CIOLACU AJUNS ÎMPARAT, PE TAT-SU L-A SPÂNZURAT!

hfhfhjk

Noua si minunata lume a viitorului globalist adus de Ciolacu

În eliminarea cash- ului, e vorba doar despre control . Control, nimic altceva. Vă place, ne lăsăm la mâna statului. Nu ne place, zicem „nu, merci” și facem grevă fiscală . Cum este clar, nu facem grevă fiscală, că societatea e prea divizată și antagonizată, pentru ai da cu toții la unison mooie lui Ciolacu și guvernului de vechili ai Bruxelles-ului, atunci înghițim și asta. Eliminarea cashului va aduce profituri substanțiale băncilor , care din taxele și comisioanele rezultate din tranzacții, vor prospera.

Și când statului i se va părea că depășești limitate impuse? Simplu. Îți vor bloca cardul . Legal ori ilegal. Și nu ai decât să reclami, să îi dai în judecată. Cardul tău va rămâne blocat.

Și cum va fi cu cardul, când ai făcut o alegere? Păi, să spunem că ai două opțiuni și doar o sumă de bani. Cumperi medicamente pentru un bolnav din familie, ori plătești impozitele? Dacă nu plătești impozitul cardului vă va fi blocat. Medicamentele? Lasă medicamentele, că nu ți-ai plătit dările la stat. Mori mă! Că nu stabilești tu priorități pe banii tăi.

Și să vezi ironia sorții. Ciolacu , un individ care să căpătuit din afaceri cu covrigi, unde evaziunea fiscală și de zeci de ani literă de lege, vine să impună controlul. Zice o vorbă la Buzău: „ Țiganul ajuns împărat, primul pe tat-su la spânzurat!”

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?