NATIONALA LUI EDI

yhdhdjhj

Uraaaa! Extraordinaaaar! Fantastiiic! Nemaipomeniiit!

Aseară – în prezența a încă aproximativ 30000 de idioți care se declară împătimiți de fotbal și în mod deosebit ai „Naționalei lui Edi” – echipa a câștigat în extremis cu 2-0.

Au plătit bilet și au mers pe Național Arena - într-un gest de total masochism și imbecilitate - o galerie mobilizată în special de forțe politice, respectiv partidul AUR, un partid aflat sub controlul actualului Sistem globalist mafiot! De fapt, cei care au plătit ieri bilet la acest meci cu o „națională” nerecunoscută oficial de statul român și care face parte din circul globalist mondial, s-a desfășurat exact în același stil catastrofal sub numele de „Naționala lui Edi”, fiul retărdel al lui Tata Puiu, care l-o fi făcut cu piedica pusă între două meciuri ale lui Steaua București.

Lumea „bună” din România deja a înțeles că „Naționala lui Edi nu este sinonimă cu Echipa Națională a României, adică este o adunătură de golănași plini de ifose și pretenții, plătiți nemeritat de bine pe la cluburile aflate sub nivelul mării din „Superliga”.

Mazete penibile de culoare incertă făcute vedete de guralivii patroni de club ca să le crească cotele în vederea vânzării, toată această adunătură care se joacă de-a fotbalul cu Onoarea României, a reușit în sfârșit aseară printr-un hazard al sorții să câștige în extremis în ultimele zece minute, după ce efectiv s-au dat de ceasul morții tot meciul arătându-ne adevărata valoare pe care o au.

Este echipa Mafiei, echipa Mafiei lui Burleanu&Stoichiță, a clanului Iordănescu&Becali&Tv-urile cu canale de sport, adică exact aceia care întrețin cu bani și publicitate toată această mascaradă cu rădăcini politice care ne face de râs de două decenii prin lume.

Meciul de aseară dovedește că avem încă destul de mulți idioți care prin consecință vor face posibilă perpetuarea acestei clase politice aflate încă în parlament, cu posibilitatea să se dezvolte în viitor echipa de zgomote a partidului AUR, o galerie de huligani ce odată ajunși la putere - susținut de pleava societății românești - va coborî și mai mult decât a reușit să facă USR în scurta lor peripeție la guvernarea țării.

Un meci întreg proștilor le-au țâțâit iarăși „șezutul” privind cu disperare cum golanii aliniați în teren care reprezentau o fostă țară devenită colonie, se chinuiesc să bage mingea în poarta unei țărișoare cât două județe și care profită de școala iugoslavă de fotbal cu care au rămas în genele lor din naștere.

Doar pronia cerească o fi vrut să învingem la două goluri distanță, dar mai degrabă este  lucrătura Diavolilor din Talpa iadului care a pus umărul să mai țină în luptă această echipă demnă de rușine.

Edi Iordănescu este el însuși o Catastrofă plină de ifose și de  tupeu, un necunoscut în fotbal ce profită numai de gloria lui tătâne-su care a profitat din plin politic în vremuri apuse și a ajuns general pe terenul de fotbal al armatei române, cu care și-a făcut carieră. Iordănescu-Tatăl a ținut cu tot dinadinsul să facă din beizadelele lui Edi și Maria, odraslele pe care le-a pus cu mâna cu care se închină, pe locuri nemeritate, dar de unde se fac de râs în ochii românilor: Maria, o agramată incultă ce o fi trecut prin școală ca gâsca pe apă în calitate de fiică de „general” fără să-și „umecteze” penajul, iar Edi, un bolovan care nu a performat deloc în fotbal, spre disperarea lui Tata Puiu.

Se vede de la o poștă, că Mafia actuală luptă cu disperare să izoleze generația de aur și de asta refuză cu obstinație să-l folosească pe tânărul Hagi, ca răzbunare împotriva lui Gică Hagi și Gică Popescu cu colegii lor de generație.

Se dorește parcă să ne facem de tot râsul, scopul este doar devalizarea bugetului imens al Federației de Fotbal, cu bani escrocați împreună cu câteva posturi de televiziune și atât.

Golănimea din fotbal se exprimă prin golănimea prezentă pe stadion, mai ales când joacă Naționala (acum a lui Edi).

Dacă extrapolăm puțin și gândim că și în această situație - când populația a înțeles în sfârșit Adevărul - că nu se dorește mai mult, iar selectarea se face exact în acest scop și la antrenori și la jucători, totuși merg atât de mulți tembeli plătitori de bilet, iar asta este cutremurător! Naționala lui Edi trebuie boicotată de români! Cu orice preț! Va ajunge prin hazard la C.E. și acolo ne vor umili toate echipele participante! Mai bine NU!

De aici se poate trage concluzia CINE  va merge la vot și mai ales CUM  se va vota la anul viitor.

Înțelegem gândirea inculților, a celor care au în capurile lor aproape goale în care înoată lejer creierul că iubesc fotbalul mai mult decât orice pe lume, dar asta denotă că societatea s-a degradat atât de tare, încât nu mai poate înțelege câte fire nevăzute există între ceea ce se petrece la acest nivel și populație.

Este încă o metodă de intoxicare, un mijloc de manipulare și de îndobitocire, de anihilare a oricărui orgoliu național, a luptei globalismului cu popoarele lumii.

AUR a scos la înaintare pentru o manifestare ieftină și xenofobă o galerie plătită de George Simion, care a dorit cu orice preț să atragă atenția pentru a câștiga capital electoral și asta în detrimentul României, ce va fi continuu sancționată și penalizată de forul european!

Pe ei nu îi interesează asta, îi interesează și sunt biciuiți de Sistem să ajungă la guvernare masiv, cu orice preț, ca să nu voteze lumea adevăratele forțe politice patriotice și suveraniste.

Rușine Naționala lui Edi”, rușine golănime AUR-ită care prin tot ce faci aduci numai prejudicii României!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?