BATUTI, *UTUTI SI CU BANII LUATI!

fjiguyt

Și noi privim indiferenți....

Stai câteodată și te întrebi: Cum au ajuns românii atât de proști? (Aici mă includ și pe mine)

Bă frate, cum putem pune botul la tâmpeniile debitate și puse în faptă de Ludovic cel Cherchelit și de groful ăsta retard. Oare, noi ca societate doar atât putem?

Pe mine mă deranjează modul penibil în care ne întorc ăștia portofelul zilnic, iar noi privim indiferenți. Exemple:

Doctorii de la spitalul Floreasca sunt certați de un slinos, precum Mircea „Marean”, care le spune că nu știu să își facă treaba, mai ceva ca un expert în ale bisturiului! Și noi ne uităm la ipochimen, indiferenți....

Vine fumatul ăla de a ajuns ministru de finanțe și ne explică că amenzile se micșorează, dar cresc alocațiile la niște fonduri private de pensii, gestionate de șacalii numărării banului, căci băncile astea altceva nu sunt! Și noi ne uităm indiferenți la o obligativitate, care de fapt ne îngrădește dreptul de a alege.

Vine Ludovic cel Cherchelit și zice că au cel puțin 4 metode pentru a evita creșterea alocațiilor copiilor. Și noi, în loc să ieșim în piața Victoriei, să îl întrebăm, dacă ce bea acum e de calitate, privim indiferenți, la gândul că mai avem câteva sarmale în frigider!

Ne duce de nas unul care dacă ar candida, pe persoană fizică, probabil nici pe nevastă-sa nu ar convinge-o să îl voteze! Și noi ne uităm indiferenți....

Și vine alt pokemon din ăsta și ne spune că EXON-ul vinde concesiunea exploatării gazelor și că statul român nu are ce face, de parcă statul român, proprietarul zăcământului, e un fel de coadă de mătură, o frecție care dă unora salarii și stipendii uriașe doar să se scobească în nas și să ridice din umeri. Și noi privim indiferenți.....

Dacă mâine își asumă ăștia răspunderea pe o lege de desființare a statului, noi am sta indiferenți?! Cred că da! Oricum, statul român, pare doar instrumentul prin care alții își pun planurile în aplicare și este doar o noțiune abstractă, purtătoare de remunerații grase pentru unii care se fac că guvernează. Și asta pe impozitele și taxele plătite de noi! Cu alte cuvinte, popor român ești și bătut și „*utut” și cu banii luați! Și ne place, mai ceva ca în filmele cu trei de X.

Gogu Orlando

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14