DRONA LUI PEPELEA

hdgfjdsj

E de ajuns o măciucă tembelă, la un car de oale sparte!

 Aoleooo! Stai! Nu mișca! „A dat” rușii ăia răi așa de tare cu drona de pământ, de a sărit până la noi în ogradă niște cioburi mai tăioase și gata frate, hai la luptă, că resturile alea ne-au stricat suveranitatea, aia de umectează UE pe ea la Bruxelles zilnic, aia de am lăsat-o noi de bună voie, în mâinile komisarilor europeni. Și pentru asta e caz de răzbel, la luptă cu rusul mare și rău, că altfel suntem lași, zice Pubela ăla ucrainean, iar gRadu Tudor e disperat că nu prea vrea poporul să se smardoiască cu rușii. Până și Alice Drăghici pare că ar vrea să se înroleze, da' nu știe dacă fasolea care o servesc ăia la popotă e „bio”, ecologică și naturistă, vegană, consumabilă fără cârnăciori, dar cu flatulențe.

Au stricat resturile alea de dronă și câteva tufe de „curu' găinii” și vreo două crăci de corcoduș punând în pericol mediul, ecosistemul, mai ceva decât săparea Canalului Bâstroe, dar și producția de țuică locală. Și pentru asta, hai la răzbel!

Bine, nici măcar nu se știe clar dacă la butoanele dronei erau ruși ori ukri, dar nu contează, prezumăm că rușii au avut ceva cu tufa de „curu' găinii”, care, odată vătămată, e un atac la suveranitatea tărișoarei de pe Dâmbovița, colț cu Dunărea și Marea Neagră.

O asemenea manipulare ordinară n-am mai văzut de la racheta aia ucraineană rătăcită-ori nu, care a căzut pe un tractor în Polonia, tractorul care era cu tractorist cu tot. Și gușterii o înghit cu lopata și chiar cred că(!?) comandantul nostru suprem(?), Werner, îi strică concediul lu' „duoamna” Carmen și ne ordonă să trecem Niprul, să îi babardim pe rușii ăia proști, cu tancuri din al doilea război mondial și pușcoace de la revoluția roșie confiscate de gărzile revoluționare de la unitățile alb gardiste, care țineau cu țarul.

În fond, la cât de slabi sunt prezentați rușii de propaganda occidentală, noi îi batem numai cu poliția locală.

GOGU  ORLANDO

(vezi videoclipul mai jos)

Video

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36