Merkel, de un Macron și alți ticăloși care și-au pus țările la mezat aducând cohorte de musulmani, spre groaza țărilor creștine din estul Europei.

Acum în aceste țări sunt suficiente forțe de atac și terorism arab care sunt veniți tocmai pentru aceste momente în țările din Vest, ca să provoace haos și panică, să susțină mișcarea Hamas și Hezbolah. Îi doare în cot că în Franța de exemplu, ministrul de Interne a decretat interzisă orice mișcare și manifestație pro-palestiniană. Spania este plină de arabi, Germania la fel, Franța, Italia, sunt practic invadate pașnic cu voia globaliștilor, care i-au adus ca o masă de manevră cu care să acționeze ei ca să distrugă din interior acele țări în cazul când populația ar deveni ostilă.

Noi românii – prin câțiva intelectuali patrioți în frunte cu senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă – am înțeles se pare din vreme de partea cui este dreptatea, am înțeles toate falsurile și minciunile trâmbițate de Propaganda globalistă - și românii știu azi că nu Zelenski și Ucraina trebuie compătimiți pentru situația în care au ajuns, că nu Putin este dușmanul adevărat al României - ba el poate fi chiar numit salvator al omenirii de genocidul globalist - că Papa de la Roma nu este „părintele” creștinătății, cui mai curând Talpa Iadului globalist, că tot ce arată Propaganda la televizoare este numai fals și minciună, iar Adevărul ar fi exact invers!

Evreii au devenit acum în Israel dintr-un nucleu puternic care radia în jur forță și teroare, o cușcă în care se văd închiși și amenințați de o majoritate a omenirii cu exterminarea, dacă nu vor ceda teritoriile ocupate prin rapt, cu forța americană. Viitorul este din nou sumbru pentru poporul evreu, poate vor trebui să lase și ei în  urmă tot ce au clădit de o viață și să fugă cu mâinile aproape goale unde văd cu ochii și unde vor fi primiți. Poate America, poate Europa, poate chiar România, sau cine știe ce va vrea Dumnezeu?

Acum dau ultimatum. Unor civili care nu au nimic de a face cu luptătorii Hamas sau Hezbolah. Evreii sunt azi supuși unor presiuni enorme chiar de americani, care sunt deja în panică,  pentru că s-au trezit cu economia sleită de puteri, cu finanțele epuizate, dar cu armate împrăștiate pe planetă, care sunt peste tot amenințate de armatele puternice ale lumii.

Putin nu a marșat în războiul din Ucraina! A stat doar pe tocat mărunt cu artilerie și aviație, implicând cât mai puține trupe terestre în luptă. Ucrainenii au făcut invers, au fost obligați să intre în lupte împinși de fasciștii lui Zelinsky și de NATO cu oameni, care au fost decimați de la distanță. Ucraina este ca și capitulată. Nimeni nu este dispus să o mai ajute nici măcar declarativ.  Înafară de cretinii de la București, care sunt inconștienți și consecvenți în idioțenie. Doar sacrifică poporul român, iar ei la o adică, ar spăla putina în locuri deja  aranjate. Așa cred ei!

Nimeni de o săptămână nu se mai ocupă la știri de Ucraina. Poate să-i ia naiba, acum, pericolul vine din Israel. Dacă Biden și generalii ticăloși ai Americii nu au înțeles nici acum  cum stă treaba în lume și că acel portavion trimis în Mediterana să sprijine aerian Israelul e doar o bărcuță de hârtie, să vedeți ce  schimbări va face Turcia în abordare, Iranul - ca să nu mai vorbim de China în Taiwan, care ține pe loc ocupată marea armadă americană plutitoare în Pacific. Dar Mexicul, Panama, țărișoare mici din BRICS, vor sta oare să se uite, sau pot primi o misiune care să mai ocupe resurse americane în zona Mării Caraibelor??

Simțind epuizarea, USA a trimis pe ministrul secretar de stat  la Tel Aviv, să îi tempereze pe evrei. Să nu care cumva să decimeze populația civilă în Fâșia Gaza! La fel vin și văduvele vesele de la UIE, madam Sula von der Leyen și șefa Parlamentului European, Ciociolina Metsola. Același motiv, să nu facă prostii, că nu are cine să-i scoată din latrină. Acum și Occidentul și-a dat seama pe ce picior dansează și se teme, dar e prea târziu! Doar Boul Apis și Ciolanul său o țin langa cu Slava Ucraina și Salom!

Așa cum  am mai spus, nu sunt antisemit, dar ca român, ca ortodox, ca om credincios în Iisus Hristos, țin cu Ursul! Cu Rusia, cu Palestinienii, cu BRICS. Ca mine sunt din ce în ce mai mulți! Cei care au dorit exterminarea creștinătății, sfârșitul omenirii, diminuarea ei, cei care au pornit genocidul în masă cu împrăștierea microbilor ca să provoace epidemii, care lansează modificări ale naturii cu războiul meteorologic, care provoacă cutremure devastatoare pentru pedepsire, TREBUIE SĂ PIARĂ! Cât mai repede!

Doamne ajută! Ocrotește-i pe români!

GABRIEL MIHAILA

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?