ODISEEA CONTINUA!

hchdhfjhj

Împopoțonat cum mă vedeți în poza de mai sus (fotografiat la magazinul din care-mi cumpăram aproape toate cele necesare în perioada banditemiei), am ieșit acum o oră de la a în -șpea tură de audieri la Colegiul Medicilor . Am cinci dosare pe rol, pentru două dintre ele am primit (și deja contestat) sancțiuni - avertisment scris pentru că am scris „cei mai proști dintre medici lucrează în DSP-uri” - și vot de blam pentru interviul princeps, al lui Pompiliu Diplan , din iunie 2020.

Speța de astăzi a constat în propunerea de sancționare a mea pentru vina de a fi semnat alături de alți 127 de medici, comunicatul de presă „  Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!” , din aprilie 2021, inițiat de Dragos Dinulescu - https://www.activenews.ro/.../ACTUALIZARE-128-MEDICI...

După ce le-am explicat că nu numai că am semnat, dar am avut o contribuție importantă la redactarea comunicării - și ulterior la obținerea comunicării unor semnături - sa declanșat avalanșa asupra mea. Pe unul dintre membrii comisiei - o doamnă profesor de ATI - corifeu al medicinei românești - probabil că îl voi viza ceva vreme... Câtă vehemență!

Spre deosebire de alte dați, acum am ieșit chiar cu un gust amar. Pentru că mi-am dat seama că - dacă golănia ar reîncepe mâine, tot singur aș fi - iar represaliile asupra mea ar fi și mai intense. Istoria se va repeta, nimeni nu a învățat nimic din ororile acestor trei ani.

Cel care mă trebuie să nu sunt „atent la subiectele zilei” crasă a sasului jimbat), le ofer crâmpeie din programul meu de început de toamnă:

- miercurea trecută, proces cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pentru că a clasat un caz clar de abuz împotriva mea (amânat pentru noiembrie);

- astăzi, CMR;

- mâine, recurs al UMF Iași la Curtea de Apel (un proces câștigat de mine la fond, în speța că am devoalat public discuțiile din Comisia de Etică).

Cu UMF-ul am câștigat totul și mai sunt, probabil, încă două recursuri din patru posibile. Am pierdut însă un proces, în primă instanță, cu CNCD (care a concluzionat că eu nu am fost discriminat de către conducerea instituției la care lucrez), iar termenul de recurs este ianuarie 2024. Norocul meu a fost Casa de avocatură Tuca Zbarcea & Asociatii, avocații Dana Busini, Silviu Hromei și Florentin Tuca însuși, care nu m-au abandonat nicio secundă în toți acești ani, m-au apărat pro bono (vă dați seama cât ar fi costat dacă aș fi fost singur); în ședințele de judecată însă mă reprezentam singur.

Cu lucruri de astea mă ocup, îmi cer iertare că nu am calculat traiectoria dronei.

Celor care-mi spun „gata , pLandemia s-a încheiat, e bine să nu mai abordăm subiectul, devine plictisitor” , le răspund că:

a) vinovații de ticăloșiile extreme la care populația a fost supusă nu trebuie să scape nepedepsiți! cel puțin eu nu voi abandona acest demers niciodată;

b) nu, nu sa încheiat, ci doar sa odihnit - sunt semne evidente că derbedeii lumii vor reîncălzi ciorba minciunilor în scurt timp.

Și nu, nu am uitat de promisiunea cu serialul, dar trebuie să mai am răbdare un pic. Toți - absolut toți - vor apărea cu nume și prenume, cu ce au zis și ce au făcut.

RAZVAN CONSTANTINESCU

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <