GÂSTELE AU APARAT ROMA, GAINILE APARA DEMOCRATIA ROMÂNEASCA!

hfhfjdkjjkj

„SUA CONSTRUIESC CEA MAI MARE BOMBĂ NUCLEARĂ DIN ISTORIE” (știre care s-a lăfăit un timp îndelungat pe burtiera A3/CNN, cu prilejul HALLOWEEN-ului tradițional, românesc sută la sută, din 31 octombrie 2023)

În sfârșit, o veste bună! Așa, da! Răducu, bucuros nevoie mare - de parcă o fabricau ăia la el în cadă -  s-a fascinat pe dânsul de emoție, pe Putin l-a trecut un junghi intercostal iar ayatollahul Iranului plin de mânie, a dat cu turbanul de podea. În schimb eu voi dormi mult mai liniștită la noapte, deoarece am aflat că se ocupă cineva de siguranța mea personală, ca să nu mai spun că știu și de la Geoană (viitorul președinte al unei nefericite țări, care are de 19 ani niște președinți de te-nfiori ca-ntr-un halloween continuu) că „niciun centimetru pătrat...” da’ niciunul, știi?

E-he-hei... că ANTENA3/CNN doar e o televiziune serioasă, cu știri calitativ superioare. Ea când îți oferă suport moral, ți-l oferă și gata! nu ca rivala ROMÂNIA TV, unde „jurnalistele”... sigur, e și ele profesioniste, da’ are niște știri cam slăbuțe, mai mult de la intern... Adică așa:

„Nivelul de trai al populației este din ce în ce mai greu” (o duduie, la ROMÂNIA TV, 29 octombrie 2023, ora 8:27)

„MuziCA CAre îmbină două generații: trecutul și prezentul” (altă duduie, la ROMÂNIA TV, 29 octombrie 2023, ora 8:47)

„Aduce o generație din spate care cumva sunt destui tineri la noi care ascultă muzică clasică” (înc-o duduie, mult mai „bazată” intervievată de ROMÂNIA TV, 29 octombrie 2023, ora 8:48)

...și, în fine, moțul pe colivă:

„În județul Teleorman sunt cinci exploatații de păsări și una de prepelițe (în fine, tot o duduie, la ROMÂNIA TV, 29 octombrie 2023, ora 9:15)

Deci: „...cinci exploatații de păsări și una de prepelițe”... deoarece toată lumea știe că prepelițele e insecte și are elitre, cheți, patru picioare și-mpunge oamenii cu singurul lor corn din frunte...

În nici o oră de știri, galinaceele de presă de la ROMÂNIA TV ne-au transmis toate aceste informații esențiale. Restul știrilor, aproape la fel de tari, au fost „cu contesa digitală” și cu Dorian Popa, cred.

LUMINITA  ARHIRE

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?