DEFECARI LA ROMÂNIA TV

HFHGHJJJ

MOTTO: „... «Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde, parvenitismul, impostura și grandomania, prezentate lumii ca virtuți, gardul de fier așezat între grof și prostime, toate, pe Câmpia Libertății din Baia Mare, unde Cătălin Cherecheș, primar, s-a căsătorit azi. A lipsit salamul aruncat cu generozitate spre mulțime», a comentat jurnalistul Paul Palencsar pe Facebook. «Pagina de Facebook a Primăriei Baia Mare a transmis live nunta. De ce o instituție publică transmite un eveniment privat? Nu s-a căsătorit primarul, ci cetățeanul Cherecheș. Altfel, Baia Mare ar avea și primăriță. Desigur, față de faptele trecute ale primarului Băii Mari, ăsta e un abuz parfum», a mai scris Palencsar.” (9 septembrie 2023, PRO TV.ro)

...................................................................

Ați reținut? Pe 9 septembrie 2023 s-au „luat” cei doi îndrăgostiți, Cătălin Cherecheș, primar în Baia Mare și creatoarea de modă Tabita Gliga... Două luni au trecut de atunci. 

Ei bine, credeam că nu mă va mai surprinde nimic, dar nimic din ceea ce se petrece în politica românească... Asta până să-l ascult în seara aceasta  pe Cătălin Cherecheș, primar în Baia Mare, în direct  ROMÂNIA TV, folosind expresia : „Nimeni nu te f... mai bine ca soacra” sau promițând lejer cum va deveni dânsul „...cel mai râvnit burlac din România (!!!, n.n.)dacă află că nevastă-sa a participat împreună cu vipera de maică-sa la o tentativă de a mitui o judecătoare, ca să-l scape pe el de necazul penal (cinci anișori la răcoare)!!!

Eu așa un ticălos patentat, care să vorbească astfel despre familia sa recent întemeiată, ștergând de jos cu soacră-sa despre care a încuviințat că e „tâmpită” și amenințând că o repudiază pe doamna Cherecheș, persoană aflată, „pardon! în poziție” cu însuși măria-sa, nepătatul - de-ai fi zis că-i Sfântul-Duh, auzindu-l vorbind - domn Cherecheș, eu n-am mai văzut!

.......................................................

P.S. Fotografia face parte din albumul oficial cu „imortalizarea momentului...”. Cum spuneam, două luni au trecut de-atunci. Soacra lipsește din poză.

LUMINITA  ARHIRE

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30