(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

hfhfjdbhvfjjk

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Fraților, avem perspective, avem soluții! Țara e salvată! Are AUR-ul tot ce trebuie. În AUR a intrat zilele astea unul despre care zice lumea că e șeful la imperiul păcănelelor.

Gata, națiune, bugetul e rezolvat. Pensii, salarii, toate datoriile curente vor fi plătite din păcănele. Ești membru AUR, votezi cu alde Simion, duci lunar pensia ori salariul la păcănele și câștigi. Îți dublezi banii. Ce majorarea lui Ciolacu? La dublu frate, la dublu! Să fie masa bogată, tot românul - de la pensionar la cocălar - să aibă bemweu, cel puțin unul, și bani de un plin. Să ne invidieze bulgarii, să fie bogăție! Ăsta, șeful la lumea păcănelelor, ne zice că se războiește cu Ciolacu până îl face să renunțe la legea de scoatere din orașe a sălilor de păcănele, că se opune ciolacul la prosperitatea garantată de el.

Și dacă tot v-am dezvăluit programul economic și bunăstarea pregătite de AUR, bă, nene, eu mă tot gândesc la Terheș, zis și Americanul. „Patrihoțul” ăsta are dublă cetățenie - română și americană. Unii spun că e un fel de agent de influență american, că cică CIA l-ar avea în inventar. Posibil, naiba știe! Oricum, l-am văzut cu Slava Ucraina în gură până a făcut afte. Mai avea puțin și ne trimitea pe toți pe front. Acum a lăsat-o mai moale. Cred că nu mai e nevoie, odată ce Zeky îi bate pe ruși de îi zvântă.

Popă, popă (în fine, fost popă), dar pare că îl are pe Necuratul în el. Dar trecem peste antiteza Iad/Rai și vă pun următoarea întrebare: Dacă el a depus jurământ de credință americanilor la dobândirea cetățeniei de peste ocean, cui îi e ăsta loial? Statului român ori lui Biden?

Pe bune, când te apuci să te uiți la ăștia dincolo de gargara pe care o fac, începi să îi dai dreptate lui Șoșo, cum că toți îs vânduți și fac parte dintr-o schemă, alta decât aia care are un calcul în care se includ interesele românilor.

GOGU  ORLANDO

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?