A IESIT CUCUL LA AL 12-LEA CEAS!

ndhnfgjhjhh

Nu cred ca la această oră, România să fi fost admisă în Schengen. Este joi, iar azi ar fi firesc și drept ca România să fie admisă în Schengen, dar Tovarășul cancelar Karl Nehammer al Austriei, nu este de acord, sub pretextul că firmele austriece din România, sunt „maltratate”!

  Alo! Tovarășule Nehammer! Imperiul austro-ungar a fost anihilat acum peste 100 de ani în urmă, mneavoastră ați coborât din copac azi?! OMV este  maltratată în România?! G.Schweighofer - termita pădurilor României - este maltratat în România?! Compatrioții mneavoastră din Marea Neagră, sunt maltratați?! Pentru ce stabiliți încă o amânare a României până în martie 2023?

  Chiar credeți că Johannes Hitler de România, Bogdan Aurescu și Ciucă vă vor da pe tavă toate resursele naturale ale României?!

  De peste 11 ani România este amânată în mod grobian de către sataniștii reptilieni cuibăriți în cele mai influente structuri UE,NATO,FMI,SUA!!!

   Americanii ne aruncă praf în ochi cu un dispozitiv anti rachetă la Deveselu dar nici azi nu ne dau vize pentru...SUA, însă pregătesc cu multă perspicacitate pământurile României pentru război cu Rusia!

  Ucrainenii se laudă că doboară peste 50% din rachetele rusești, ba chiat păeste 70%, cu antiaeriene, dar americanii sataniști și-au construit pe teritoriul României bază militară neonazistă - parte componentă din Al Patrulea Reich pentru...anihilarea rachetelor rusești...

   Pentru ce este posibil așa ceva?! Pentru că votăm analfabeți șarlatani, curve și curvari, să ne reprezinte interesele în țară și peste hotare!!! Rebuturi sociale, care nu au nimic comun cu principiile politice, nu manifestă interes pentru poporul român și nu empatizează nicicum cu poporul!

  Cu halul de Johannes Hitler de România la Cotroceni, cu halul de măscăriciul Bogdan Aurescu la Externe, cu halul de plagiatorul general de carton Ciucă premier, suntem faliți!!! Vânduți pe tavă ocultei criminale mondiale!!!

   Deșteaptă-te române... dacă mai ai ceva putere și demnitate...

   Suntem obligați să ieșim în stradă!!!

   Eu și încă peste 7,8 miloane de români l-am votat de două ori pe neonazistul Johannes Hitler de România!!!

  Avem obligația să îl îndepărtăm din Cotroceni pe 25 decembrie!!!

STELIAN  BALTEANU

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14