NE ÎNTOARCEM LA COMUNISMUL SALBATEC GLOBALIST!

bhdgfhj

Încep pregătirile pentru euro digital: 30.000 0de euro/persoană va fi plafonul impus de BCE. Restul banilor se pierd!

Banca Centrală Europeană a făcut miercuri întră un pas spre lansarea versiunii digitale a euro, „care va permite locuitorilor zonei euro să facă plăţi electronice „în siguranţă şi gratuit.”

BCE a anunţat că va începe la 1 noiembrie „o fază de pregătire” de doi ani pentru euro digital, în care va finaliza reglementările, îşi va alege partenerii din sectorul privat şi va efectua operaţiuni de „testare şi experimentare”.

„Până acum, BCE nu a putut comunica clar valoarea adăugată pe care o poate aduce euro digital”, a afirmat Markus Ferber, europarlamentar din Germania.

BCE susţine că un euro digital va crea concurenţă pe piaţa plăţilor dominată de companiile americane. Răspunzând temerilor privind dificultăţile cu care se vor confrunta băncile comerciale după lansarea monedei digitale, BCE a precizat că va fi stabilit un plafon pentru sumele de euro digitali pe care îi poate deţine o persoană fizică şi probabil în regiune plafonul va fi de 30.000 euro. Peste aceasta suma, valorile bancare se pierd si nu pot fi convertite.

Euro digital va fi distribuit de BCE, de băncile comerciale şi de furnizorii de portofele digitale. Va fi disponibil rezidenţilor din zona euro şi cetăţenilor săi de peste hotare. Plăţile electronice în UE au crescut de la 184.200 miliarde de euro în 2017 la 240.000 miliarde de euro în 2021, accelerate de pandemie, conform datelor Comisiei Europene.

Euro digital este menit să rezolve deficitul de furnizori europeni de servicii de plată. Pentru ca euro digital să fie interoperabil cu monedele digitale ale altor bănci centrale, BCE lucrează îndeaproape cu băncile centrale din SUA, Marea Britanie, Elveţia, Canada, Japonia şi Suedia. În iunie, Uniunea Europeană a propus măsuri pentru stimularea concurenţei în sectorul serviciilor de plată, acordând suport legal unui euro digital, ceea ce înseamnă că va fi acceptat ca mijloc de plată.

Sclavia totala vine în Uniunea Europeana.

Nimeni nu va mai putea deține mai mult de 30000 euro digitali. Tot ce este peste aceasta suma se va PIERDE, va fi șters, vor fi nationalizati, ca si cum nu i-ai avut niciodată.

Sa vedeți jale in Romania când se vor trezi toți îmbuibații noștri care acum ne sfidează din mașinile lor scumpe, din viața lor de lux, terenuri, vacanțe exotice, când se vor trezi aliniați cu toți  amărăștenii și OBLIGAȚI să alergre lunar sa își câștige ăia MAXIM 3000 euro pe care socialismul științific propagat de Bruxelles si executat de Ciolacu, Ciucă si Johannis ii va lovi în plin, direct in față.

Deja România – prin declarațiile făcute de Ciolacu  - de la anul viitor limitează plățile în numerar la 5000 lei (1000 eur)! Ne aliniem tovarăși burghezi!

ALCORA  MARINESCU

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?