CUCUL DE PROHAB

nfhfhh

Vedeți că de ceva  vreme nu ezit să mă spurc copios cu aceste creaturi care pretind a fi umanoizi de origine română, care fac efectiv POLIȚIE POLITICĂ  în detrimentul poporului român.

Așa cum am dezvăluit într-o postare recentă, jurnalista independentă Josefina Pascal a făcut publică știrea că întreaga grupare ce face supravegherea continuă a rețelelor de socializare în România – încadrată cu IT-ști profesioniști dotați cu echipamente militare de cea mai înaltă tehnologie, care au costat sute de milioane de euro din bugetul țării sărăcite până în pragul răscoalei populare – este arondată pe fals SPP-ului condus d aproape ZECE ANI de generalul de securitate Lucian Pahonțu, înaintat în gradul de general de Traian Băsescu și menținut în continuare de Klaus Johannis.

Josefina Pascal a creat un Reel ce a fost difuzat și de mine personal pe paginile și grupurile pe care le administrez și asta a făcut multă lumină în mintea multor patrioți intelectuali care se informează și sunt la curent cu dușmanii și prietenii României.

Este o dezvăluire majoră și determinantă, pentru că asta arată intenția vădită a autorităților statului să escamoteze acest Departament al Securității. Sincer, nu ar fi nicio problemă dacă aceste reptile ticăloase și veninoase care sug efectiv resurse enorme din bugetul devalizat al României s-ar rezuma doar la a supraveghea rețelele de socializare ale teritoriului țării! Este cât se poate de normal și firesc să fie cunoscută situația operativă cât mai în amănunt! În aceste vremuri ticăloase când fiecare e dușmanul fiecăruia, TREBUIE să fie supravegheate toate postările, toate persoanele ce postează lucruri ostile la adresa României și a românilor, pentru a putea dejuca la un moment dat orice agresiune armată sau teroristă care ar pune în pericol persoane și obiective civile din România.

Însă Departamentul generalului Pahonțu este cel mai mârșav și mai ticălos Departament din structura Serviciilor de Intelligence ale țării!

El acționează efectiv și în mod constant – subordonându-se de fapt ordinelor stăpânilor de facto ai României – globalismul și SUA, care au ordonat într-un plan general cunoscut deja de opinia publică mondială de EXTERMINARE a populației planetei, de distrugere controlată a naturii - manipulând fenomene cosmice studiate de savanți în ce privește exploziile solare care au avut loc cu miliarde de ani lumină în urmă - și care azi au efecte vizibile.

Profitând de aceste fenomene cât se poate de explicabile și de înțelese de oamenii de știință, globaliștii se urcă pe valul acestor fenomene și le amplifică mediatic, ba și mai mult, le amplifică efectiv provocând focare de incendii pe toată suprafața planetei, în toate țările - indiferent de  statutul lor - pentru a da credibilitate minciunilor sfruntate - și de a amplifica groaza și frica popoarelor că este aproape sfârșitul lumii și că aceste fenomene nu pot fi stăpânite de nicio țară oricât de dezvoltată ar fi ea.

Cum vă puteți imagina că țări precum Canada și SUA au incendii de vegetație pe teritoriul lor și tot ce fac autoritățile „neputincioase” e doar o evacuare a populației în timp ce se mimează o luptă cu focul? Cum să putem crede că o țară precum Canada are păduri mistuite de foc în zonele cu o densitate mică de populație și unde există pe mai mult de 50% din conturul țării fiorduri la Oceanul Înghețat (cândva) de Nord și Oceanul Atlantic, iar Canada este brăzdată de o rețea de pâraie, râuri și fluvii care creează efectiv o zonă puternic „vascularizată” de apă pe tot teritoriul ei? Trebuie spus că în Canada nimeni nu plătește nimănui niciun metru cub de apă de băut sau de umplut milioanele de piscine publice și individuale, nimeni nu plătește niciun cent pentru canalizare sau evacuarea apelor! Cum adică, pompierii canadieni care au dotări de vârf ale NATO cu bombardiere și elicoptere în flotile imense, aproape ca SUA, nu poate stăpâni o arie de câteva zeci sau sute de kilometri pătrați să stingă focul? Da, vânturile sunt provocate și dirijate, dispariția norilor de ploaie este de asemenea dirijată cu mijloace tehnice științifice, dar declanșarea incendiilor este provocată de ticăloșii diavoli fideli globalismului! La fel cu Insulele Hawai care aparțin Statelor U(im)nite ale Americii, unde există și staționează și azi cea mai mare flotă navală din Pacific! Acolo nu erau mijloace tehnice la îndemână ca să fie lichidat din fașă un incendiu de vegetație? Acolo, unde există flotile de avioane și elicoptere, unde sunt dislocate trupe de infanterie marină puternic antrenate? A trebuit să fie „evacuată” o localitate turistică de 40-50000 de locuitori unde se văd fotografii făcute din drone că au ars efectiv doar CASELE oamenilor evacuați, iar străzile și copacii de pe străzi au rămas intacte?

Totul este o imensă propagandă întreținută de globaliștii care sunt dușmanii omenirii. Cum se poate explica faptul că în Africa - un continent sărac „uitat” de lumea civilizată, dar căruia i se exploatează intens resursele din subsol  - nu a fost încă niciun incendiu de vegetație - cu toate că acolo ar fi putut oricând teoretic să se fi declanșat incendii în preria aridă în care soarele arde cu putere și o simplă scânteie ar fi pârjolit până acum sute de mii sau milioane de kilometri pătrați, deoarece în Africa nici resurse de apă nu prea există?! De ce nu sunt incendii majore de vegetație pe imensul teritoriu deținut și controlat de Rusia, de China, de India, de Brazilia, de Chile, de Argentina? De ce? Acolo încă nu au avut globaliștii puterea să acționeze, să regizeze aceste spectacole de lumini și umbre!

Prin urmare toate se petrec mai mult în Europa Civilizată sau în America de Nord „în țările lor proprii” ale globaliștilor, dar în teritorii unde nu sunt produse pagube materiale prea mari și unde la o adică pot fi controlate atunci când se dorește, toate incendiile provocate.

Se urmăresc distrugerea confortului și wellnes-ului societăților civilizate și de aceea sunt atacate și supuse incendiilor „climatice” doar acele țări care au turismul ca o singură bogăție naturală, gen Grecia, Turcia, Croația, Italia, Spania, Franța, etc. Distrugi turismul, distrugi mișcarea populației!

Acesta este adevărul și nu ce ne spune propaganda folosind jegurile umane de la Antena3/CNN, ProTv, RomâniaTv, etc!

Gruparea generalului Pahonțu are sarcina de a anihila toate acele voci care spun oamenilor ADVĂRUL, care dezvăluie ticăloșiile făcute de guvernanți și de întreaga clasă politică, care îndeamnă mulțimea să deschidă ochii și să nu se lase îmbălsămată de vie, să nu se lase pradă acțiunilor criminale desfășurate împotriva ei! De asta suntem cei cca O MIE  de intelectuali patrioți și suveraniști adevărați care nu avem alt loc unde ne putem exprima ideile și părerile menite să deschidă ochii adormiți ai populației asupra crimelor lente la care este supusă!

De asta împuțiții subalterni ai generalului Pahonțu vor trebui vânați pe toată planeta și trimiși în fața unui Tribunal popular imediat ce lumea va răsturna globalismul! Începând cu Papa Alb de la Vatican – reprezentantul diavolilor pe planetă – și terminând cu toată Talpa Iadului reprezentată de evreii Rotchild, Soros, Bil Gates, Tzukenberg, etc, cui toții vor trebui vânați așa cum au făcut evreii cu toți criminalii naziști și executați după o judecată sumară.

Au atentat la exterminarea umanității!

Poliția Politică făcută de SPP în dauna românilor pentru ca ulterior SRI (noua securitate) să nu poată fi acuzată de crimele făcute prin STS și restul departamentelor, trebuie intens condamnată de toți românii! Numai așa, implicându-se fiecare și amplificând lupta câtorva oameni, populația asta care a fost până la Băsescu un mic popor, mai are o șansă!

Mergeți la mare, la munte, în vacanțe, oriunde vreți, mergeți la meciuri de fotbal, la ștranduri și terase, la iarbă verde, la grătare, dar în permanență să fiți cu atenția trează și să luptați în surdină chiar, opunând rezistență pe rețelele de socializare contra acestor năpârci!

GABRIEL MIHAILA

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?