DRONELE LUI gRADU TUDOR

hdfjhdshh

Nu, nu, nu, asta n-are cum să treacă așa, pe nebăgate de seamă, că ne iau ăștia de proști, de fraierache , de flaușați . Prin urmare, ca să rezum, piulițele și tablele alea găsite la Ceatalchioi, despre care „dronele de propagandă” ziceau că sunt ale unei drone rusești care ne-a atacat suveranitatea și curul găinii de pe marginea șanțului, alea pentru care însuși prima dronă de. propagandă a țării , robotul de mâncat rahat turcesc în public, nemuritorul Iohannis – nu i-ar mai parca mulți înainte - le făcea cu pumnul rușilor că au dat-o la noi, frate, deci mizeriile alea nu erau rusești!? Erau ucrainene, mă rog, americane , livrate de curierul ucrainean.

Și ce să vezi? Provin de la o dronă americană nu de bombardament, ci de spionaj?! Ce? Cum ar spune americanul când vede „burgărul” stricat de la junk food . Ăia nu ne bombardau, ci de fapt nu spionau, nu erau ruși, erau ucraineni și folosesc sculile aliatului nostru strategic?! Eu vă spun: bancurile cu Radio Erevan sunt făcute de un individ lipsit de imaginație în comparație cu realitatea .

După ce sa aflat că drona nu e rusească, nici un propagandist din ăsta arondat la platoul cu rahat a lui gRadu TudorCNN/Antena 3 adică - nu a ieșit să nu spună ceva de genul: „Scuzaț, am fost un dobitoc!”

Eu, la știrea asta sunt chiar frustrat și enervat. Adică, chiar atât de neesențiali suntem, Putin nici măcar nu se obosește să strice pe noi o dronă defectă? Și Zeky și ukri ? Adică perverșii, ei aruncaseră nasoleala la noi în curte după care urlau că ne mute Putin și că să venim lângă ei să îi batem pe ruși, să îi dăm jos de pe planetă! Și proștii au pus bot!

Perversi, frate, ca tot războiul ăsta de rahat, ce nu sărăcește în fiecare zi și îngroașă buzunarele producătorilor de armament și a membrilor guvernului ukri . Bănuiesc - având în vedere ce spun anumite statistici despre Ucraina - bănuiesc doar, că Zeky sa ales după următorul acestui prăpăd cu câteva zeci de miliarde de dolari prin conturi. Și - chit că o să fiu acuzat de defetism - vă zic: Nutresc speranța că nu o să apuce să se bucure de ei. Valabil pentru toți cei care care duc acest război oribil și trec prin mașină de tocat cel puțin trei generații.

GOGU ORLANDO

(vezi videoclipul știrii)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?