DRONA LUI PEPELEA

hdgfjdsj

E de ajuns o măciucă tembelă, la un car de oale sparte!

 Aoleooo! Stai! Nu mișca! „A dat” rușii ăia răi așa de tare cu drona de pământ, de a sărit până la noi în ogradă niște cioburi mai tăioase și gata frate, hai la luptă, că resturile alea ne-au stricat suveranitatea, aia de umectează UE pe ea la Bruxelles zilnic, aia de am lăsat-o noi de bună voie, în mâinile komisarilor europeni. Și pentru asta e caz de răzbel, la luptă cu rusul mare și rău, că altfel suntem lași, zice Pubela ăla ucrainean, iar gRadu Tudor e disperat că nu prea vrea poporul să se smardoiască cu rușii. Până și Alice Drăghici pare că ar vrea să se înroleze, da' nu știe dacă fasolea care o servesc ăia la popotă e „bio”, ecologică și naturistă, vegană, consumabilă fără cârnăciori, dar cu flatulențe.

Au stricat resturile alea de dronă și câteva tufe de „curu' găinii” și vreo două crăci de corcoduș punând în pericol mediul, ecosistemul, mai ceva decât săparea Canalului Bâstroe, dar și producția de țuică locală. Și pentru asta, hai la răzbel!

Bine, nici măcar nu se știe clar dacă la butoanele dronei erau ruși ori ukri, dar nu contează, prezumăm că rușii au avut ceva cu tufa de „curu' găinii”, care, odată vătămată, e un atac la suveranitatea tărișoarei de pe Dâmbovița, colț cu Dunărea și Marea Neagră.

O asemenea manipulare ordinară n-am mai văzut de la racheta aia ucraineană rătăcită-ori nu, care a căzut pe un tractor în Polonia, tractorul care era cu tractorist cu tot. Și gușterii o înghit cu lopata și chiar cred că(!?) comandantul nostru suprem(?), Werner, îi strică concediul lu' „duoamna” Carmen și ne ordonă să trecem Niprul, să îi babardim pe rușii ăia proști, cu tancuri din al doilea război mondial și pușcoace de la revoluția roșie confiscate de gărzile revoluționare de la unitățile alb gardiste, care țineau cu țarul.

În fond, la cât de slabi sunt prezentați rușii de propaganda occidentală, noi îi batem numai cu poliția locală.

GOGU  ORLANDO

(vezi videoclipul mai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?