Operatiunea “executati-l pe Ghita”

poza

Fără nici în dubiu, Sebastian Ghiță a fost un apropiat, un intim aș putea spune, al Binomului Coldea-Kovesi. 
Foarte puțină lume mai vorbește despre Coldea, adevăratul cap al Sistemului Mafiot din România, cel care a condus întreaga activitate a Sistemului. Laura Codruța Kovesi a executat ordinele lui Coldea.

Sebastian Ghiță a fost un intim al lui Coldea. Din toate înregistrările, evoluția evenimentelor ultimilor trei ani ne arată că LCK a fost brațul cu care au fost executați adversarii, la ordin. 
Rămâne însă o întrebare? 
De ce Coldea a vrut să-l execute pe Ghiță? 
Știa prea multe?
Era prea apropiat de Ponta, care ar fi trebuit să cadă? De ce după “Colectiv” și căderea lui Ponta, Ghiță a rămas totuși țintă?
O prevenise pe Udrea să nu candideze, pentru că dacă va candida va fi arestată? Nici asta nu ține, pentru că Udrea nu fusese prevenită, ci avertizată de Coldea, prin Ghiță.
Devenise prea independent?
Niciunul dintre răspunsuri nu este cel real. În oricare dintre situații, Coldea, Kovesi și Ghiță puteau armoniza eventualele neînțelegeri. Este clar că împotriva lui Ghiță, la ordinul lui Coldea, a fost declanșată o Operațiune de o forță inimaginabilă, doar pentru a-l executa. 
Colac peste pupăză, Ghiță pleacă din țară, avertizat fiind de SRI; SRI-ul lui Coldea, sau al adversarilor? 
După ani de discuții, întrebări, răspunsuri și informații, pot spune că adevărata miză a ceea ce se întâmplă în spațiul public este cu totul alta. 
Una dintre chei este chiar faptul că Ghiță s-a pus sub protecția statului sârb, Serbia fiind o aspirantă la integrarea în UE. Plecarea lui Ghiță, arestarea și statutul său în Serbia ne arată că este sub protecția Statului Sârb. Ce a determinat Serbia să-i acorde azil lui Ghiță? Ce este atât de grav, încât acest Statut nu periclitează deloc( nici o poziție publică nu critică acțiunea Serbiei) integrarea Serbiei în UE? 

În opinia mea asistăm la o Operațiune extrem de amplă, care se desfășoară pe mai multe planuri:
1) Tentativa eșuată de a-l executa ( la propriu) pe Ghiță; acesta a fost împins să fugă din țară, pentru a fi executat, doar că s-a pus sub protecția Statului Sârb, unde este aproape imposibil să duci la capăt un asasinat. 
2) A urmat planul de condamnare a lui Ghiță, dar și acesta a eșuat, motivul fiind legat de susținerea să de către adversarii lui Coldea.
3) Asistăm la o Operațiune de extragere a lui Kovesi din România, o Operațiune care are toate elementele unei operațiuni secrete de Siguranță Națională. 
Tot acest arsenal Mafiot este folosit împotriva unui singur om. De ce? 
Dintr-un singur motiv:
Sebastian Ghiță are acces la operațiunile financiare secrete ale lui Coldea și Kovesi. Aici vorbim de bani mulți, foarte mulți, de la firme sub acoperire la bani scoși afară din țară de cei doi, bani despre care Ghiță Știe. 
Aceasta este de fapt miza reală a încercării de execuție a lui Ghiță: Operațiuni financiare mafiote, Banii lui Coldea și Kovesi, aflați în conturi în străinătate, iar Ghiță a știut tot timpul că poate fi executat de un regim mafiot cu care lucrase. 
De ce Sebi Ghiță nu spune nimic de acești bani, de exemplu despre cei din Elveția? Acești bani au fost scoși din țară inclusiv în valize( vă spune ceva povestea cu “valizele din Băneasa?) Pentru că aceasta este polița lui de asigurare, pe de o parte în fața autorităților române, în speță a SRI, dar și a grupului mafiot Coldea-Kovesi, cel care deține acești bani.
Cred că a venit timpul ca autoritățile internaționale și naționale, fie ele servicii secrete sau alte instituții, să-i pună lui Sebastian Ghiță această întrebare; și să înceapă cu Elveția și cu valizele de Cash cărate peste graniță, cu protecție asigurată de SRI. 
O să aveți mari surprize.
Vă doresc o săptămână minunată!

GELU VIŞAN

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14