LEPADATURILE

jchfhjj

Am să mă opresc aici în mod special asupra Lepădăturilor! Asupra acelor lepădături care muncesc pe mulți bani plătiți de noi, societatea românilor din țară și din diaspora acestor jeguri împuțite și ticăloase care lucrează în „SERVICII”, anume în acele Servicii de intelligence române escamotate în STS și/sau SPP-ul aflat de aproape douăzeci de ani sub comanda generalului de securitate Lucian Pahonțu.

Pahonțu a depus cândva, când a făcut Școala de la Băneasa, un jurământ la absolvire și la înaintarea în gradul de locotenent de securitate . Acel jurământ militar declara credință POPORULUI ROMÂN și țării numite România și mai jura să fie gata oricând să-și dea viața dacă este nevoie pentru aceste valori.

Nu știu ce o fi fost în capul de pe umeri al tânărului ofițer Lucian Pahonțu, dar și al altora de teapa lui. Omul s-a transformat oricum într-un jeg ordinar, o javră din padocul de câini turbați ca și Javra Ceacâră Băsescu, cel care a reușit să aducă ticăloșia la rang de putere în stat și să numească nonșalant România drept stat mafiot.

Băsescu l-a pus imediat ce a urcat pe tronul din buda Cotrocenilor pe colonelul de securitate Lucian Pahonțu la gradul de general și apoi la făcut șef peste gorilele securiste care sunt chipurile înlocuitoarele de drept ale reptilelor din fosta Direcție a cincea care îl apăra de muște pe Ceaușescu, că oricum de trădători nu au putut să-l apere.

Împuțiții de azi din lupanarul patronat de Lucian Pahonțu sunt probabil culeși din toate scursurile umane din România și selecționați după orice alt criteriu decât inteligență, cultură și moralitate, ci doar probabil să tragă cu tot armamentul din dotare, să sară jos la comandă de pe sânii unor muieri cu cracii sprijiniți de lustră, să vâneze animale nefericite de la zece metri cu o pușcă cu lunetă de mii de dolari bucata și în rest, doar să citească un text pe internet și unde văd că cineva crâcnește împotriva regimului terorist instituit de la Băsescu încoace, preluat pe culmi de sașii Johannis și Helvig, să apese un buton prin care blochează sau suspendă contul vinovatului.

Acești împuțiți care s-au transformat în iude românești care se pișă efectiv pe toți cetățenii – din ce în ce mai mulți – ce se exprimă nemulțumiți împotriva hienelor politice care au devalizat Țara, au fost ascunși după cum a dezvăluit cunoscuta jurnalistă Iosefina Pascal într-un Reel distribuit pe rețelele de socializare - sub pulpana SPP, o structură militarizată dotată până în dinți cu echipamente ce depășesc probabil miliarde de euro, menite doar să supravegheze „non-stop” poporul român pe toate rețelele de socializare pentru a fi chipurile la curent cu „starea de spirit” ca să poată ei apăra „profesional” pe escrocii din clasa politică de populația înfuriată din ce în ce mai tare. Asta face mai noi SPP-ul, că de fapt altă treabă decât a însoți pe bandiții din politică atunci când merg la curve - ca să le păzească spatele de eventualii ochi indiscreți - pentru a nu putea fi șantajați, nu fac! Însă datele cu care sunt șantajabile aceste reptile hrăpărețe sunt desigur transmise și stocate de alte structuri ale SRI, care apelează imediat la secretele de care au nevoie ca să mânuiască în liniște păpușile marionete.

În altă ordine de idei, SPP-ul lui Lucian Pahonțu se ocupă de carotarea și boicotarea tuturor intelectualilor patrioți români care se zbat din răsputeri cu mâinile goale și cu arma cuvântului scris să schimbe mentalități la populație, să le deschidă ochii peste care noua securitate a așternut un glaucom general și să combată cu propriile forțe masiva intoxicare făcută prin mass-media mainstream coruptă și aservită în totalitate Sistemului „staului mafiot” corupt.

Ce fac Pahonțu și oamenii săi din subordine? Închipuiți-vă într-un parc generos cu o grădină botanică de invidiat, pe caniculă toridă sau pe ger cu viscol, că din mijlocul său țâșnește o clădire sub formă de turn îmbrăcată în sticlă și cu parcări supraetajate subteran, care adăpostesc sute de mașini „bengoase” și unde lucrează ofițeri din subordinea lui Pahonțu, care au împărțite rețelele de socializare pe servicii și birouri, pe regiuni și provincii, oameni care lucrează non-stop în ture și care scanează cu repeziciune folosindu-se de programe sofisticate care se opresc și selectează toate postările după cuvinte „cheie”. Atunci, ofițerul se oprește, îl citește rapid „în diagonală” apreciază cu discernământul său nocivitatea transmisă populației și pericolul de a prinde la public, iar apoi aplică postării una dintre metodele avute la îndemână. Pedepsește autorul ca să se învețe minte, să nu mai îndrăznească niciodată să șeruiască măcar asemenea texte care deranjează Sistemul, îi interzice publicarea timp de o lună, două, nouă, îl supune unor cazne de logare la cont trecându-l prin furci caudine, aplică eventual pe text, online, pentru 1,2,7 zile - un program de nimicire a textului pentru a-i îndepărta pe cititori sau pentru a-l compromite pe autor în fața cititorilor...

Asta fac oamenii lui Pahonțiu – ceilalți decât gorilele tip body-guard care umblă la „clift” cu cravată neagră, cămașă albă și costum Armani de sub care cunoscătorii pot sesiza vesta antiglonț și harnașamentul tocului de pistol Glock.

Șoferi pe mașini bengoase, antrenament la sală de sport cu instructori emeriți, control strict la curve, salarii mai mari decât la profesori doctori universitari. Hoteluri în toate stațiunile, cu circuit închis, restaurante cu circuit închis, bălți și lacuri cu pește cu circuit închis, păduri cu vânat, protecție specială în fața controalelor de poliție la o încălcare a codului rutier. Vă mai spun? Mai știu, dar vă las să le ghiciți și voi, să vă puneți și voi puțin mintea la contribuție...

Uite ce a devenit România de trei decenii după „revoluție”! Uite pentru ce luptă azi o mână de cel mult o mie de intelectuali patrioți cu adevărat care sunt sub lupa reptilelor lui Pahonu - dotați cu cele mai noi și sofisticate sisteme audio-video, cu cei mai buni specialiști în IT care luptă cu proprii concetățeni care au crezut și s-au sacrificat pentru altfel de democrație, una adevărată - în care au crezut și au avut nădejde când erau tineri, de30-40 de ani!

Știm că limitați numărul de LIKE-uri acelor postări cu priză la public care sunt împotriva acestui Sistem. Și noi urinăm pe ele ca și voi, pentru cpă noi cunoaște această acțiune „secrtetă” a voastră! Nu LIKE-urile ne interesează că sunt false ca și SONDAJELE  făcute sub controlul vostru! Jeguri împuțite, pe noi ne interesează faptul că românii care au deschis ochii sunt din ce în ce mai mulți, iar acești români vă vor alunga cu pietre peste tot după ce vom pune în fruntea țării oamenii potriviți!

Ce a ajuns România cu împuțiții care și-au trădat țara și poporul, care au trădat Jurământul Militar precum acest împuțit cu grad de general colonel înaintat pentru acte de Trădare Națională și nu pentru acte de bravură sau sacrificii făcute în slujba poporului român!

Acești ticăloși care fac Poliție Politică și blochează pe cetățeni ca să ia legătura cu oamenii politici în care au încredere și îi reprezintă interesele, precum senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă și alte câteva nume de încredere, sau oameni apropiați acestora. Aceste jeguri împuțite fac blocadă și opresc orice mesaj sau email să ajungă la Diana Șoșoacă de exemplu, chiar la adresa ei de email pe care a transmis-o public într-un videoclip al domniei sale, îndemnând oamenii să-i scrie despre problemele lor la Senat! La Senatul României, ÎMPUȚIȚILOR! Nemernicilor, lepădăturilor, viermi jalnici ale coloniștilor cărora le-ați predat Țara fără luptă, fără nicio opoziție.

Pentru asta trebuie să luptăm și să votăm masiv oameni de încredere! Să votăm copleșitor, să nu puteți voi număra, să nu puteți voi ascunde voturile, iar dacă totuși veți face asta, să ne răsculăm cu adevărat, nu prostiți și intoxicați ca în 1989, iar de data asta să vă nimicim pentru totdeauna!

O țară fără viitor pentru copiii și nepoții noștri nu are niciun rost, nicio motivație, iar dacă vreți să transformați populația în carne de tun trimițându-i obligatoriu să apere Ucraina sau NATO de ruși, veți vedea ce pot face românii cu armamentul cu care îi veți înzestra. Dacă tot vot trebui să moară, măcar să moară pentru cine trebuie, adică pentru aceia pe care voi, Împuțiților, i-ați trădat!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?