LA VÂRFUL PIRAMIDEI, RAUTATEA MAXIMA!

bhdhgh

În articolele anterioare am văzut cum elitele financiare care conduc lumea operează din interiorul statelor suverane, care sunt deasupra legii. Sunt linii de sânge antice ale regalității și nobilimii, care cred că „dețin” umanitatea.

Sunt aceste familii ascunse la cel mai înalt nivel al piramidei puterii care controlează lumea? Nu. Mai sunt de dezvăluit...

Acest următor nivel de informații poate fi deosebit de provocator pentru unii cititori, deoarece este atât de ieșit din lume - la propriu. Pentru a vă ajuta să înțelegeți realitatea a ceea ce sunteți pe cale să învățați, voi oferi mai întâi câteva elemente istorice de bază. Când ne uităm la istoria lumii, există un lucru care iese în evidență:

În fiecare cultură, peste tot pe pământ, un lucru a fost întotdeauna în centrul fiecărei societăți: venerarea entităților demonice.

Egiptul antic, Babilonul, Roma și Grecia erau profund încorporate în practicile spirituale care implicau de obicei două lucruri: abuz sexual și sacrificiu uman. Acest lucru se aplică oricărei părți a lumii, fie că este Africa, Asia, America, Europa - este literalmente la nivel mondial.JDHFHJGFH

Creștinismul și islamul se referă la entitatea spirituală întunecată cunoscută sub numele de Satan (care înseamnă adversar sau inamic). Dar există și alte ființe. O entitate spirituală proeminentă care a fost adorată de-a lungul istoriei umanității se numește Moloch (care este menționat și în Scriptură). În diferite culturi din întreaga lume el este cunoscut sub diferite nume, cum ar fi Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos și Cronus. În islam de exemplu, Mo-lech este numit Malec sau Malik.

Multe nume confirmă venerarea la nivel mondial a acestei entități demonice.

Moloch este descris ca un om cu cap de taur. În ceremonii, statuile acestui demon erau încălzite cu foc și odată ce mâinile întinse sclipeau, în ele erau așezați bebeluși vii. Pentru a înăbuși strigătele îngrozite ale copilului ars de viu, se asculta muzică tare.

Aceasta este istoria umană de bază de care fiecare dintre noi ar trebui să fie conștient. Când călătoriți oriunde în lume, rămășițele arhitecturale ale sacrificiului uman pot fi adesea văzute în diferite locații. În America de Sud, piramidele aztece, de exemplu, marchează peisajul. În vârful acestor piramide, oamenii au fost sacrificați forțelor spirituale întunecate. În Europa, acest lucru a fost făcut de druizi; în Africa de către şamani; în Egipt de către marii preoți și așa mai departe. Sacrificiul uman a fost în centrul majorității culturilor din întreaga lume.

Odată cu răspândirea creștinismului, această practică îngrozitoare a fost abolită în sfera publică, dar nu a fost eradicată din societate. Mai degrabă, mulți slujitori ai tărâmului întunecat au continuat să practice aceste ritualuri în secret.

Și aici ajungem acum în vârful piramidei puterii mondiale... În fiecare „resursă” de calitate despre acest subiect, veți găsi o documentație abundentă, care la nivelul suprem al structurilor de putere - abuzul sexual ritual și sacrificiul uman - sunt încă practicate.

Un exemplu în acest sens a fost dezvăluit de Ronald Bernard, un fost bancher care a lucrat la un nivel înalt al imperiului financiar mondial.

ncbghgBernard a mutat sume incredibile de bani pentru conducătorii ascunși și a ajuns la o înțelegere clară a ceea ce se întâmplă în aceste cercuri. El depune mărturie că la nivelurile superioare ale elitelor financiare, majoritatea oamenilor sunt membri ai unei religii numite luciferianism. Ronald a participat la unele dintre mesele lor satanice, care implică mult alcool și imoralitate sexuală.

La un moment dat a fost invitat să participe la întâlniri la nivel înalt din Germania, unde copiii urmau să fie sacrificați. I s-a promis că acest lucru va deschide larg porțile către puterea astronomică și marea bogăție pentru el personal. În loc să mute miliarde pentru conducătorii financiari, el ar deveni el însuși miliardar. Tot ce trebuia să facă era să-și pună conștiința în congelator - la minus 100 de grade.

Aceasta este motivația din spatele practicii crude a sacrificiului uman: în schimbul oferirii de oameni (în special bebeluși și copii) forțelor demonice, elitele primesc putere și bogăție din tărâmul întunecat. Aceasta explică resursele lor financiare extraordinare și influența lor incredibilă la nivel mondial.

Ronald Bernard a refuzat să ia parte la aceste clipe de groază și a lăsat în urmă lumea elitelor financiare conducătoare. A fost torturat până la moarte, apoi a avut o NDE (experiență aproape de moarte) și a revenit în mod miraculos la viață în spital. După ce a slujit tărâmul întunecat, Ronald a simțit că i s-a oferit o a doua șansă pentru a restabili daunele pe care le-a provocat omenirii. Acum și-a dedicat viața creării unui sistem financiar alternativ, care să-i ajute pe oameni să scape de sistemele tiranice ale elitelor.

Mărturia extrem de revelatoare a martorului ocular a lui Ronald Bernard poate fi văzută într-un videoclip pe care îl găsiți în versiunea online a acestei postări. Urmăriți acest videoclip.

Distribuie asta!

Cel mai bun mod de a partaja acest mesaj este accesând versiunea online (vezi linkul de mai jos), unde găsiți toate butoanele de partajare a rețelelor sociale. De asemenea, puteți copia adresa URL de mai jos și puteți posta pe toate conturile dvs. de socializare.

https://stopworldcontrol.com/hidden

DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, redactare,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?