(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

hfhfjdbhvfjjk

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Fraților, avem perspective, avem soluții! Țara e salvată! Are AUR-ul tot ce trebuie. În AUR a intrat zilele astea unul despre care zice lumea că e șeful la imperiul păcănelelor.

Gata, națiune, bugetul e rezolvat. Pensii, salarii, toate datoriile curente vor fi plătite din păcănele. Ești membru AUR, votezi cu alde Simion, duci lunar pensia ori salariul la păcănele și câștigi. Îți dublezi banii. Ce majorarea lui Ciolacu? La dublu frate, la dublu! Să fie masa bogată, tot românul - de la pensionar la cocălar - să aibă bemweu, cel puțin unul, și bani de un plin. Să ne invidieze bulgarii, să fie bogăție! Ăsta, șeful la lumea păcănelelor, ne zice că se războiește cu Ciolacu până îl face să renunțe la legea de scoatere din orașe a sălilor de păcănele, că se opune ciolacul la prosperitatea garantată de el.

Și dacă tot v-am dezvăluit programul economic și bunăstarea pregătite de AUR, bă, nene, eu mă tot gândesc la Terheș, zis și Americanul. „Patrihoțul” ăsta are dublă cetățenie - română și americană. Unii spun că e un fel de agent de influență american, că cică CIA l-ar avea în inventar. Posibil, naiba știe! Oricum, l-am văzut cu Slava Ucraina în gură până a făcut afte. Mai avea puțin și ne trimitea pe toți pe front. Acum a lăsat-o mai moale. Cred că nu mai e nevoie, odată ce Zeky îi bate pe ruși de îi zvântă.

Popă, popă (în fine, fost popă), dar pare că îl are pe Necuratul în el. Dar trecem peste antiteza Iad/Rai și vă pun următoarea întrebare: Dacă el a depus jurământ de credință americanilor la dobândirea cetățeniei de peste ocean, cui îi e ăsta loial? Statului român ori lui Biden?

Pe bune, când te apuci să te uiți la ăștia dincolo de gargara pe care o fac, începi să îi dai dreptate lui Șoșo, cum că toți îs vânduți și fac parte dintr-o schemă, alta decât aia care are un calcul în care se includ interesele românilor.

GOGU  ORLANDO

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30