FIE PÂINEA BUNA, REA, CÂSU-CUȚU N-O MÂNCA...

hdghfgf

Te crucești frate câtă prostie, cât tembelism, câtă mârșăvie până la urmă există în țărișoara asta ajunsă de plânsu lumii, la câți proști mai trăiesc pe metrul pătrat și la câtă prosteală fabricată de idioți se scuipă zilnic pe sticlă, exact ca „gură-cască” să aibă pe ce pune botul ca să nu moară de foame...!

Băăă, pur și simplu îmi venea să dau cu toporul în plasmă sau să o arunc de la etaj, dar sunt ghinionist! Nici topor nu mai am de când încălzesc cu centrala pe gaz și locuiesc doar la parter și nu la etaj.

Vine jigodia asta ticăloasă pe care sasul a pus-o cu „mânurile” sale „câș”, pe scaunul din closetul Primului ministru și dă cică o conferință de presă ad-hoc, „la botul calului ”, după o „întrunire a coaliței”, adică un conclav de călăi.

Îmbulzeală mare de maimuțe cu cracurile dezgolite și decolteuri adânci ca și strâmtoarea Gibraltar și câțiva flăcăiandri tomnateci care cară camere de luat vederi și microfoane cu girafe, cabluri de legătură, harnașamente cu aparate de fotat purtate la gâtlej. Circ, circ, circ, totul pentru prostit pe proști la Știrile de seară și de breaking news-uri...

Din toate necazurile cu care se confruntă azi România sub bocancul  gloduros cu care calcă prin căcatul patriei guvernarea liberală, UN FĂTĂLĂU, care se intitulează Reporter de teren al unei tembeliziuni, care nici nu merită să îi pomenesc numele, întreabă „dur” și vădit războinic pe premier dacă știe cât este prețul unei franzele. Auzi, fa, gagico! Să te fotă pe tine grija de parcă ești neam cu Dabija dacă Câțu-Cuțu știe cât costă o franzelă? Fa nebunule, fa, păi Premierul nu are în sarcinile sale de serviciu nici să știe cu cât vând jigodiile de speculanți pâinea și nici nu umblă el să o cumpere! La funcția lui chiar că nu are el treabă cu asta. Mănâncă săracul pe unde apucă, mănâncă pe sponci, pe fugă, la câtă treabă are el sărăcuțul cu atâtea miliarde de euro câte jonglează, câte probleme are cu escamotarea lor, cu prostirea românilor, etc

Primul ministru l-a șuntat scurt pe idiotul aia, răspunzând că el nu prea mai mănâncă pâine, dând dovadă că e prost și nu e iute la minte, că ar fi trebuit să-i râdă fufei în nas și să-i răspundă scurt: „ce, păpușă, te-a pus Ludovic să mă încui? Pâinea îngrașă fetițule, eu mănânc cozonac și din ăla tot nu cumpăr că am o bucătăreasă-patiser care are grijă să-l facă.”

Ce ar mai fi răspuns cocota la o asemenea replică? Dar stai, că din prostia asta, ai avut materie primă de păpat rahat cu apă rece toate Tv-urile, că s-au întrecut care mai de care cu fantezii creatoare amplificate în studiouri de părerologi specialiști gen Murmur Ciuvică, care a dezvoltat savant ideea în emisiunea insipidă a Cătălinei Columbina, o muiere enervantă de la Antena3, care mai bine ar face să scrie ce vrea să spună, că pur și simplu este ca un ticăit al roților de tren când trece pe joantele de la linii...

Frateee, să vezi apoi la Prima, la ProTv, la Românica lui bădia Ghiță, ce mai, nenorocire mare, bre, cum să fii tu Premier al României și să nu știi cât mai costă o franzelă? Asta înseamnă că nu știi nici cât mai este valoarea unui leu la cursul BNR, nici cât e uncia de aur, nici barilul de petrol, dar nici nu știi cât s-a scumpit lumina, gazul, roșiile, ouăle de cocoș, morcovul și ceapa, nimic nu știi și vrei să ne conduci pe noi? Ai?

Mai spune javra asta care e pekinezul sasului, că pe timpul guvernării lor de doi ani au crescut bruscamente salariile, că ele au ajuns din urmă UE, că acu un salariu net a ajuns la 3000 de euro pe lună (oare cât o fi pe Pământ?)!

Ei, aici scuipatul la furcă a mai scăzut puțin, problema a fost combătută doar așa, „științific”, cu analiza unor tabele de la UE care ne spun care sunt salariile minime și medii prin alte țări, iar pekinezul Cuțu vorovea desigur de salariile lor de bugetari nesimțiți de prin Guvern și Parlament.

Îmi pare rău că nu știu exact cine este acea idioată care a avut ca temă să deturneze problemele reale pentru care s-a întâlnit „COALIȚEA” și ce probleme de vacanță au pus la cale pentru când se întorc... Deocamdată, ei organizează în tăcere Valul 4 al pandemiei, exact după graficul întocmit de miliBoc la Cluj, ca să îi iasă lui bairamurile cu „hartiști” gay și lingviste din Olanda, Belgia, care vin în Ardeal pentru turism sexual.

Românii sunt lăsați în voie să se înghesuie în marea devenită prea mică pe litoralul românesc.  Proștilor, fericiților, voi știți cât e prețul la o franzelă, încărcați-vă bateriile, pentru că nici nu bănuiți ce vă așteaptă!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14