FARA MILA!

nfhfjhj

Ești de acord cu mine, sau greșesc? Lupta cu drogurile nu se duce cu pliante prin care se decontează în buzunarele unor șmecheri zeci si sute de milioane de euro. Lupta contra acestui fenomen care a prins rădăcini în societatea românească se face cu măsuri concrete.

  Iată ce propun:

1. Consumatorii de substanțe interzise vor fi obligați la internare forțată în centre de dezintoxicare si reabilitare.

Costurile tratamentului sa fie suportat integral de către persoana internată. În cazul în care acesta nu deține resurse financiare, costurile tratamentului vor fi decontate prin obligarea acestora la muncă în folosul comunității.

2. Monitorizarea săptămânală a consumatorului  de către organele competente prin efectuarea testelor anti-drog. În cazul recidivei se va lua măsura reținerii și internării, în aceleași condiții enumerate la punct.1.

3. În cazurile în care consumatorul de substanțe interzise a provocat un omor, internarea acestuia să fie pe viață. Costurile internării vor fi suportate din obligarea și prestarea de către acesta la munca silnică.

4. Pentru dealeri și deținători de substanțe interzise cat si pentru criminali, pedofili și violatori,  pedeapsa cu închisoare și muncă silnică, fără drept de apel.

Avem atâtea proiecte... străzi, căi ferate, autostrăzi, canale de irigații. Forța de muncă provenită din astfel de centre și din închisori ar fi binevenită.

De ce să ținem pleava societății să huzurească pe bani publici?

Asta aș face eu. Și dacă UE sau CEDO ar comenta,   m-aș baza pe cele 15 -20 de  milioane de români cu care mă voi așeza la masa „stăpânilor”, pentru  a fi urecheați.

ELENA  DIDILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?