Era coincidențelor

fouck

Țăranii găsesc pe câmp valize cu documente compromițătoare despre Dragnea, în plin scandal al dosarelor lui Iohannis, grefiere negăsite bagă clasări abuziv prin dosarele lui Lazăr, alte grefiere lipesc foile protocoalelor ultrasecrete paraditoare, care au băgat cetățeni nevinovați prin pușcării. Clasările lui Iohannis se dau cu 24 de ore înainte de a candida, se depun și ele la dosarele de candidatură în funcții în care numește cel ”albit”, iar ”clasatorii” toți devin șefi prin Prokuratură.

Cel care îl declară incompatibil pe același Iohannis e ”umflat” din pat și aruncat în pușcărie pentru o prostie, la fix două luni de la data la care Sistemul a învins în alegeri, pentru că stătea lumea la cozi și nu putea vota (ei votând dublu față de tura trecută). Așadar, partea ”coldistă” a învins partea ”maioristă”... în timp ce noi ne votam președintele, chipurile.

Numai și numai ”coincidențe”.

Se pare că epoca Iohannis e guvernată de cuvintele - cheie cu care a reușit să scape din situații publice incomode: ”Ghinion/Noroc”.

Toți cei ce i-au făcut ”un bine” au fost foarte ”norocoși”... numai întâmplări fericite au trăit.

Atenție la cluburi! Prea multe ”ghinioane” pe la actualii guvernanți.

INGRID MOCANU

#numaifurațialegeri

#securitateasăsecureascăteroriști

RISE

                                                                                                                                                                                     Ingrid Mocanu                                    

Featured

TOPEASCA NATIUNII

Observ că SOCIETATEA CIVILĂ s-a „întărit ” în ultimii ani cu două dudui grozave, care își „iau fața” una alteia în lupta corp-la-corp cu CIUMA ROȘIE, deși, trebuie să spunem pentru rigoare, că una dintre ele a fost o CIUMĂ ROȘIE temporară pentru aproape un an, în 2013...