DUMNEZEU A SCOS PARUL!

fhfjjj

Este mare vâlvă în această perioadă la Iași cu readucerea pe tapet a cazului doctoriței Ioana Săndulescu de 39 de ani, care a decedat la începutul anului după ce Sistemul a acționat cu pârghiile lui insensibile asupra ei - cum face și asupra altor mii, zeci de mii de oameni.  Scriu acest articol cu o furie internă, pentru că la rândul meu am trecut prin furcile caudine a ceea ce românii denumesc pe scurt cu un singur cuvânt, diavolul, SISTEMUL.

Am trecut ca prin urechile acului cu voia lui Dumnezeu, care mie mi-a dat șansa să scap cu viață, deși am ieșit mutilat pentru restul zilelor câte le mai am. Dar Dumnezeu mi-a dat pe lângă norocul de a trăi și o putere suplimentară pe care nu mi-o cunoșteam până acum și anume de a putea fi o armă vie care are determinarea să lupte aproape de unul singur cu SISTEMUL, iar asta nu pentru a-l învinge, pentru că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil să lupte cineva cu un Sistem și să mai și învingă, dar o fac în primul rând pentru a da curaj celorlalți care au fost, sunt, sau vor fi mai departe victime nevinovate ale acestui SISTEM care ne ucide  deopotrivă pe membri săi, dar și aparținători ai membrilor sau oameni necunoscuți din marea turmă a Domnului.

Cazul  tinerei doctorițe de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași care avea o boală auto-imunologică cu complicații ulterioare oncologice, a fost de fapt victima infecției nosocomiale, infectându-se în spital cu clostridium dificile, acea bacterie ucigașă pe care am avut-o  și eu în colecția personală și care a fost cauza esențială a nevindecării rănii mele după amputarea a două degete de la picior. Din acest motiv mi s-au făcut ulterior 12 (douăsprezece!) operații succesive de amputare pe felii a labei piciorului până s-a oprit la gleznă, toate cu anestezie generală. În urma sfatului preotului de la biserica din incintă Sf. Spiridon - care a indicat ca familia să-mi țină slujba de Sf. Maslu timp de 7 zile la 7 biserici diferite -  s-a petrecut minunea și Dumnezeu m-a smuls din ghearele Morții.

Apoi El a vrut să devin un luptător în Oastea Sa, să mă lupt cu oamenii răi controlați de Diavol care nu mai sunt conștienți de menirea pe care o au și și-au asumat-o de bună voie și nesiliți de nimeni de a fi slujitori ai Domnului în lupta cu Diavolul și cu lucrăturile sale. Mă refer la medici. La unii medici.

Aceste cuvinte pline de misticism pe care le afirm nu sunt o expresie a unei credințe habotnice în cele sfinte și nici o propovăduire exacerbată a creștinismului ortodox din care aș dori să fac o virtute personală, dar cu mâna pe inimă recunosc faptul că acea încercare făcută de a da curs sfatului sfântului Părinte a fost poate mâna întinsă de Dumnezeu.

După cum știți bine toți aceia care mă cunosc cât de cât – măcar virtual – din ceea ce scriu și afirm pe paginile mele în ultima vreme (de aproximativ un an) duc o luptă personală pe viață și pe moarte cu niște ticăloși care compun Sistemul corupt din Sănătate al mafiei ieșene, în care fără să vreau am intrat și de care depinde acum chiar viața mea alături de a altor pacienți ca și mine. Fără să-mi doresc, colecția mea de boli dobândite - plecând de la diabetul zaharat vechi de aproape 45 de ani - a ajuns să mă facă dependent de o mașină externă corpului omenesc și să fac hemodializă de trei ori/săptămână, ca un serviciu cu o jumătate de normă. Din acest „serviciu” nu se poate ieși la pensie decât pentru totdeauna, o dată cu sfârșitul vieții.

Prin urmare Sistemul m-a băgat în urmă cu 5 ani în burta lui ca pe o hrană înghițită pe nemestecate și apoi a început să mă digere așa cum face stomacul cu tot ce înghite. Însă Sistemul s-a bucurat pe moment când m-a dat pe gâtul său larg, fără să știe sau să bănuiască câte arsuri îi voi provoca. L-am făcut să râgâie, să se zvârcolească de crampe la stomac, să ia dicarbocalm, cărbune medicinal, să țină dietă, degeaba! I-am dat și eu boli de stomac lui, așa cum și el face să sufere pe atâția oameni. Nu sunt convins că-l voi răpune, dar cel puțin îl fac să simtă mânia lui Dumnezeu.

După ce veți citi articolul al cărui link îl veți găsi la sfârșitul prezentului, veți înțelege de ce am acum această determinare pentru a lovi și pedepsi cu cruzime chiar, pe toți acești ticăloși care sunt angajați în Sistemul de sănătate publică – chiar dacă lucrează la firme private pe acest domeniu – și folosesc banii contribuabililor români pe care de fapt îi fură în mod nemeritat făcând servicii de o calitate mai slabă decât cea pentru care sunt plătiți, iar o calitate mai slabă înseamnă servicii mai „subțiri”, fără a se asigura un confort corespunzător prețului decontat al serviciilor, cu economii mari de personal de execuție la infirmieri de exemplu, cu folosirea unor mașini de transport pacienți neconforme, ilegale chiar, iar asta cu complicitatea altor funcționari ai statului român din domeniul sănătății și conexe, care ar avea menirea să-i oprească, să le dea peste degete, să-i defere justiției care să-i pedepsească pentru infracțiuni.

Dar starea de CORUPȚIE GENERALIZATĂ din România – de la Președintele țării și până la portarul unei filiale de partid din oricare județ, de la Ministrul Afacerilor de Interne, de la cel al Sănătății, de la ministru Justiției, CSM, CCR, sau la portarul celui mai de jos Parchet din România – este corupt și trăiește din șpăgile celorlalți membri ai Sistemelor corupte.

Acesta este Adevărul și de aici trebuie să pornim pentru a înțelege când ne întrebăm „de ce murim cu zile nevinovați?”, „de ce nimeni nu acționează și nu vrea să facă nimic în acest scop?” Crăpăm noi, dar crapă și ei, corupția și dorința de a apăra cu dinții Sistemul din care – direct sau indirect - facem parte, deoarece „dacă noi nu pățim nimic, CORUPȚIA ne poate apăra să rămânem cu toată averea acumulată prin forță și prin jaf din avutul altora sau avutul comun al societății!”

După cum ați putut citi în serialul „Saga Antimafia” pe care l-am publicat în acest an pe revista online a societății civile românești „RECHIN DE BAHLUI” lupt să dovedesc că pacienții dializați la Centrul de Dializă nr.1 Fresenius București – care a fost contaminat atât el cât și parcul auto al firmei BGS România - cu clostridium dificile, prin intermediul unui management criminal și iresponsabil al fostei și parțial actualei conduceri a Centrului începând cu Prof.dr. Covic Adrian – membru al Senatului Univ . „Gr.T. Popa” Iași și Prorector al aceleiași universități, acum conducătorul „din umbră” al dializei pe întreaga Moldovă, proprietar prin membrii familiei al unei clinici nou înființate „VERDE CLINIC”, care face concurență neloială firmei Fresenius prin care el a prosperat financiar, iar astăzi prin influența sa malefică ia majoritatea pacienților asigurându-și la firmele controlate de el numărul optim de pacienți din spital încă, iar cele două Centre ale Fresenius și o firmă concurentă pe piața Iașiului (DMD) zbătându-se în limita de subzistență.

Această gașcă de infractori a fost încolțită de plângerile penale concertate făcute de subsemnatul în încercarea mea de a răzbuna viețile pierdute inutil prin acțiunea ticăloasă ale fostei manager de Centru Daniela Toma, Prof. dr. Covic Adrian, dar și a CEO Fresenius Nephro-Care Ioana Țoncu, care a lucrat cu cei doi învinuiți pentru intimidarea subsemnatului și pentru ascunderea adevărului. Ioana Țoncu are un copil dovedit cu actualul ministru al Sănătății Alexandru Rafila, care o protejează în fața organelor de cercetare penală și care face trafic de influență în dorința de o apăra de acuzațiile ce le-am adus.

Deocamdată este foarte curios cum doar la Iași sistemul judiciar – parchete, justiție – au făcut zid protector împotriva Mafiei din sănătate și o apără cu dinții să nu fie acuzată și să nu suporte consecințele Legii! Da! Și la Iași se fac angajări cu pile și șpăgi în spitale, da și la Iași nu conduc cei mai profesioniști medici spitalele, ci cei mai lacomi și mai infractori și la Iași se întâmplă toate nenorocirile care se petrec în țară, doar că la Iași a rămas o insulă a corupției care pare a nu putea fi atinsă de nimeni, deoarece procurorii apără infractorii în loc să-i acuze, că altă explicație nu avem!

Simt din interiorul Sistemului îndârjirea cu care acesta se apără cu dinții de mușcăturile care vin dinafară! Oricum, acest sistem politic corupt nu va dăinui, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, dacă El va dori să ne deștepte în al doisprezecelea ceas și să rămânem pe Terra ca un popor și nu o populație disipată în alte neamuri, ne va da mintea de pe urmă și vom alege cu mintea, o minte mult mai deșteaptă, care ne-a venit în sfârșit la cap. Vom alege numai oameni capabili să taie cu barda de la tulpină, de la trunchiul copacului toate uscăturile și apoi vor lăsa să iasă din trunchi mlădițe tinere și verzi. Va fi greu să avem iarăși un copac viguros, dar este singura speranță!

Citiți vă rog următorul articol (vezi linkul mai jos) și veți vedea de ce sunt atât de înverșunat să fie și la Iași pedepsit exemplar tot Sistemul care nu acționează și nu face tot ce este posibil să fie combătută infecția nosocomială, respectiv clostridiun dificile. Noi – eu și martorul meu care a fost audiat – am putea dovedi că există aproximativ 27 de oameni cu CNP care au fost pacienți pe mașinile BGS ce au fost contaminate în mod criminal de un management defectuos și au murit cu zile. Procurorii care anchetează cazul se tem pur și simplu să intre în detalii că se tem de scaunul lor. Noi nu ne temem!

Sistemul face jertfe pe altarul morții chiar din rândurile sale, dar asta nu-l va exonera de pedeapsa lui Dumnezeu!

https://www.activenews.ro/stiri/VACCINATA-%E2%80%9EANTI-COVID-DESI-AVEA-O-BOALA-AUTOIMUNA-doctorita-Ioana-Sandulescu-de-la-Spitalul-Sf.-Spiridon-din-Iasi-a-murit-la-39-de-ani-dupa-sase-internari-in-patru-spitale-din-Romania.-Sotul-ei-a-depus-plangere-pentru-UCIDERE-DIN-CULPA-186275

GABRIEL MIHAILA

(vezi videoclipul următor)

Video

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?